Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Leuk vijfde, maar als wij zo voetballen, dan heb je daar niets te zoeken’

Laatste update:

PEC Zwolle leek zaterdagavond op bezoek bij ADO Den Haag nog een punt te pakken, toen Mustafa Saymak in de slotfase 2-2 maakte. Door de winnende treffer van ADO-topscorer Michiel Kramer, die daarna nog viel, stonden de gasten echter alsnog met lege handen en dat was terecht.

/

PEC was immers grote delen van de wedstrijd de onderliggende partij en Saymak maakt duidelijk dat het team van coach Ron Jans zich zal moeten verbeteren, wil het de huidige topklassering vasthouden. “Als je zo speelt, dan wordt het sowieso niets”, geeft de middenvelder aan in gesprek met Voetbal International. “Dan kun je wel heel leuk vijfde staan, maar als wij zo voetballen, dan heb je daar niets te zoeken.”

Saymak laat niettemin weten dat de Zwollenaren al vaak genoeg hebben aangetoond wat ze in hun mars hebben. Zelf kreeg de middenvelder pas na een kwartier de kans om wat te laten zien, nadat in het veld kwam voor de uitgevallen Sheraldo Becker. Saymak was niet blij met Jans, die de van een blessure herstelde middenvelder niet fit genoeg achtte voor negentig minuten. “Daar was ik wel pissig om. Ik snap aan de andere kant de beslissing van de trainer wel, want hij heeft genoeg ervaring om te kunnen inschatten of ik kan starten.”

Vind je dat PEC Zwolle verdiend op de vijfde plaats staat in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Saymak heeft gelijk, eerst is even de draad weer oppakken en daarna weer winnen!

22 februari 2015 om 00:45

Ja ze speelden zeker niet best, maar voor een clubje als PEC doen ze het 2 seizoenen Ge-wel-dig! Alle lof naar Ron Jans. Maarja zo'n wedstrijd als vandaag zullen een paar keer voorkomen.
Geen reden tot paniek!

Hoogachtend,
Prins Punten Slijper

21 februari 2015 om 23:34

Niet fit genoeg om te spelen

Voetballen kan iedereen wel, het probleem ligt hem in duels winnen en van daaruit kan je voetballen. Als je de dominantie over een wedstrijd hebt dan ben je pas in staat om goed positiespel te hanteren en tegen dit soort tegenstanders moet dat met buffelen, buffelen en nog eens buffelen.

22 februari 2015 om 00:35

Helemaal mee eens, het was zoals wel vaker slappe hap vandaag. Weet jij overigens waarom Sainsbury op de bank zat? Niet fit of gewoon gepasseerd?

22 februari 2015 om 02:14

niet geblesseerd of gepasseerd. heeft zelf aangegeven niet zo lekker in zijn vel te zitten na dat hele toernooi en wou nog wat extra rust.

22 februari 2015 om 20:01

Ah oke, dank voor de uitleg. Hopen dat ie volgende week wel kan spelen dan

22 februari 2015 om 20:13

Het probleem zit hem gewoon in de vele blessures. Vond eigenlijk alleen vd Werff een aardige pot spelen.

Terugval is te verwachten. Nog steeds een goed seizoen voor PEC. Kans op Europees voetbal, en nog in de beker.

Hopelijk gaat PEC binnenkort weer winnen. Echt een leuke ploeg. Hopelijk spelen ze volgend seizoen weer Europees.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren