Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Luckassen denkt dat hij kan voetballen, maar dat kan hij dus niet’

Laatste update:

PSV verloor zondag met 2-0 van sc Heerenveen en deed dat met Derrick Luckassen en Nicolas Isimat-Mirin als centrale verdedigers. Het duo heeft Kenneth Perez en Ronald de Boer niet kunnen overtuigen, zo lieten de analisten blijken in de studio van FOX Sports. Perez omschreef hen als ‘twee chaoten’.

“Er kan van alles gebeuren met die twee. Ik houd van betrouwbare verdedigers: iemand die zijn man uitschakelt en de bal naar de goede kleur speelt. Zonder fratsen, maar die hebben Isimat en Luckassen wél. Luckassen dicht ik wel kwaliteiten toe, maar dan moet hij wat rustiger worden en weten wat hij kan. Nu wil hij alles tegelijk doen”, aldus Perez.

De Boer sloot zich bij de Deen aan: “Luckassen is snel, sterk en kan redelijk voetballen. Hij denkt alleen dat hij heel goed kan voetballen en dat kan hij dus niet. Hij neemt echt te veel hooi op zijn vork.” Luckassen en Isimat-Mirin kregen beiden een gele kaart en bereiden zich nu voor op de wedstrijd van PSV tegen Feyenoord van volgende week zondag.

Is de kritiek op het centrale duo van PSV terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het centrale duo is allesbehalve topclub waardig. Beide zijn vaak schuldig aan allerlei ongelukkige momenten en aan tegendoelpunten.

Achterin is het gewoon een soort van gatenkaas. Voeg daaraan toe dat je geen linksback hebt en een keeper die na de wedstrijden tegen Atletico weinig punten meer gepakt heeft.

Volgende week heeft Feyenoord normaal gesproken een makkie.

10 september 2017 om 23:53

Wedstrijden tussen de traditionele top drie staan op zich, dus ik verwacht niet dat Feyenoord het makkelijk gaat krijgen. Daar komt bij dat ook Feyenoord nog niet echt overtuigend speelt, en ik gok daarom op een gelijkspel.

ot; Ik vind dat Perez helemaal gelijk heeft. Ik snapte de aankoop van Lucassen al niet helemaal (vind dat hij simpelweg niveau te kort komt voor een topclub) en dat beeld wordt de eerste 4 wedstrijden bevestigd. Misschien dat hij nog stappen kan maken, dus ik schrijf hem nog zeker niet af.

10 september 2017 om 23:56

Ja, want het eerste duel was hij zooo slecht. *sarcasme* Niet te filmen! Indd, was ook niet te filmen, want hij speelde niet. Dus hoezo 4 wedstrijden?

11 september 2017 om 06:42

Psv vs Feyenoord is inderdaad een wedstrijd op zich en het zal zeker geen makkelijke wedstrijd worden. Dat Feyenoord nog niet heeft weten te overtuigen ben ik niet helemaal met je eens. Feyenoord heeft zeker de laatste twee wedstrijden de eerste helft zeer overtuigd gespeeld. Hoog druk zetten en veel kansen creëren en weinig weggeven. In beide wedstrijden toen het 3-0 en 4-0 stond liet Feyenoord het lopen, wat idd niet sterk is maar op zich wel begrijpelijk.
Luckassen en Isimat zijn als duo niet overtuigd tot nu toe, te veel domme kracht te weinig voetbal.

11 september 2017 om 07:09

Feyenoord heeft idd grotendeels overtuigd in de wedstrijden tot nu toe..echter nog geen 1 echt serieuze tegenstander van formaat dus maar even afwachten hoe sterk Feyenoord is. St Juste, Diks en Nelom zijn nou ook niet bepaald toppers.

11 september 2017 om 07:56

@martinarody
Ik wist ook niet dat hij de eerste wedstrijd niet speelde en waarschijnlijk ajax 111 ook niet.
Maar wat ik wel weet, en wat ajax 111 ook aangeeft, is dat Lucassen gewoon kwaliteit te kort komt voor de top.
Bij AZ was het vaak de mindere verdediger waar vaak gevaarlijke situaties door ontstond.
Dus ook ik snapte toen die hele aankoop van deze toch beperkte speler niet van Psv.
Ook niet voor de breedte.

11 september 2017 om 08:08

De echte tegenstand moet nog komen inderdaad. St Juste Diks en Nelom zijn normaal wisselspelers. Normaal als ze fit zijn spelen Bottegin Nieuwkoop en Haps die allen een niveau-tje hoger zijn. St Juste speelde eigenlijk nog niet zo slecht afgelopen weekend bij dat tegendoelpunt zag hij er ongelukkig uit maar voor de rest deed hij het prima. Diks heeft het nog niet op dit moment en Nelom komt gewoon structureel te kort, daarom heeft Feyenoord Haps ook gehaald.
Bij de hele top 3 zijn er wel zwakke plekken op te noemen, PSV lijkt me overbodig na gisteren dat waren te veel zwakke plekken om op te noemen. Ook Ajax heeft in de verdediging de nodige zwakke plekken.

10 september 2017 om 23:54

Wat bedoel je met 'normaal gesproken'?!

Onzinnige teksten van dit duo. Heeft dat duo zoiets de betreffende speler zelf horen roepen? Ik dacht het niet. Deze man speelt pas bij psv en moet moreno vervangen. Dat doe je niet zomaar en bovendien is hij afhankelijk van andere spelers die zwaar onder niveau speelden vandaag. Vooral middenveld was een lachertje. Merk bij ronald de boer overigens altijd dat hij 'bepaalde' clubs snel velt met 'haarscherp' commentaar. En bepaalde clubs onthoudt hij zich van commentaar, dan wel levert hij commentaar waarop etiket 'zeer mals' niet zou misstaan.

Tja en zo gaat dat met al die ex-AZ spelers. Janssen vertrekt na één jaar al en Luckassen en Haps ook na 2 jaar. Ze worden allemaal opgehitst door hun makelaars en krijgen dan de kolder in de kop. Gevolg: Ze mislukken allemaal op een iets hoger niveau. Was maar lekker bij AZ gebleven heren. Dat was jullie niveau!

11 september 2017 om 00:24

Alles kan natuurlijk. Maar vooralsnog geen reden gezien waarom Haps zou mislukken bij Feyenoord.

11 september 2017 om 07:13

Haps is zeer goed. Luckassen heeft baat bij ervaring naast hem, zie met Vlaar. Isimat en Luckassen zijn zelfde type

11 september 2017 om 08:41

Niet allemaal, Dembele is een van de beste spelers bij Spurs, Moisander was prima bij Ajax en Viergever doet het ook degelijk.

11 september 2017 om 13:14

Lukassen was vooral goed als verdedigende middenvelder. Hij was ook bij AZ achterin te druistig.

13 september 2017 om 13:30

Als verdedigende mv komt Luckassen ook te koort behalve dat he uit tegen een sterke tegenstander speelt. Hij mist kreativiteit.

11 september 2017 om 14:44

Wat een onzin. Als je een mooie stap kan maken moet je het doen, zoiets noemen ze ambitie. Luckassen en Haps zijn beide op het juiste moment vertrokken.

En toch zie ik wel toekomst in die Luckassen. Fysiek sterk en nog erg jong. Moet nu alleen "even" een wereld topper als Moreno vervangen en dat in een slecht draaiend team. Wilt inderdaad wat te veel en kan zich Beter beperken tot zijn kerntaken. Had eigenlijk langzamer gebracht moeten worden , maar bij gebrek aan beter nu al basisspeler, en dat met 2 onzekere spelers naast je en een keeper achter je die niet coacht.

Die luckassen heeft baat bij een ervaren man naast zich, niet een isimat.
voor de eredivisie zou deze verdediging in de meeste gevallen wel goed genoeg zijn, maar je ziet het bij de eerste de beste iets betere tegenstander worden de tekortkomingen van die twee samen blootgelegd

11 september 2017 om 07:33

Inderdaad, bij az had hij Vlaar of van eijden naast hem. Scheelt een hoop ipv onruststoker isimat naast hem. Luckassen zelf creëert al genoeg onrust

11 september 2017 om 13:14

Bij AZ was hij goed als stofzuiger op het middenveld. Niet achterin.

11 september 2017 om 14:45

Bij AZ was hij achterin ook gewoon goed. Kende een moeilijk eerste seizoen maar was daarna gewoon prima.

Luckassen had ik wellicht ook graag bij Ajax gezien, maar als VM niet als Rcv, daar ligt in mijn ogen dan ook de oplossing voor Psv. Ik zou Hendrix op LB zetten, Isimat en Obispo centraal, Arias op RB en Luckassen ervoor.

Ik zie nog steeds potentie bij Luckassen, bij AZ met vlagen goed. En is ook nog fysiek sterk.
Ja hij maakt zeker wel fouten, maar kan nog steeds naar een stabiele factor uitgroeien.
Isimat weet ik niet, misschien is hij niet ervaren genoeg om Luckassen meer ervaring te kunnen laten op doen. De nederlaag tegen Heerenveen was collectief falen, kan geen speler van PSV opnoemen die een voldoende haalde. PSV mag gelukkig zijn dat het maar bij 2-0 is gebleven.
Daarnaast speelde Heerenveen erg goed, zeker de 1e helft! Knap hoe ze PSV overrompelde!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren