Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Loop naar de hel, de scheidsrechters willen ons in de Serie B hebben’

Laatste update:

Palermo staat momenteel achttiende in de Serie A en de club staat drie punten achter op de veilige zeventiende positie. Palermo won zondag zelf met 0-2 bij Frosinone, maar nummer zeventien Carpi zegevierde een dag later met 1-0 over Empoli. De flamboyante Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini (die dit seizoen al negen keer van trainer wisselde) maakt daarop korte metten met alle scheidsrechters.

/

De zege van Carpi op Empoli komt Palermo uitermate slecht uit. “De scheidsrechters willen Palermo in de Serie B hebben”, foetert Zamparini in de Italiaanse media. “Ik heb gezien wat er is gebeurd bij Carpi tegen Empoli en dat is absurd. Ik hoop dat de laatste wedstrijden goed bekeken worden. Door de scheidsrechters staan we zo laag en we weten allemaal wat er in het verleden is gebeurd”, doelt Zamparini op het omkopingschandaal.

“Ik vrees dat de scheidsrechters ons naar de Serie B willen hebben. Ik weet niet waarom, maar het is zo. Handelen de scheidsrechters te goeder trouw? Loop naar de hel. We moeten kijken naar Engeland. Een verhaal als dat van Leicester City kan nooit geschreven worden in Italië. Er zijn twee verrassingen geweest: Cagliari in 1970 en Hellas in 1985. Dat waren precies de jaren dat de scheidsrechters willekeurig werden gekozen. Het voetbal is door en door rot.”

De scheidsrechters hebben het gemunt op Palermo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man moet is verder kijken dan zijn neus lang is en niet anderen de schuld geven van het collectief falen van Palermo.

26 april 2016 om 15:32

En waar haal jij je argumenten vandaan?

26 april 2016 om 16:09

9 trainers in een seizoen. Ik volg de serie A niet maar als je 9 trainers in een seizoen hebt dan moet je toch iets niet goed doen?

26 april 2016 om 18:49

Volgens mij heeft hij een aantal coaches meerdere malen gebruikt. Maar al deze wissels helpen niet mee aan betere prestaties.

"er zijn twee verrassingen geweest: Cagliari in 1970 en Hellas in 1985. Dat waren precies de jaren dat de scheidsrechters willekeurig werden gekozen. Het voetbal is door en door rot.”

Ik vind dat eigenlijk wel een hele interessante inkijk op de Serie A en het beleid rondom scheidsrechters. Mocht dit zo zijn, kan het haast geen toeval zijn haha.

Terwijl volledig Italië denkt: die Zamparini met al ze clownacties en trainerswissels wil Palermo in de Serie B hebben.

26 april 2016 om 17:33

Desondanks vind ik dat Mauro hier wel een punt heeft. De jaren die hij opnoemt waren de enige jaren dat arbiters werden geloot. In 1986 werd dat teruggedraaid en werden de topclubs weer kampioen.

Denk niet dat willekeurige scheidsrechter het spel van een team kan bevorderen. Straks zit je in een topper opgescheept met een slechte scheids. Wil je ook niet hebben.

Ik vind deze man niet goed wijs.
Maar ik zat toevallig carpi - empoli te kijken en me mond viel open van de schandalige beslissingen van de scheids tegen Empoli. Maarja, ik kijk niet veel serie A dus houd me er niet zo mee bezig

Blijft toch een aparte gast die Zamparini. Mag dan wel 300 trainers ontslagen hebben, zorgt wel altijd voor spelers die voor veel geld verkocht worden. Vazquez is er nu zo'n eentje, waar Dybala vorig seizoen 40 miljoen opleverde.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren