Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool meldt wekenlange absentie: operatie na breuk noodzakelijk

Laatste update:

Jöel Matip is voor langere tijd uitgeschakeld, zo meldt Liverpool woensdagavond via de officiele kanalen. De verdediger moet ongeveer zes weken revalideren. De 27-jarige stopper raakte dinsdagavond in de slotseconden van het duel met Napoli geblesseerd nadat hij bij een luchtduel ongelukkig terechtkwam.

Na afloop van de met 1-0 gewonnen Champions League-wedstrijd werd Matip in het ziekenhuis onderzocht. Uit de medische tests kwam naar voren dat de verdediger een gebroken sleutelbeen heeft opgelopen. Liverpool meldt dat een operatie noodzakelijk is. De Engelse topclub verwacht Matip ongeveer zes weken te moeten missen.

Liverpool verzekerde zich dinsdagavond van de volgende ronde van het miljardenbal door met 1-0 te winnen van Napoli. Mohamed Salah maakte de enige treffer van de avond op Anfield. Matip, die nog tot medio 2020 vastligt bij the Reds, kwam dit seizoen elf keer in actie voor Liverpool. Vooral in de afgelopen wedstrijden werd de verdediger minuten gegund.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen man overboord. Lovren of Matip...beiden even slecht. Wellicht trekt Klopp nog een 3de keer de stoute schoenen aan en gooit die 80mio tegen Koulibaly of 60mio tegen De Ligt.

12 december 2018 om 18:53

Wel onhandig dat het net gebeurt wanneer gomez er ook net een paar weken uitligt.

12 december 2018 om 18:54

Of hij speelt de rest van het seizoen met het de lijn met Alexander-Arnold, Van Dijk, Gomes en Robertson, hun beste verdediging van dit seizoen. En het is maar 6 weken, dat valt wel mee.

12 december 2018 om 18:56

Joe gomez speelt toch altijd sterk naadt van Dijk ? Ik vind lovren overigens ook helemaal niet zo slecht.

Ot: zuur voor Matip, sleutelbeen gebruik je bij meer fysieke handelingen dan je denkt. Lijkt me erg pijnlijk.

12 december 2018 om 19:04

Beide mogen toch zeker geen CL voor een andere club spelen dit seizoen meer?

Gebroken slutelbeen opereren dat is zeker geen lekkere operatie aangezien die erg veel complicaties bezorgd denk dat hij er langer uit zal staan dan 6 weken maar we gaan het zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren