Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Löw luistert naar Guardiola en Klopp: 'Ik ga ze wat meer rust gunnen'

Laatste update:

Josep Guardiola laakte maandag het overvolle speelschema van Bayern München, want die gaat volgens de trainer ten koste van de gezondheid van zijn spelers. "Ze worden op deze manier kapotgemaakt", sprak de Spanjaard, die nu bijval krijgt van Duits bondscoach Joachim Löw.

/

In juni en juli werd het WK gehouden en veel spelers van Bayern waren tot aan de finale bij het toernooi betrokken. Na een korte vakantie moesten zij weer opdraven voor de start van het nieuwe seizoen. Löw heeft begrip voor de onvrede van Pep en heeft derhalve besloten om in de oefenwedstrijd tegen Spanje van 18 november (een aantal) WM-stars van zowel Bayern als Borussia Dortmund niet op te roepen.

"Dat is slechts een testwedstrijd en dan kan ik de spelers eens wat meer rust gunnen", zegt Löw in een interview met Kicker. "Ik hoop dat de spelers dan in oktober weer wat fitter zijn en bovendien spelen we in oktober vaak ook onze beste wedstrijden", verwijst de keuzeheer naar de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Polen (11 oktober) en Ierland (14 oktober). De eerste wedstrijd tegen Schotland werd met 2-1 gewonnen door die Mannschaft.

Jürgen Klopp, de coach van Dortmund, zegt blij te zijn met de maatregel van Löw. Hij zag dit seizoen spelers als Henrikh Mkhitaryan, Marco Reus, Jakub Blaszczykowski, Nuri Sahin en Mats Hummels al afhaken met blessures. "Als het zo doorgaat, is er straks geen speler meer die op zijn 35e nog betaald voetbal speelt. Men wordt te veel belast en we moeten een tandje terugschakelen", aldus Klopp.

Een goede zet van Joachim Löw?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja dan is het hele testgebeuren natuurlijk overbodig. Hoe kun je voetballers testen als er 11 B- spelers op het veld staan ? Of een systeem testen met B- Spelers ? En voor de buitenlandse Bulivoetballers geldt deze rust natuurlijk niet ! Er moet op UEFA / FIFA niveau maatregelen getroffen worden .

25 september 2014 om 17:18

Als de A-keus geblesseerd is heeft Duitsland nog wel een blik goede voetballers klaar staan.

Het is zeker belangrijk om als prof je rust te pakken. Maar als we Klopp moeten geloven en een tandje terug gaan schakelen dan vraag ik me toch af hoe hij dat wel doen. Ik kan niks verzinnen naast meer rouleren. Je zou eventueel nog de kwalificaties voor Internationale toernooien kunnen verkorten maar ik zie niet in hoe. Heeft iemand anders wel een idee?

25 september 2014 om 14:43

Ze kunnen halve poules spelen in de kwalificatie, gewoon iedereen 1 keer tegen elkaar ipv 2 keer

25 september 2014 om 18:21

Maar wie speelt dan uit of thuis? Neutraal terrein kan ook niet, slecht voor de commercie. Ik ga in ieder geval geen kaartje kopen voor de wedstrijd Nederland-Ijsland in Noorwegen...

Even offtopic: ik las op Marca, dat Brazilie een revanche wilt tegen Duitsland weet iemand wanneer dit gaat plaats vinden en waar?

25 september 2014 om 15:04

Hahaha , het liefst morgen natuurlijk , nu het halve Duitse elftal geblesseerd is !! Denk day alle beschikbare datums dit jaar bezet zijn

Zoals het nu is met het ongelooflijk hoge aantal deelnemende landen tijdens het komend EK, kan duitsland de gehele voorronde met het B team spelen en zich plaatsen.
Genoeg rust momenten.

Ja joh, zodat de spelers van andere clubs extra belast worden. Leverkusen en Schalke zullen hier wel weer de dupe van worden. Als je zoals Bayern zoveel internationals koopt, moet je er rekening mee houden dat ze een zwaar programma hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren