Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maaskant: ‘Toen begreep ik het: bij BATE kún je gewoon niet winnen’

Laatste update:

PSV staat voor een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De kampioen van Nederland gaat dinsdagavond op bezoek bij BATE Borisov in de laatste voorronde van de Champions League. In zijn voorbeschouwing stelde Mark van Bommel dat er 'denigrerend' naar BATE wordt gekeken: de trainer is wars van elke vorm van onderschatting. Dat is maar goed ook, denkt Robert Maaskant.

Maaskant was tussen juni en december 2013 werkzaam als trainer van Dinamo Minsk en trof BATE in die periode drie keer. Telkens verloor zijn ploeg met 1-2 of 2-1. "Het krachtsverschil was niet groot, het was elke keer heel close", blikt hij terug in gesprek met de NOS. "Ik herinner me vooral nog de tweede wedstrijd in Borisov. Het stond 1-1 en de scheidsrechter liet net zo lang doorspelen tot er gescoord werd. En ja hoor, in de 95ste minuut maakte BATE de winnende."

De scènes na afloop zal Maaskant 'nooit vergeten'. Zijn spelers en assistenten sloegen 'compleet door' en gingen op de vuist met zowel de scheidsrechter als de spelers van BATE. "Je zag dat een enorme frustratie er toen uitkwam, het was echt bloedbonje. Toen begreep ik wat mij vooraf al was verteld: bij BATE kun je gewoon niet winnen."

Volgens de huidige technisch directeur van Almere City FC moet er dus niet te makkelijk worden gedacht over het tweeluik met BATE. De club is al twaalf jaar op rij kampioen van Wit-Rusland, de langstlopende kampioenschapsreeks van Europa. "Wij moeten realistisch zijn in Nederland. Wij zijn niet beter dan de kampioen van Wit-Rusland", stelt Maaskant. "We staan gewoon op dat niveau, een gelijkspelletje daar is gewoon een prima resultaat."

Wat verwacht jij van BATE Borisov - PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat klinkt meer alsof de club/voetbalbond ervoor zorgt dat BATE kampioen wordt. Dat lijkt me sterk, en daar zullen ze iig in Europa geen voordeel van hebben. Dat het zeker geen gemakkelijke wedstrijd gaat worden dat geloof ik wel. Een gelijk spel is idd prima, zolang het maar geen 0-0 is. Een uit doelpunt is toch altijd wel belangrijk.

21 augustus 2018 om 12:15

De scheids vanavond is een Duitser die 100 wedstrijden in de Bundesliga heeft gefloten. In die 100 wedstrijden heeft hij 23 rode kaarten en 23 strafschoppen gegeven. Gewoon wat informatie.

21 augustus 2018 om 12:28

Zo dat is best pittig en kan dus zeker in 't voordeel werken van penaltyBATE

21 augustus 2018 om 12:58

Dan geef je in 1 op je 4 wedstrijden een penalty en rood? Lijkt me niet echt veel

21 augustus 2018 om 15:05

Bovengemiddeld.

Ik heb vertrouwen in van Bommel en co. Als Pereiro een goede dag heeft heb ik er vertrouwen in dat we winnen. Éen opvlieger van lozano kan genoeg zijn vanavond.

21 augustus 2018 om 11:18

Ik heb er ook vertrouwen in, en zeker in de 2 namen die jij noemet. Pereiro staat meestal op in grote wedstrijden, hopelijk speelt hij niet al te goed, want dan kan het ook wel weer zo zijn dat hij weg is voor het sluiten van de transfer markt ;-) En Maaskant had wellicht ook moeten zeggen : "ik heb er nooit kunnen winnen". Heb de statistieken er niet op nagekeken, maar het lijkt me ook niet dat ze de laatste 12 jaar thuis ongeslagen zijn.

21 augustus 2018 om 11:38

Dit van maaskant vind ik ook gek. Als je 10 jaar lang coach van nac bent en nooit van PSV wint zijn wij dan ook onverslaanbaar? Maar inderdaad als pereiro constant begint te presteren is hij zo verdwenen.

21 augustus 2018 om 12:34

Succes vandaag. Hopelijk een mooie pot met een gunstige uitslag voor PSV

PSV hoeft daar ook niet te winnen. Uit 1-1 en thuis 2-0.

ik hoop echt dat PSV het haalt. We kunnen die 5,5 punten goed gebruiken voor de Uefa coëfficiënt lijst.

21 augustus 2018 om 11:41

Doe maar gewoon die 2-0 thuis, straks laat deze scheids ook tot minuut 95 doorvoetballen.

21 augustus 2018 om 12:23

Prima toch.. PSV kan meestal ook nog wel wat in de laatste minuten

Eigenlijk zegt Maaskant hier weinig nuttigs, helaas. Maaskant was trainer van Dinamo Minsk, en dus niet bij Psv. Het krachtsverschil tussen Bate en PSV is daarom ook met deze uitspraak dus niet te bepalen.
Daarnaast wordt er nu een onafhankelijke scheidsrechter aangesteld, en niet een (wellicht meer beinvloedbare) scheids uit Wit Rusland. Oneinding lang laten doorspelen zal dus ook moeilijker worden.

Volgens mij onderschat bijna niemand Bate meer. Zo'n beetje iedereen waarschuwt PSV en het Nederlandse publiek, dus die onderschatting zal wel meevallen.

PSV redt het wel als ze gewoon hun eigen spel spelen.

Bedankt Maaskant! Eindelijk sijpelt er realisme door over waar het Nederlandse voetbal staat. De voorbeschouwing van Trencin tegen Feyenoord was tenenkrommend: zij vonden in de studio dat de ploeg Feyenoord geen kwaad kon doen. Want Feyenoord behoorde tot de topclubs van Nederland...

Bate is thuis nagenoeg onverslaanbaar voor een Nederlandse club. Zij verdedigen zo goed dat je er nauwelijks doorheen komt en pikken zomaar ergens hun goaltje mee. Wanneer jij hen van scoren afhoudt, heb je een goede uitgangspositie voor de thuiswedstrijd in Eindhoven. Bate zal dan ook meer komen.

21 augustus 2018 om 11:07

Een gevalletje het ene uiterste en het andere uiterste.
Momenteel vindt ik PSV een goede indruk maken, ditzelfde geld voor Ajax.
Feyenoord daar in tegen vind ik zeer tegenvallen, ondanks een aantal blessures en schorsingen vond ik dat Feyenoord over 2 wedstrijden had Moeten winnen. Een aantal spelers was slechts reservespeler bij o.a Feyenoord.

Ik ben het wel eens met het geval van Bate, dit is een heel ander kaliber dan Trencin, PSV heeft dan wel veel beter spelersmateriaal dan Feyenoord toch verwacht ik een 1-1 of 1-0 voor Bate.

21 augustus 2018 om 12:46

De uitschakeling van Feyenoord door Trencin was juist tenenkrommend, dat een budget vergelijkbaar met Helmond Sport heeft en 4 uitgerangeerde Jupiler League(nu Kkd) in de selectie heeft. Waarom een uitzondering opeens de standaard moet worden is mij een raadsel.

Dit verhaal gaat helemaal niet over realisme, dit gaat over corruptie binnen het Wit-Russische voetbal, maar dat heeft niets met deze wedstrijd te maken. Bate wordt de afgelopen 2 weken veel te groot gemaakt. Er worden allerlei argumenten gebruikt die uit de context worden gerukt.

Bate zou thuis nagenoeg onverslaanbaar zijn voor een Nederlandse club. Of Bate zou thuis nooit verliezen in Europa. Welnu, Bate speelt altijd in de voorrondes van de kampioenen, wat betekent dat ze bijna altijd zwakke tegenstanders hebben geloot. Tot dit seizoen mochten de kampioenen van de beste 12 competities direct deelnemen aan de CL, die worden dus ontlopen dus als je altijd geplaatst was zoals Bate(en Celtic, Basel, Red Bull Salzburg) zou je elk jaar CL moeten spelen. Dat lukte Bate dus niet elk seizoen.

Wat ik van Bommel gisteren hoorde zeggen dat Bate vaker CL speelt dan PSV is een rare vergelijking, want Bate wordt elk jaar kampioen(volgens Maaskant door corruptie) en PSV niet. De Nederlandse kampioen speelt vaker CL dan de Wit Russische kampioen; tot en met vorig seizoen speelde er minstens 1 Nederlandse club in de CL vanaf de intrede van de Champions League. De Wit Russische kampioen neemt spaarzaam deel aan de Cl.

Overigens is Kiev veel sterker dan Bate; Kiev haalt immers regelmatig aansprekende resultaten in Europa en staat hoog op de ranglijst. Hier hier je niets over. Dat zegt veel over de kwaliteit van de huidige analisten en voetbaljournalisten.

Hoe dan ook, vergelijkingen met Feyenoord gaan helemaal niet op, want Feyenoord is niet van het kaliber Psv. Je hoeft alleen een blik naar de Europese ranglijst te werpen. Een ranglijst waarop ook Borisov ver onder PSV staat. PSV moet gewoon de poulefase halen gezien Psv's middelen en status. Als PSV dat niet haalt is dat net zo'n schande als de uitschakeling door Osijek

Ik snap overigens wel waarom Nederland zo over weggezakt is op de ranglijst, namelijk omdat de Nederlandse deelnemers buiten Ajax en PSV gewoon geen punten meer halen. In Nederland hebben we nog maar 2 clubs die Europees gezien meedoen.

Klopt wat Maaskant zegt. Ze laten net zo lang spelen tot BATE wint. Afgelopem seizoen laatste wedstrijd was de beslissing voor het kampioenschap. BATE had aan 1 punt genoeg om Kampioen te worden terwijl Dinamo Minsk moest winnen. Al snel werd duidelijk dat Minsk een makkelijke wedstrijd had en won de uitwedstrijd bij Vitebsk met 1-4. BATE had het heel lastig in de uitwedstrijd tegen Gorodeja. Ze stonden 3 - 1 achter met nog zo'n 15 minuten te spelen. Kregen ze ineens een penalty cadeau en werd het 3 - 2. Er kwam 3 minuten blessure tijd bij maar zonder enige aanwijsbare reden liet de scheids doorspelen tot de 96e minuut waar BATE weeer een penalty kreeg. Radionov nam de penalty opnieuw maar miste in eerste instantie waarna hij de rebound erin schoot. De vyshaya liga is gefixt als wat.

21 augustus 2018 om 10:53

Europees gaat zoiets niet gebeuren.

21 augustus 2018 om 10:59

Nee dat lijkt me niet. Maar dat BATE altijd kampioen wordt is niet alleen omdat ze het beste team hebben. Ik volg voetbal heel intensief ook omdat ik dagelijks weddenschappen afsluit en heb BATE regelmatig zien spelen. Het is echt geen wonderploeg en zie PSV wel winnen mits ze gefocust zijn en ze niet onderschatten

21 augustus 2018 om 11:47

Die vervelende behoefte heb ik ook, al die weddenschappen. Laatste half jaar loopt echter alles fout. Kom jij nog wel in de plus..?

21 augustus 2018 om 12:40

Ik kan me nog een poulewedstrijd herinneren waarbij Lyon met 7-1 won.
Alles riekt naar matchfixing.
Zelfs in de wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid tegelijkertijd waarun 2 zuivere doelpunten werden afgekeurd.

21 augustus 2018 om 13:49

@ Champies, als je struktureel winnend wilt sportsbetten, zul je meer moeten weten dan de bookmaker en/of betere software moeten hebben en gedegen bankroll management moeten toepassen. Gokkers winnen nooit. En zodra je winnend speelt, kom je onder het vergrootglas te liggen en bevriezen ze je account bij het minst en geringste.

21 augustus 2018 om 16:34

@champies ja beetje maar heb betere tijden gekend laatste half jaar miaschien maar 500 im de plus

21 augustus 2018 om 11:22

Daarbij misschien niet geheel irrelevant het feit dat de voorzitter van BATE Anatoli Kapski gestudeerd heeft op de management acadamie van de president van Wit-Rusland en titel heeft als economisch specialist van de overheid van Wit-Rusland sinds 2007. Zegt natuurlijk niet alles maar het zal.een reden kunnen zijn waarom BATE toch een iets voordeligere behandeling krijgt tov andere clubs

21 augustus 2018 om 11:37

Dit is toch wel heel creepy zeg. Ongelooflijk dat dit nog steeds kan in deze wereld. Dit soort praktijken zou echt onderzocht moeten worden door de Uefa/fifa en zulke bonden uitsluiten van Europees voetbal.

21 augustus 2018 om 13:26

Viktor Gontsjarenko heeft als coach BATE groot gemaakt in zijn succesvolle beginnersperiode en daar profiteren wij nu optimaal van met CSKA. Uitwedstrijden in Wit-Rusland kunnen heel vervelend zijn, maar in Sint-Petersburg kon datzelfde Dinamo Minsk geen enkele vuist maken. Dat zou BATE niet overkomen.

21 augustus 2018 om 13:51

@koni078, ik wijt de uitschakeling van Minsk aan die keeper. Dat zag er echt dodgy uit.

21 augustus 2018 om 14:27

Ik zie een gemiddelde Eredivisie keeper dezelfde fouten maken als die keeper van Minsk. Het is weinig Wit-Russen gegeven om als voetballer de stap naar Rusland of de top van Oekraine te maken, maar ze leiden wel veel goede trainers op die bij de Russische en Oekraiense top actief zijn.

Europees is dat natuurlijk niet aan de orde wat Maaskant hier omschrijft.

Ik verwacht een ploeg,gegoten in beton en spijkerhard, dit wordt een flinke uitdaging voor Psv.

Maar een halfjaar trainer geweest, denk ook niet dat het dan alleen aan Bate lag meneer Maaskant...

21 augustus 2018 om 11:05

Kijk uit hoor! Ik zei net ook iets over Maaskant en kreeg meteen een berisping van meneer de mod

21 augustus 2018 om 12:40

Het gaat hier ook helemaal niet om de prestaties van Maaskant als trainer.

21 augustus 2018 om 13:11

dat zeg ik ook niet, echter vind ik het net als @maradonny16 verwonderlijk dat iemand die maar een half jaar daar heeft gezeten vanwege de slechte resultaten als een goeie bron wordt gebruikt voor een verhaal als deze waarin hij excuses zoekt voor zijn gepruts als trainer destijds

Gelijkspel lijkt me het hoogst haalbare vanavond, en dan moet PSV echt in haar beste doen zijn. BATE weet als geen ander hoe ze dit soort wedstrijden moeten spelen. Elk jaar in de tweede kwalificatieronde beginnen en toch hebben ze zich de afgelopen jaren omgedoopt tot basisklant in de groepsfase van de CL. Die zijn er elk jaar bij, dus je moet echt van goede huizen komen om dit team uit te schakelen.

21 augustus 2018 om 12:01

Inderdaad vooral de nul houden en vanuit de omschakeling proberen ze een koekje van eigen deeg te geven. Bate zal toch wat aanvallender spelen omdat ze de thuis wedstrijd willen winnen. We hebben als Nederland de punten heel hard nodig.

Sorry hoor,maar waar gaat het Nederlandse voetbal heen? We praten bij de gekste ploegen over onderschatting. Bate is geen slechte ploeg, maar psv is verplicht hier te winnrn met hun selectie.

21 augustus 2018 om 11:27

Dat is makkelijk gezegd omdat het "maar" een club is uit Wit-Rusland, maar van z'n laatste 46 Europese wedstrijden heeft Bate er maar 16 verloren.

21 augustus 2018 om 11:31

Dat dus, daarnaast kwalificeren ze zich bijna altijd voor de CL groepsfase.

21 augustus 2018 om 16:59

Dat weet ik, ik heb ze zelf zien spelen.. niet veel bijzonders een ploeg die speelt naar hun kwaliteiten en niet wisselvallig zijn. Vroeger werden deze ploegen opgerolt zonder moeite.

21 augustus 2018 om 11:44

Ja precies, we zeggen dat al 4 jaar bij Ajax met de CL, en afgelopen keer met Feyenoord bij Trencin, maar laten we vooral blijven zeggen dat PSV het aan zijn stand verplicht is.

21 augustus 2018 om 11:53

Hoeveel spelers ken jij van Bate om deze inschatting te kunnen maken?

21 augustus 2018 om 16:59

Allemaal

Het lijkt me sowieso niet verstandig om een club te onderschatten die net zo goed de laatste voorronde van de CL speelt. Neem aan dat iedereen wel gemotiveerd is om in de CL te spelen.

We hebben dan toch al 1 geluk, we hebben geen scheids uit hun land. Gelijkspelletje is voldoende

Onmogelijk voor PSV om hier te winnen, dat moge duidelijk zijn. Wie denkt dat de Uefa en hun scheidsrechters minder gevoelig zijn voor omkoping dan de Wit-Russische bond, heeft het waarschijnlijk mis.

Denk sowieso dat PSV sportief gezien afgetroefd wordt. Het zijn de (onbekende) mannen tegen de (gehypte) jongetjes.

21 augustus 2018 om 11:37

"wie denkt dat de Uefa en hun scheidsrechters minder gevoelig zijn voor omkoping dan de Wit-Russische bond, heeft het waarschijnlijk mis."

Geloof ik niet. De scheidsrechter van vanavond fluit al 15 jaar in de Duitse Bundesliga. Die zal vast niet net zo makkelijk te beinvloeden zijn als de gemiddelde Wit-Russische scheidsrechter.

"denk sowieso dat PSV sportief gezien afgetroefd wordt. Het zijn de (onbekende) mannen tegen de (gehypte) jongetjes."

"gehypt"? Hooguit Lozano en misschien Bergwijn. Verder toch niemand? En dat PSV bestaat uit "jongetjes" valt ook wel mee. Met Zoet (27), Viergever (29), Schwaab (29), De Jong (27) en Hendrix (pas 23 maar toch al 28 Europese wedstrijden gespeeld) staan er genoeg ervaren spelers in de basis.

21 augustus 2018 om 12:28

15 jaar in de Bundesliga? Hij heeft daar 100 wedstrijden gefloten, 23 keer rood en 23 keer een penalty. Beide statistieken ver bovengemiddeld. Veel scheidsrechters zijn beïnvloedbaar.

21 augustus 2018 om 12:30

Hij is overigens 37, dus die 15 jaar ervaring in de Bundesliga lijkt mij sterk.

21 augustus 2018 om 12:49

Sorry, inderdaad verkeerd gekeken. Hij is 15 jaar scheidsrechter, waarvan 9 jaar in de 1e Bundesliga.

21 augustus 2018 om 13:35

Brych, een Duitse scheids op het WK zou toch ook niet te beïnvloeden zijn? Nou, kijk nog maar eens hoe hij floot hahaha.

PSV moet dit inderdaad gewoon winnen, met welke scheids dan ook. Het is zeker niet zo dat BATE koekenbakkers zijn. Ook is het geen enorme schande als je tegen hun moeite hebt of zelfs verliest maar ondanks alles hoort PSV gewoon te winnen.

Ik vind het overigens zwak van Maaskant om zulke dingen te roepen. Er wordt vaak in dat soort competities wat langer doorgespeeld. Dat ligt meestal niet aan de scheids maar aan de spelers die de volle blessuretijd op de grond liggen. Verder hebben we ook in Nederland genoeg vreemde praktijken met scheidsrechters. Het is echt niet zo dat het niveau alleen in Wit-Rusland soms belabberd is. Dinamo Minsk en elke andere club daar heeft die volle 12 jaar ook gewoon minder geld en mindere spelers. Maar ja, je maakt je hier populair als je afgeeft op landen die "anders" zijn. Jammer dat het realisme van Maaskant in dit artikel wordt tenietgedaan door enerzijds een te groot respect tegenover BATE en anderzijds een zaak die niks met de aanstaande wedstrijd te maken heeft.

Hoop uiteraard dat PSV maar daar nemen ze de CL serieus want volgens mij hebben zij bewust vrij gehad dit weekend zodat ze fris en fruitig tegen PSV beginnen terwijl PSV wel moest spelen het weekend en weinig rust heeft gehad ook vanwege de reis daar heen.
Dit kan je opbreken

Geen scheidsrechter(s) uit dat land.....

Moeilijke wedstrijd kan me herinneren dat bate het twee seizoenen geleden barca heel moelijk maakte ik hoop dat zowel ajax als psv door gaan maar onderschat bate zeker niet!

Leuk en aardig, maar die praktijken zullen in de Champions League wel meevallen. Erop en erover graag, het Nederlands voetbal kan wel een opsteker gebruiken.

21 augustus 2018 om 12:33

Nou...volgens mij had Ramos er in de laatste 3 Champions league finales makkelijk afgekunt met anderhalve rode kaart....dus ja ik vermoed dat die praktijken overal en in elke ronde kunnen gebeuren in de Champions league of elk niveau....

Altijd lastig om tegen ploegen als BATE, Sheriff, Ludogorets of FCSB te spelen. Niemand kent de spelers echt goed en vaak komen ze dan sterk uit de hoek en kunnen ze met name goed tegenhouden. PSV moet er op klappen en zorgen dat het snel 1-0 maakt en saai gaan spelen. Aan het eind de 2-0 maken en de CL is zo goed als binnen.

21 augustus 2018 om 13:48

Precies dat. Die ploegen hebben soms van die jaren dat ze net met wat geld een heel goed team hebben bijeengeraapt en dan is het heel lastig. Cypriotische teams konden er ook wat van en bijvoorbeeld Maccabi Tel Aviv.

Er is wel 1 kanttekening. Steaua (ja ja FCSB) is toch een grote naam en Maccabi mag ook nooit onderschat worden.

Dinamo Minsk verloor toch met 8-1 van Zenith....?

21 augustus 2018 om 12:31

Jup, en Zenit verloor in Wit Rusland met 4-0😉

21 augustus 2018 om 12:35

Met verliezen krijgen de clubs vaak meer geld...heb ik gelezen in 2 matchfixing boeken. (Mag de namen hiervan waarschijnlijk niet vermelden)

totale selecte bate - 16 miljoen.
totale selectie psv - 125 miljoen.

op papier moet het vanavond gewoon 0-4 worden. echter word het inderdaad nooit 0-4 als een nederlandse ploeg een zwakke europese tegenstander geeft. de vraag is dus waarom dit is.

-reizen en uitwedstrijd?
-overschatting van de tegenstander?
-overschatting van de waarde van nederlandse spelers in de markt?
-mentaliteit van de spelers?
-slechte scouting en tactiek?

op eerste plaats zet ik tactiek neer. wij moeten altijd aanvallen en mooi voetbal laten zien maar als je bate vanavond het spel laat maken dan win je gewoon makkelijk van ze. mits je natuurlijk een defensieve tactiek beheerst. mark loopt zich in het mes dus op basis van tactiek loop psv nu al achter de feiten aan.

tweede plaats vind ik de mentaliteit van de spelers. wil het niet met mooi voetbal dan zet je je maar voor 200 in en bijt je je vast in de wedstrijd. de gemiddelde speler op de nederlandse velden is liever lui dan moe. je speelt vanavond tegen oost europese mannen, echte mannen, echte strijders die alles geven waarvoor ze staan. godzijdank is het geen oorlog met oost europa of rusland want die gasten staan met een paar dagen in scheveningen. hier in nederland zijn we gewoon makkelijk en verwend en die mentaliteit moet gewoon veranderen zeker als je een salaris heb van een paar ton.

21 augustus 2018 om 13:43

Haha tsja, dat met die oorlog....het is dat die Oost Europese mannen 0 interesse hebben in Scheveningen en dergelijke ondanks keer op keer de dreiging die vanaf hier is gekomen. Dat is toch ook een vorm van "echte mannen" die er in West Europa heerst: aspiraties op heel de wereld hebben. Zulke mietjes zijn wij hier echt niet.

Verder hebben ploegen als BATE vaak een lagere marktwaarde omdat de competitie zelf veel zwakker is. Een FC Twente heeft evenveel geld en waarde maar die ploeg is toch echt veel minder dan BATE. De Wit-Russen hebben een heel stabiele ploeg. De salarissen zijn goed en er wordt constant Europees voetbal gehaald dus de beste spelers blijven. Als PSV zijnde win je 7 of 8 van de 10 keer, vaak nipt maar die 2 of 3 keer dat BATE een goed resultaat haalt kan fataal zijn. Zelfde geldt voor een ploeg als AZ of zelfs Feyenoord dit jaar en tegen die ploegen wordt toch met meer respect gekeken door de meeste fans ondanks dat BATE Europees toch goed presteert.

Ik zie dat Qarabag en Helsinki daar recent gelijk hebben gespeeld. Het zal dus wel meevallen wat Maaskant hier zegt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren