Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mafkees uit Rotterdam’: ‘Ik heb zelfs berichten van ras-Ajacieden gekregen’

Laatste update:

Peter Houtman belandde enkele weken geleden in het ziekenhuis vanwege een hartinfarct. Tijdens een bezoek aan zijn zoon kreeg de oud-aanvaller en bekendste stadionspeaker van Nederland pijn aan zijn borst. Het bleek een hartinfarct te zijn, een ader was dichtgeslipt. De stadionspeaker van Feyenoord, die in zijn hele leven geen sigaret heeft gerookt en nooit alcohol heeft aangeraakt, is inmiddels herstellende. Begrijpen doet hij het nog steeds niet.

Houtman, die in de spits staat van Oude Maas 5, speelt op zestigjarige leeftijd nog tal van wedstrijden voor diverse teams zoals de oud-internationals en oud-Feyenoord. Hij kan echter ook niet bevatten dat hij zo ontzettend veel steunbetuigingen uit het hele land heeft ontvangen. “Duizenden berichten en steunbetuigingen heb ik gekregen. En dan zit ik nog niet eens op Facebook…”, vertelt de oud-international van Oranje dinsdag in gesprek met De Telegraaf.

De fans van Feyenoord hingen een spandoek neer: ’There is only one Peter Houtman’. “Je gelooft het misschien niet, maar ik heb zelfs mooie berichten van ras-Ajacieden gekregen ook. Allemaal wensen ze me oprecht beterschap. Ben ik toch niet zo’n ’mafkees’ uit Rotterdam, zeker? Ze hebben nog humor ook. Er was er een, die schreef: ’Tulpen uit Amsterdam, als je ze wil kom ik ze nog brengen ook’.”

Houtman kreeg ook veel steun uit Groningen, waar hij in zijn actieve loopbaan enkele jaren actief was. “Ach, uit alle hoeken van het land komen de dingen. Zulke mooie woorden ook van al die mensen. Het doet me echt goed.” Houtman mag wandelen, fietsen, maar nog niet tennissen en voetballen. De tribunes in De Kuip toeroepen is door de cardiologen ook nog steeds een halt toegeroepen. “De dokters willen dat ik het nog even rustig aan doe. Daar luister ik maar naar.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kwam hem een keertje tegen toen die met zijn elftal tegen dezelfde vereniging moest als ik. Echt een sympathieke kerel is het. Het ga je goed Peter Houtman!

20 februari 2018 om 08:22

Heb hem keer gezien toen hij met oud-Feyenoord tegen mijn club moest. Ongekend hoe fanatiek hij nog is en hoe slecht hij tegen zn verlies kan. Mooi om te zien. Helemaal omdat hij dat kwijt was toen hij van het veld stapte.

In zulke situaties moet de rivaliteit opzij geschoven worden. Voetbal is dan maar een bijzaak.

Dat hij snel weer de oude wordt.

Oh dit wist ik niet. Wat schrikken zeg. Eng. Hoop dat hij gauw mag herstellen. Je bent zo een jaar zoet met herstel. Veel sterkte en beterschap!

Ik had ook niet anders verwacht. Als een vergelijkbaar icoon van Ajax in het ziekenhuis beland dan komen er ook steunbetuigingen vanuit Rotterdam.

20 februari 2018 om 07:55

Dan kan jij je het spandoek zeker niet herinneren, wat er bij de laatste editie van de klassieker in de kuip hing???

20 februari 2018 om 08:00

Het één sluit het ander niet uit. Mafkezen houd je altijd.

20 februari 2018 om 12:16

Sonnyfloyd
En jij kan je blijkbaar niet herinneren dat er een paar maanden geleden een Feyenoorder met Feyenoord-shirtje aan (en ik geloof zelfs met zijn zoontje op de schouders) naar het huis van Appie Nouri kwam om ook zijn steun te betuigen??

Mafketels heb je er altijd tussen. Maar over het geheel genomen heeft "tubes" gewoon gelijk.

Heerlijke speler van de oude stempel. Geen poespas.. geen praatjes.. hoop op een snel en volledig herstel.

Nee dit wist ik ook niet en waar je ook van daan komt en bij welke club je ook speelt of heb gespeelt, schuif die rivaliteit en haat is op zij.
Heel veel sterkte en dat je maar gauw opknapt en weer de stadion speaker kan bedienen

het word tijd dat die stumperts uit rotterdam en amsterdam die het voetbal verzieken eens begrijpen dat die klassieker echt heel veel leuker word als er supporters van beide partijen zijn en zich onderhand eens gaan gedragen als volwassenen

20 februari 2018 om 09:36

Dat gaat nooit gebeuren helaas. Er zijn nu eenmaal bij beide clubs een hoop hersenlozen en zeker in een groep, dan is het helemaal ernstig. Dan benaderen ze met elkaar het IQ van een garnaal, daar doe je dus niets tegen.

20 februari 2018 om 10:49

ik ben bang dat je gelijk krijgt aardbei

Bij dit soort zaken is rivaliteit ondergeschikt gemaakt en wens hem beterschap.

Ik herinner mij de wedstrijd Ajax -Fc Den Haag nog in de Meer. Toen speelde hij er goed in op wat er van uit de F-Side werd geroepen en dat werd toen ook gewaardeerd...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren