Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool en Sporting Portugal bereiken miljoenenakkoord

Laatste update:

Rafael Camacho keert terug naar Sporting Portugal, de club waar hij tussen 2008 en 2013 de jeugdopleiding doorliep. De negentienjarige vleugelaanvaller maakt voor een bedrag van minimaal 4,4 miljoen euro de overstap van Liverpool naar Lissabon. De Premier League-club kan aan de hand van diverse clausules een hoger bedrag aan de verkoop overhouden.

Sporting meldt dat Liverpool nog maximaal 2,2 miljoen euro tegemoet kan zien als aan bepaalde sportieve doelstellingen wordt voldaan. Daarnaast heeft de Merseyside-club een doorverkooppercentage van twintig procent bedongen, evenals een terugkoopoptie. Bij Sporting hoopt de Portugees jeugdinternational op de eerste plaats veelal op speeltijd.

Camacho maakte in januari in het FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers (2-1 verlies) zijn debuut in de hoofdmacht van Liverpool. Twaalf dagen later maakte hij als invaller voor het eerst zijn opwachting in de Premier League, in de 4-3 winst op Crystal Palace. Meer speeltijd kreeg de tiener niet en een verlenging van de contractuele overeenkomst, die volgend jaar zomer ten einde zou lopen, zag hij niet zitten.

Camacho en Liverpool hadden in januari aanvankelijk een principe-akkoord over een nieuw contract, maar hij was teleurgesteld dat hij in de tweede seizoenshelft niet op huurbasis weg mocht. Dat leidde ertoe dat hij weigerde om zijn handtekening te zetten. Naast Sporting toonden ook onder meer AC Milan en Schalke 04 interesse, maar de club van trainer Marcel Keizer genoot de voorkeur van Camacho.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh haha ik dacht dat dit om Fernandes zou gaan, weer eens gefopt. Zou een goede aankoop zijn voor Liverpool, veel scorend en voetballend vermogen voor het middenveld!

28 juni 2019 om 12:39

Iedereen dacht dat het om Bruno Fernandes zou gaan. Overigs denk ik dat Fernandes een goede aankoop zou zijn voor bijna elke Europese topclub!

Camacho is talentvol,maar had nogal wat noten op zijn zang.
Wellicht kan hij zich bij Sporting sneller ontwikkelen dan mogelijk was (door concurrentie) bij Liverpool

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren