Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Louis moet volgend seizoen meedoen om de landstitel en dat weet hij’

Laatste update:

Het gaat dit seizoen nog wat met vallen op opstaan bij Manchester United, maar manager Louis van Gaal lijkt een opgaande lijn te pakken te hebben. Dit seizoen komen the Red Devils nog tekort voor de landstitel, maar velen verwachten dat de recordkampioen komend seizoen weer een gooi gaan doen naar de titel. Dat denkt ook Tony Pulis, manager van West Bromwich Albion.

/

“Dit jaar was een geweldig jaar voor Louis om ervaring op te doen. Hij heeft geld uitgegeven en heeft spelers kunnen halen. Hij heeft geleerd hoe het eraan toe gaat. Volgend jaar moet hij meedoen om de landstitel en dat weet hij. Ik weet zeker dat Manchester United spelers gaat halen en dat ze alleen maar sterker worden.”

Pulis speelt zaterdag met West Bromwich Albion tegen Manchester United. Hoewel the Baggies wat marge hebben, ligt degradatie nog altijd op de loer. “Er is druk, maar we denken dat we punten kunnen halen. Niemand verwacht dat wij gaan winnen, behalve wijzelf en misschien een aantal van onze fans. Wij hebben eerder gewonnen op Old Trafford, maar het gaat moeilijk worden. We gaan in ieder geval alles geven.”

Zie jij Manchester United volgend seizoen kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man u moet gwn 3 a 4 goeie aankopen doen

Sws een goeie spits zie graag martinez of higuain
En centrale verdediger naast smalling of stones moet hummels of otamendi komen en een flank speler depay

1 mei 2015 om 23:46

Jackson martinez past perfect bij man united hoop dat united hem haalt

1 mei 2015 om 23:54

waarom hoop je dat een van de beste spelers van je club verkocht word?

2 mei 2015 om 00:05

Ben het met je eens. Falcap terug naar Parijs of van mij part naar Escobars geboortestad en Martinez - Rvp (ik denk dat hij makkelijk een jaar nog topniveau kan presteren) in de punt. Daarachter Rooney

2 mei 2015 om 00:48

Jackson heeft al aangegeven dat hij gaat verkassen na dit seizoen.

2 mei 2015 om 03:52

Omdat hij een hele goeie speler is en hij wilt naar andere team dus ik gun hem united. Net zoals toen pepe hulk james falcao enzo weg wouden nar andere team ik gun het hun allemaaal. En porto vind sws weer een nieuwe top spits zoals altijd

Toch zou het me niets verbazen als Louis gewoon weer 352 of 532 probeert in het voorseizoen, al die onbelangrijke oefenwedstrijden wint en dan weer een half seizoen koppig vast blijft houden aan wat niet werkt.

1 mei 2015 om 23:39

Zal niet gebeuren hij moest eerst kijken wat werkte en als hij slim is zet hij dit door en probeert hij di maria ook nog te laten presteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren