Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lindgren en Isaksson kijken uit naar duel met Oranje

Laatste update:

Zondag stonden ze nog als tegenstanders tegenover elkaar in de Amsterdam Arena, maar woensdag zullen ze het in hetzelfde stadion samen op moeten nemen tegen het Nederlands elftal. PSV-doelman Andreas Isaksson en Ajax-middenvelder Rasmus Lindgren reizen maandag allebei af naar Zweden om een dag later weer terug te keren naar Nederland met de nationale selectie.

”Ik heb het er graag voor over, zegt de 24-jarige Lindgren op de website OnsOranje.nl. “Het moet een prachtig gevoel zijn om tijdens het Zweedse volkslied op het veld te staan. Ik hoop dat ik speelminuten krijg en dat het een begin is van een lange interlandcarrière.”

Dat het lastig zal worden voor Lindgren om te debuteren met een zege, beseft PSV-goalie Isaksson zich als geen ander. “Natuurlijk is Nederland een sterke tegenstander, maar ik denk dat we goed partij kunnen geven. We hebben een mooie mix van routine en jonge talenten”, vindt hij.

Veel van de spelers die bondscoach Lars Lagerbäck opriep hebben een heden of een verleden in Nederland. Dat maakt het treffen volgens de sluitpost nog specialer. “Het is leuk dat we met deze jongens in Amsterdam spelen. Daarbij komen we bij Nederland natuurlijk veel bekenden tegen. In de kleedkamer bij PSV is er nog weinig over de confrontatie gesproken. De wedstrijden tegen AZ en Ajax waren op dat moment belangrijker”, vervolgt Isaksson.

Vreemd zal het voor Lindgren echter wel zijn. “Het is extra speciaal dat we de wedstrijd spelen in de ArenA. Het zal raar zijn om me in de kleedkamer van de uitspelende ploeg om te kleden.” Tot die tijd zal hij voornamelijk bezig zijn met kennis maken. “Ik was van plan om vandaag na de wedstrijd kennis te maken (met Isaksson, red.), maar ik heb besloten dit uit stellen tot in Zweden. Na de 4-1 overwinning van ons heb ik hem maar even met rust gelaten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Isaksson net zo staat te keepen als gisteren dan kan het een leuke avond worden voor oranje.

17 november 2008 om 11:24

Inderdaad, Isaksson had gister echt even niet zijn dag. Maar de rest van het seizoen keept hij wel redelijk goed. En hij heeft natuurlijk tijd nodig, net als Gomes dat had bij Psv het eerste jaar en net als Gomes nu weer tijd nodig heeft bij Tottenham Hotspur.

17 november 2008 om 16:04

isaksson is normaal wel een aardige keeper,
dus scoren doe je normaal niet met gemak,
maar Nl moet dit gewoon kunnen winnen

Ik hoop ook dat Berg en Granqvist nu eens mogen laten zien dat ze van topnivaeu zijn. Lagerback is nogal behoudend, en kiest te vaak voor een vaste groep...
in een oefenwedstrijd zou hij toch meer mogen uitproberen....

17 november 2008 om 11:30

En ibra eruit? Ja doeg...

17 november 2008 om 11:34

Ibrahimovich doet niet mee, hij heeft bedankt. Dus een goede kans voor Berg om zich nationaal te bewijzen!

17 november 2008 om 11:34

Die heeft afgezegt, dus is het niet heel erg onwaarschijnlijk.

Oranje moet dit gewoon winnnen! Dat zijn ze verplicht! We hebben te veel topspelers op het middenveld en in de aanval. De verdeding blijft toch zwak. De juiste verdediging staat er nog steed niet! Van Marwijk moet Marcellis, Boulahrouz, Bouma en Gio opstellen! Dan pas heb je een sterke verdediging! We zullen zien hoe het woensdag gaat!

17 november 2008 om 11:39

Helaas zijn Marcellis en Bouma geblesseerd dus doe dan maar Boulahrouz, Ooijer, Heitinga en Gio. Maar wannneer ze allemaal fit zijn zou ik voor Boulahrouz, Marcellis, Heitinga en Bouma gaan.

ik heb eigenlijk nog steeds het gevoel dat van Marwijk niet echt iets toegevoegd heeft aan het Nl elftal... het borduurt verder op wat v. Basten heeft neergezet. (zou ik en volgens mij iedereen doen, waarom een winnend team veranderen)

persoonlijk vind ik nog steeds dat v. Bommel niet geselecteerd moet worden, als je je niet wil spelen voor je land onder een bepaalde coach, dan helemaal niet meer!

eens?

17 november 2008 om 11:47

Hoezo winnend team? Wat heeft Mvb gewonnen dan met het Nl-elftal?

17 november 2008 om 14:33

Marco van Basten heeft zich zeer overtuigend weten te plaatsen voor het Ek. Wat van Basten te verwijten viel, was dat hij dit alles met mooi voetbal wilde realiseren. Dat is hem niet gelukt. Marco heeft het echter qua uitslagen helemaal niet slecht gedaan. Sterker nog, in de 1e ronde was Nederland oppermachtig tegen stuk voor stuk topfavorieten voor de eindzege. Door omstandigheden, is er alleen ineens een heel andere sfeer ontstaan. Daarom ging het waarschijnlijk mis tegen Rusland. Ik ben nooit tegen Mvb geweest omdat ik het gevoel had dat hij op een positieve manier een goede werksfeer te creeeren en adhv die sfeer wil hij de weg tot suc6 bewandelen. Ik denk daarom ook dat hij van Bommel niet selecteerde. Als iemand niet binnen de sfeer past die in jouw ogen tot succes leidt en je hebt alternatieven dan is het soms verstandig om in collectief te denken en daarom een iets minder goede speler op te stellen die goed inde groep ligt.

17 november 2008 om 16:06

oh yes, weer zo'n voetbalfan die niets van voetbal weet,
marco heeft het hoogste winnings percentage van alle coachen ooit bij Oranje,
dus ja een winnend team, wat niet alleen als winnen van Ek/wk betekent

Als ze allebei spelen zo als ze gister speelde..

Issakson had toch wel 2/3 van de goals kunnen hebben !
en Lindgren had veel balverlies en had niet veel onderscheppingen !

17 november 2008 om 12:08

Welke dan? 1e van Suarez onhoudbaar hard, 2e pegel van Emanuelsson was al knap dat hij die tegenhield, 3e eigen goal van Pieters en 4e ook onhoudbaar. Psv-fans zoeken een zondebok en dan is het gemakkelijk om Johan Derksen na te roepen want dat zijn we toch al gewend) die Isaksson een matige keeper vindt.
Isaksson kwam gisteren bij hoge voorzetten een paar keer onzeker over, maar hij heeft er ook een aantal prima uitgehouden. Daar lag de 4-1 zeker niet aan. En ook niet dat daarom Psv zo zwak draait.

17 november 2008 om 12:16

Die pegel van Emanuelson komt recht op hem af, kwestie van een bal fatsoenlijk verwerken, 3e eigen goal komt tot stand uit een voorzet die op een afstand van nog een twee meter langs de eerste paal afscheert. Zo'n bal hoort natuurlijk altijd door de keeper opgeëist te worden. Die 4e goal van Suárez was moeilijk, maar hij ging op een verkeerde manier naar de bal toe tijdens zijn duik, dus misschien had hij er meer aan kunnen doen.
Zweden heeft toch een leuk team, zou leuk zijn als Berg zijn kans kan grijpen nu Ibrahimovic niet meedoet.

17 november 2008 om 12:40

Pegel van Emanuelsson kwam swabberend op hem af en was van dichtbij hard ingeschoten, de 3e goal was geen voorzet maar een keihard schot die via het lichaam van Pieters toevallig de goal in stuitte (als Pieters er niet had gestaan was de bal voorlangs over de zijlijn gegaan), en de 4e goal was van Leonardo waar hij eenvoudigweg kansloos was na een blunder van Pieters.
Zoals jij het stelt kun je alle goals aan alle keepers aanrekenen,

17 november 2008 om 14:55

Over Emanuelsons schot heb je wel een punt, het was een lastige bal, maar dan nog mag je zon bal niet zo verwerken, denk dat het echter ook met pech te maken had. Die 3e goal was wel degelijk een fout, die bal had Pieters nooit mogen bereiken, een voorzet die zo dicht langs de eerste paal scheert, is altijd voor de keeper.
4e goal is twijfelachtig, het was geen echte fout maar als je de kans bekijkt vanuit de goal gezien (als je Isaksson dus vanachter ziet), dan zie je dat hij niet op een geweldige manier op de bal afgaat; hij laat zich vallen ipv dat hij zijn arm van onderuit naar de bal toe werpt.

Als je schiet dan is het een doelpunt voor Oranje!

17 november 2008 om 12:40

Als je schiet misschien. Ganqvist is zo'n beetje de sterkste schakel van Nederlands beste defensie op dit moment. Ik denk dat hij bij de beste centrale verdedigers hoort van de eredivisie als hij al niet de beste is. Dus als je de kans krijgt moet je ook direct schieten om Isaksson te testen.

17 november 2008 om 15:50

dat slaat natuurlijk nergens op dat de beste aanvallers en aanvallende middenvelders, want die heeft nederland niet op kan tegen een van de beste verdedigers van de eredivisie, in de eredivisie ben je al snel een van de betere verdedigers
desalniettemin heeft zweden een redelijk team, jammer dat ibrahimovic ontbreekt, want dat is echt werk aan de winkel voor matthijsen en ooijer

17 november 2008 om 22:46

Euhh, als ik kijk naar een Huntelaar die aanvaller is in de Nederlandse selectie dan moet je een niet al te hoge pet op hebben van onze Nederlandse sterren. Uiteraard lopen er goede voetballers rond maar overschat ze niet t.o.v. de buitenlandse internationals. Ik denk niet dat Zweden wakker ligt van de Nederlandse spitsen.

Kom op Martinus, Granqvist is lekker begonnen maar om nou te zeggen dat hij de beste is gaat een beetje ver. Hij is één van de de besten. Dat Isaksson hier als clown wordt neergezet is ook een beetje onterecht. Als je die verdediging van Psv voor je hebt staan dan wordt zelfs een ervaren topper als vd Sar onzeker. Hij was gisteren niet in topvorm (hij hield tegen wat hij tegen moest houden en maakte daarnaast op een gemiste voorzet na geen fouten) maar hij was zeker niet de schuldige bij de doelpunten. Dat is gewoon de slapende defensie van Psv (zoals van Halst duidelijk liet zien in zijn analyse).

17 november 2008 om 14:08

Ben het deels met je eens over isaksson, als je die fouten ziet wat hij maakte gisteren!! Het schot van Emanuelsson bijvoobeeld.. hij houdt hem maar tikt hem zo voor de voeten van Sulejmani! Dit zijn behoorlijke fouten hoor! ben het wel met je eens dat de verdediging van Psv nou ook niet het beste is.. Was gister zo lek als een mandje iig

17 november 2008 om 15:12

Nah sorry maar Granqvist is zeker weten op dit moment 1 van de beste verdedigers van de eredivisie noem mij nog maar een betere verdediger op dit moment centraal achterin het is niet voor niets dat Groningen dit seizoen zo weinig tegen krijgt dat heeft puur te maken met het feit dat Granqvist er staat en Sankoh hierdoor ook wat beter en zekerder speelt.
Ot: Word een mooi duel woensdag met al die (nederlandse) Zweden

ik ook
maar ik wil wel weer eens een keertje overtuigend voetbal zien. met veel aanval. mijn favoriete opstelling ziet er zo uit (onafhankelijk van de selectie). het is een beetje op de toekomst gericht

stekelenburg
ooijer
marcellis
heitinga
swerts
van bommel
schaars
robben
affelay
huntelaar
van persie
17 november 2008 om 15:33

is swerts geen belg

17 november 2008 om 16:39

@ gieltje:

Wat een rare opstelling zeg. Waar is De Jong? En Swerts is een Belg. Beetje op de toekomst gericht? Dan zou volgens mij Ooijer en Van Bommel gestopt bij Oranje zijn.

Logisch dat beiden ernaar uitkijken, wel vind ik jammer dat Zlatan niet bij is. Had willen zien hoe de verdediging van Oranje over eind blijft. Hoewel Berg en Rosenberg gevaarlijke spitsen zijn. Ben benieuwd hoe Nederland B tegen Jong Zweden speelt en Oranje tegen Zweden. Hopelijk speelt Zuiverloon een goeie partij tegen Jong Zweden. Hij heeft veel potentie om rechtback van Oranje te worden samen met Tiendalli in de toekomst.

En Ibrahimovic zegt af voor woensdag..!
Dat vergroot dus de dat Berg speelt, het is een oefenwedstrijd dus waarom zou je hem geen kans geven? Hij is niet bepaald in vorm, maar heeft er toch al 8 inliggen!

Granqvist is ook super, één van de beste centrale verdedigers van Nl! Door de lucht wint hij met z'n lengte altijd en over de grond is hij ook een beer, Fc Groningen heeft niet voor niks maar 6 goals tegen en zo weinig kansen tegen gehad.

Ot: Wordt een leuk duel, ik denk zelfs dat ik voor Zweden ben, lijkt me logisch als er van ons 3 Zweden bij zijn en 0 Nederlanders...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren