Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool en trefzekere Wijnaldum danken blunderende Fabianksi

Laatste update:

Liverpool is weer een stukje dichter bij de landstitel in Engeland gekomen. De formatie van manager Jürgen Klopp won maandagavond in een enerverend duel met 3-2 van West Ham United. Georginio Wijnaldum tekende in de beginfase voor de openingstreffer van de thuisspelende ploeg. Bij de bezoekers uit Londen beleefde doelman Lukasz Fabianski een dramatische avond. Hij ging bij twee van de drie treffers van Liverpool in de fout. The Reds evenaren een record van Manchester City, dat in het seizoen 2017/18 ook achttien competitieduels op rij wist te winnen.

De koploper kende een droomstart op Anfield, met het openingsdoelpunt van Wijnaldum in de negende minuut. De middenvelder, die wederom vanaf de linkerkant begon, kopte raak uit een afgemeten voorzet van Trent Alexander-Arnold vanaf de zijkant. Fabianski zag er overigens niet goed uit bij de kopbal van Wijnaldum. De euforie bij the Reds was van korte duur, want Issa Diop trok de stand slechts drie minuten later gelijk. De boomlange verdediger taxeerde een hoekschop van Robert Snodgrass op de juiste wijze en klopte vervolgens directe bewaker Joe Gomez in de lucht.

Fabianski was wél alert bij een inzet van Mohamed Salah, die na een kwartier spelen op de bovenhoek mikte. De Poolse sluitwacht maakte het schot echter op bekwame wijze onschadelijk. Liverpool bleef daarna loeren op een tweede doelpunt, al liet West Ham zich niet onbetuigd. Van Dijk was vijf minuten voor het rustsignaal heel dicht bij een hernieuwde voorsprong voor de koploper in de Premier League. De kopbal van de centrumverdediger spatte echter op de lat uiteen, nadat hij zichzelf had vrijgespeeld bij een hoekschop van Alexander-Arnold.

West Ham, dat dit seizoen matig presteert en momenteel tegen degradatie vecht, nam tien minuten na de hervatting brutaal de leiding. Pablo Fornals werd vanaf de rechterkant aangespeeld door Declan Rice en haalde vervolgens hard uit. De middenvelder leek de bal met het scheenbeen te raken, maar de bal verdween achter Alisson Becker in het doel van Liverpool. De achterstand leek de thuisploeg even uit het evenwicht te brengen. De manschappen van Klopp toonden echter veerkracht en trokken de stand gelijk in de 68ste minuut. Een schot van Salah van dichtbij glipte door de handen van Fabianksi, die dus wederom in de fout ging.

De gelijkmaker leek Liverpool, dat voor de 44ste keer op rij ongeslagen bleef in de Premier League, vleugels te geven voor de slotfase. Roberto Firmino kreeg een kwartier voor tijd een unieke mogelijkheid, uit een rebound na een schot van Salah. Zijn kopbal verdween echter langs het doel, tot afgrijzen van alles en iedereen op Anfield. Met nog negen minuten op de klok kwam het derde Liverpool-doelpunt er alsnog. Alexander-Arnold legde de bal neer bij de tweede paal, waar Sadio Mané volledig vrijstaand kon binnenwerken. West Ham kwam de klap niet meer te boven en blijft derhalve een degradatiekandidaat. Liverpool heeft 106 van de mogelijke 108 punten gepakt in de ongeslagen reeks. Het ongeslagen record van Arsenal, 49 wedstrijden in 2004, komt steeds dichterbij voor de Champions League-winnaar.

Zie jij Liverpool ongeslagen kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat is die Mané een buzzkill. gedraagt zich na elke goal alsof zijn cavia net is overleden

24 februari 2020 om 23:24

Hij doet precies niks. Zo chagrijnig mogelijk kijken en naar de assistgever toe lopen. Vervolgens met tegenzin de felicitaties in ontvangst nemen en zwaar teleurgesteld terug naar eigen helft lopen

24 februari 2020 om 23:49

Vind ik ook jammer, doe dan op zn minst ff een handje omhoog, maar letterlijk niets

25 februari 2020 om 07:07

Laat leven. Mane staat bekend om zijn bescheidenheid. Kijk maar naar Liverpool tv wat de andere spelers over hem zeggen. Je vind ook geen glamour foto's van hem oid. Hij heeft een grote moskee en school gebouwd in Senegal en geeft iedereen in zijn dorp €70 per maand. Maw laat die man.

25 februari 2020 om 07:10

Je ziet Mane trouwens wel glimlachen en zelfs meevieren als een ander scoort. Die man is gewoon zwaar down to earth.

24 februari 2020 om 23:19

Ach ja het is maar waar je je druk om maakt. Zoals balotelli ooit zei ‘scoren is mijn werk een postbode gaat ook niet uit zn dak als die een brief afleverd.’

24 februari 2020 om 23:25

@marcelkalasj, ah je was me net voor! Balotelli sprak dat postbode-citaat dus 😁

24 februari 2020 om 23:51

Haha sneller typen in het vervolg kerel 😉

24 februari 2020 om 23:55

Nou een postbode krijgt ook geen bonus van een miljoen.

25 februari 2020 om 04:01

Tja kan je wel jaloers gedragen blink maar daar verdien je ook niks mee. Ze krijgen gewoon betaald voor wat ze leveren, voetbal is gewoon een grote marketing sport geworden. Een bankier met een bonus van een miljoen loopt zich toch ook niet kapot te snuiven op zn kantoor, nee want het hoort gewoon bij zn werk

24 februari 2020 om 23:23

Ik hou daar ook niet van. Henry deed het op een gegeven moment ook en het was hij (of Balotelli?) die toen zei: ik juich niet om dezelfde reden dat een postbode niet juicht als hij een brief deponeert. Het zal wel, maar doe mij dan maar een Inzaghi die zelfs bij de allerergste prutgoal uit zijn dak ging alsof ie de beslissende maakte in een WK finale. Als supporter maakt dat elke goal extra euforisch. Bozenik van Feyenoord zie ik dat nu ook doen, en Cutrone heeft dat ook. Die gaan er helemaal in op. Dat is echt lekker als je in het stadion zit.

24 februari 2020 om 23:29

Precies MT87. Als de fans uit hun dak gaan en de speler in kwestie niet, dan relativeert het meteen zo. Die 3-2 net was een intens moment, maar doordat hij zo onderkoeld reageert kreeg ik meteen het gevoel dat het eigenlijk niet zoveel uitmaakt. Kan het me ook slecht voorstellen dat zo’n moment je niets doet, Mané heeft dit altijd wel gehad

25 februari 2020 om 06:55

Dat was Balotelli inderdaad. Henry vierde het ook vaak arrogant, maar hij bedankte meestal wel zijn teamgenoten.

Je weet dat je kampioen gaat worden als je zulke wedstrijden wint. Wat een pijnlijke blunder van fabianski zeg, die zal vannacht niet slapen gok ik. Wijnaldum ook weer ijzersterk gespeeld vandaag.

Onszelf onnodig moeilijk gemaakt door onzuiver om te gaan met kansen en soms zwak verdedigend op te treden. Gelukkig de terechte overwinning over de streep getrokken! Wijnaldum speelde weer erg lekker vanavond. Sterk aan de bal, en doordat zijn aanname elke keer top was kon hij het spel goed verdelen.

24 februari 2020 om 23:40

Ox was de game changer voor mij. Wat viel die ijzersterk in

Off topic: is dit Liverpool’s 18e Premier League-zege op rij, wat een evenaring van het record van City betekent? Volgens mij wel. Maar kan zijn dat ik ernaast zit. On topic: geen beste wedstrijd van Liverpool, maar alsnog 3x scoren. Ik zie ze wel ongeslagen kampioen worden, omdat ze zelfs de zaadpotten winnen.

24 februari 2020 om 23:05

Wel kampioen, maar niet alle 38 wedstrijden denk ik. Ze zijn binnen nu en 5 competitie rondes kampioen..als ze blijven winnen en City ook zijn ze binnen 3 rondes kampioen. Dan spelen ze dus nog dik 6-8 wedstrijden voor noppes. Dan gaan zeker andere spelers speeltijd krijgen. Zie ze dan nog wel een wedstrijdje verliezen.

24 februari 2020 om 23:23

Het zal ook afhangen als Liverpool wel of niet door gaat in de Champions League.

Het zit ze ook bepaald niet tegen zeg. Echt alles valt altijd de goede kant op. Werkt Dickie daar part time ook ofzo?

25 februari 2020 om 08:45

Fabianski had inderdaad pech met zijn blunder en had die bal gewoon moeten hebben maar je dwingt een doelpunt ook wel af met 25 schoten, 70% balbezit en 16 corners. Het is niet dat West Ham zelf veel afdwong en toch hebben ze 2 keer gescoord.

25 februari 2020 om 11:24

Oh ja zeker hoor, Liverpool is zo dwingend. Vooral de manier waarop ze zo bizar veel tempo in de wedstrijd blijven leggen tot het laatste fluitsignaal. Die Wijnaldum rent volgens mij 57km per helft. Toch zitten er in een normaal seizoen hier en daar zo'n potje als deze bij, waar het gewoon niet wil lukken en je tegen een onnodige Nederlaag aanloopt. Maar goed, daarom heb je in een normaal seizoen begin Maart ook geen 26 overwinningen en 1 gelijkspel.wel mooi, jullie worden eindelijk kampioen, dan kan je net zo goed gelijk alle records verbreken.

Het invallen van Oxlade-Chamberlain bracht Liverpool echt de nodige energie. Samen met Wijnaldum de uitblinkers vanavond.

24 februari 2020 om 23:41

Nou vergeet trent alexander-arnold niet. Weer 2 assists erbij. Beste rechtsback die er is op de europese velden

25 februari 2020 om 09:11

Trent is dan ook rb, cv, lb en keeper tegelijk... Hij was gisteren verdedigend wel matig, kwam vaak in de problemen en Gomez heeft hem vaak geholpen. Het is helemaal niet erg of vies om dat eens te erkennen, zelfs als Liverpool supporter. Doet ook niets af aan zijn andere kwaliteiten.

25 februari 2020 om 09:11

Vreemde opmerking. TAA is rechtsback, geen centrale verdediger of keeper. Ajax kreeg vorig jaar ook bizar weinig tegengoals, maar ik vind Mazraoui verdedigend toch ook gewoon zeer matig hoor. In het systeem van Liverpool zijn backs nou eenmaal aanvallend belangrijker dan verdedigend.

Of Liverpool voor de tweede keer de Champions league gaat winnen? Dat betwijfel ik. Premier league is daar in tegen binnen

Hij maakte een “klein” foutje maar haalde er ook een paar uit de kruising. Van MOTM naar de pineut

Ben ik de enige die denkt dat Liverpool sterker wordt als ze Salah vervangen?

24 februari 2020 om 23:44

Er waren meer spelers onder niveau vandaag. Shit happens. Salah staat gewoon weer hoog op de topscorerslijst. En Aguero en Aubameyang maken ook niet altijd de mooiste goals. De statistieken wijzen uit dat hij nog steeds productief genoeg is.

25 februari 2020 om 08:40

Hij is wel 1 van de meest frustrerende spelers die vaak die bal verliest of verspeeld maar dan net scoort wanneer je het meest gefrustreerd bent met hem.

25 februari 2020 om 08:56

Soort Ronaldo dus kan de hele wedstrijd
alles fout doen maar uiteindelijk scoort ie toch weer hey belangrijke doelpunt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren