Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Lyon komt met statement over Bosz: ‘Verrast door totaal foutieve informatie’

Laatste update:

Olympique Lyon voelt zich genoodzaakt om middels een statement te reageren op eerdere berichtgeving van Foot Mercato. Journalist Santi Aouana bracht vrijdag naar buiten dat er een crisisoverleg heeft plaatsgevonden en dat trainer Peter Bosz vanwege de recente teleurstellende resultaten een ultimatum zou zijn gesteld. Les Gones spreken deze berichtgeving nu met duidelijke bewoordingen tegen.

Lyon laat weten met verbazing kennis te hebben genomen van het artikel van Foot Mercato en ontkent met klem de verschillende informatie die daarin wordt verstrekt. “Na afloop van de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain is er geen ‘crisisoverleg’ belegd door de directie”, schrijft de club in een statement. “Daarnaast is er ook geen ultimatum gesteld aan Peter Bosz. De club wil herhalen dat er het volste vertrouwen is in Bosz, zijn staf en de spelers en dat hij er alles aan zal doen om de doelstellingen te bereiken.”

Lyon spreekt daarnaast tegen dat Alexandre Lacazette ontevreden is over de tactische keuzes van Bosz. “Of het nu gaat om Lacazette of andere spelers, niemand heeft bij de clubleiding geklaagd over de door Bosz gehanteerde tactiek. De aanvoerder spart regelmatig met zijn trainer, maar heeft de keuzes van Bosz op geen enkele manier aangevochten.”

“Olympique Lyon is opnieuw verbaasd dat er zulke totaal foutieve informatie naar buiten komt, met als enige doel het team te ontwrichten”, zo vervolgt het statement. “De hele club werkt en concentreert zich vooral op de komende zeven Ligue 1-wedstrijden met als enige doel Peter Bosz en zijn spelers in de best mogelijke omstandigheden te brengen om de gestelde doelen te bereiken.”

Bosz begon met Lyon goed aan het nieuwe seizoen met vier overwinningen en één gelijkspel in de eerste vijf wedstrijden, maar de druk neemt toe na drie verliespartijen op rij. Afgelopen zondag leed Bosz nog een 0-1 thuisnederlaag met Lyon tegen Paris Saint-Germain en momenteel bivakkeert de club op een teleurstellende zesde plaats. De doelstelling van Lyon dit seizoen is het bereiken van de top drie, waar men momenteel zes punten onder staat. De ex-trainer van Ajax, die nog over een contract tot het einde van het seizoen beschikt, staat sinds eind mei vorig jaar voor de groep bij Lyon.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meestal volgt na zo'n bericht een paar dagen later toch een berichtgeving over ontslag.

23 september 2022 om 15:39

Dat zal afhangen van de resultaten. Tegen PSG was een nederlaag ingecalculeerd, die andere 2 waren vervelender. Als ze de komende 2 wedstrijden gewoon weer winnen is de druk van de ketel en gaat alles weer gewoon door. Verliezen ze deze potjes wel, dan zal het afgelopen zijn voor Bosz in Lyon.

Van de prins van het trainersgilde naar het ene ontslag na het andere. Jammer maar hij bakt er erg weinig van bij Lyon, de resultaten maar ook het spel is niet des Bosz.

Bij Vitesse zoeken we nog een trainer. Een ouwe bekende!

Wel bijzonder bij Bosch dat het na de 5e wedstrijd inkakt. Was bij Dortmund ook al het geval.

23 september 2022 om 21:15

Dit is toch niet zijn eerste seizoen bij Lyon

dus als de spelers die geen zin aan bosz hebben expres minder gaan spelen om hem eruit te knikkeren zal zonder consequenties gebeuren neem ik aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren