Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lodeweges legt uit: ‘Van Nistelrooij vertelde het onlangs mooi’

Laatste update:
/

Halverwege het seizoen 2014/15 staat sc Heerenveen elfde in de Eredivisie. Dwight Lodeweges zou graag hoger eindigen met de Friezen, maar hij zag verschillende belangrijke spelers in de zomer weggaan en niet op iedere plek kwam iemand terug, die er meteen kon staan. De selectie waarmee de trainer werkt is relatief smal en daarom zou Lodeweges graag wat vers bloed binnenhalen in het Abe Lenstra Stadion.

Vrijdag presenteerde de club Simon Thern, die transfervrij over is gekomen van Malmö FF. Ook Younes Namli werd vastgelegd: de linksbenige middenvelder werd opgehaald bij Aalborg BK uit Denemarken. In de sc Heerenveen-krant Corner zegt Lodeweges dat het belangrijk is, dat nieuwe spelers ook daadwerkelijk een meerwaarde zijn: de kwaliteit is bepalend. Hoe sc Heerenveen speelt is bekend, maar de pionnen waarmee de coach het invult moeten voldoen aan de eisen.

“Ruud van Nistelrooij vertelde het onlangs mooi”, licht Lodeweges toe. “Toen hij van PSV naar Manchester United ging, werd hij aangespeeld op een manier die hij niet voor mogelijk hield. Puur omdat daarvoor bij PSV de kwaliteit ontbrak. Zo is het. Je kunt van alles willen, maar spelers moeten het wel kunnen”, aldus de sc Heerenveen-trainer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"De spelers moeten het wel kunnen"

Ja Lodeweges, leuk voor de spelersgroep om te lezen.. NOT

3 januari 2015 om 13:08

Haha precies, met die gedachte motiveer je geen enkele speler meer!

3 januari 2015 om 13:09

Hij is gewoon eerlijk en dit is niet direct een sneer naat zijn selectie. Die is gewoon te mager dus dan moet dat aangevuld worden met goede spelers.

3 januari 2015 om 14:05

Oke ik snap dat de selectie niet al te breed is. Maar hij zegt de spelers moeten het wel kunnen en volgens mij pretendeer je dan toch dat je spelers het niet kunnen?

Hij had naar mijn inzien beter kunnen zeggen: we willen wel van alles maar de selectie is op dit moment te smal

3 januari 2015 om 14:20

Vent, hij bedoeld dat zijn spelers niet zo kunnen spelen als de spelers op het niveau van United bijvoorbeeld. Daarom trekt hij ook de vergelijking tussen PSV en Utd, van Nistelrooij werd aangespeeld bij United zoals dat bij PSV niet gekund had. Beter lezen.

3 januari 2015 om 13:10

Eerlijk is eerlijk, de eredivisie is gewoon een niveautje lager. Geeft niets, maar dat is uiteraard een kwestie van kwaliteit. Zien spelers dat zelf niet in, dan missen ze de zelfkritiek die nodig is om te groeien..

3 januari 2015 om 13:10

Explain francolwd? De man zegt toch niks fout?

3 januari 2015 om 13:15

Het staat er raar omdat er volgens mij een fout in de tekst staat. In plaats van "je kunt wel alles winnen", moet er volgens mij "van alles willen" staan.

Dan begrijp je ook dat hij over zichzelf spreekt. Dat hij nog zulke mooie ambitieuze plannen en tactieken kan maken, als hij het materiaal niet heeft is dat zinloos.

3 januari 2015 om 13:27

Denk dat je gelijk hebt @fier en koen.. even goed lezen had dit zelf ook moeten doen😳

3 januari 2015 om 14:49

Hij is toch gewoon realistisch? Voor deze voetballers is het hun beroep, dus deze kritiek moeten ze mee om kunnen gaan. Als iemand bij de belastingdienst steeds rekenfoutjes maakt, wordt hij er ook uit gezet en krijgt hij ook te horen waarom. Zelfde als met voetbal, in sommige opzichten mogen trainers dit gewoon zeggen. Hij maakt hier geen sneer naar zijn elftal, hij legt uit waarom zij elfde staan.

3 januari 2015 om 14:53

Euhhh, dit is een reactie die met begrijpend lezen te maken heeft (en een gebrek daaraan). Hij zegt hier dat nieuwe spelers wel naadloos moeten kunnen aansluiten bij de manier waarop hij met Heerenveen wil spelen, helemaal niet dat de huidige selectie het niet kan. De huidige selectie is inmiddels gewend aan de manier van spelen en beheerst het denk ik ook voor het grootste gedeelte. Voor nieuwe spelers, waarvoor hij het voorbeeld van Van Nistelrooij gebruikte, geldt dit niet en alleen die spelers die hier makkelijk bij aan kunnen sluiten, zullen worden gehaald.

Dit is hoe ik het lees, maar ik ben ook maar een mens...

4 januari 2015 om 08:09

Lodeweges doet het momenteel gewoon slecht. Hij kan maar beter ontslag nemen.

Dalgaard die kun je de mooiste ballen geven maar hij is zo beperkt dat hij zich er echt geen raad mee weet. Eentje in het rijtje Gusatu, Rafael Pires Viera, Matusiak, Djuric.

3 januari 2015 om 19:23

En dan ook nog boos zijn dat ie alleen mag banken. Asjeblieft weg met die man, 600.000 over de balk gesmeten voor deze kwal. Haal Janssen van Almere, tenminste een echte concurrent voor Uth. Oant sjen Dalgaard.

3 januari 2015 om 20:49

Denk dat we met Huser en van Amersfoort ook twee jonge opties hebben die Uth eens af kunnen lossen einde wedstrijd. Die hele aankoop van Dalgaard is bezopen, belachelijk.

3 januari 2015 om 21:02

Dat klopt zeker maar van Amersfoort krijgt nu ook al wat zijn kansen en wanneer uth daadwerkelijk echt wegraakt is het niet hij of Huser die hem goed kan vervangen. Maar ik vind wel dat de verdediging eerst met 2 aankopen nog versterkt moet worden + nog een vleugelspeler. Dan kan er nooit genoeg budget over zijn voor nog een spits. Maarja, zolang Dalgaard er maar niet in komt vind ik het best.

Ik denk meer dat hij bedoelt, die jongens moeten het wel snappen. Sommige voetballers snappen en zien het gewoon niet wanneer je op het juiste moment de bal moet geven. Ik zie dit maar al te vaak in de ere divisie. Het is vaak te laat, te vroeg, of helemaal niet. Net zoals de loopacties die kloppen vaak oom van geen kant.

Jonguhh hij bedoeld dat je niet nu klakeloos paniekaakopen moet doen, je moet ook kijken naar de type speler. Past hij in het team en de manier van voetballen. Vanuit daar kun je spelers kopen. Het gaat hier niet om de spelers die er al zijn

Je moet een andere manier vinden om spelers te motiveren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren