Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique reageert op cryptisch bericht: ‘Als iemand het kan, ben ik het’

Laatste update:

Aleix Vidal werd in de zomer van 2015 aangetrokken door Barcelona, maar veel heeft de vleugelspeler nog niet gespeeld. In het eerste halfjaar mocht hij door een transferverbod van Barcelona niet spelen, tegenwoordig wordt hij simpelweg gepasseerd door trainer Luis Enrique. Vidal plaatst cryptische foto’s op sociale media, maar volgens Luis Enrique heeft de verdediger wel degelijk een toekomst in Catalonië.

/

Vidal plaatste op Instagram een plaatje van zichzelf tijdens een training, met een emoji met een dichtgeritst mondje en daarbij een middelvinger. Volgens critici was het bericht gericht aan Luis Enrique; Vidal haalde het bericht vervolgens snel weg. “Het lijkt erop dat perfecte mensen een mening kunnen vormen over Aleix”, reageert de coach in de Spaanse media. “Het is zijn leven en mijn beslissingen spreken voor zich.”

“Hij doet zijn best op de training en hij probeert een situatie die niet goed is voor hem te veranderen. Als er een coach is die zijn situatie kan veranderen, ben ik het wel”, vindt de oefenmeester.

Denk je dat Aleix Vidal zich in de basis gaat knokken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen komt gewoon zwaar tekort. Heb liever dat Barca in de winter/zomer voor Cancello, Fabinho of Bellerin gaat om te concurreren met Sergi Roberto

24 september 2016 om 15:35

Inderdaad, helemaal mee eens. Hoop eigenlijk nog dat hij zich herpakt, maar zit er niet in.

Ja bij een top club heb je geen garanties. En op dit moment doet Sergi Roberto het gewoon beter.

Je hebt ook mensen die zomaar een zelfde account hebben als aleix Vidal. Ik zou niet begrijpen waarom hij zoiets zou doen, omdat hij bij elk wedstrijd die hij mag meedoen gewoon teveel fouten maakt en ja hij komt zwaar tekort. Ik ben echt blij met sergi roberto, want stel hij was er niet dan Had Barcelona pas echt een groot probleem. De grootste verrassing van Barcelona Sergi Roberto. Aleix vidal mag van mij echt terug naar Sevilla, deed het daar erg goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren