Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leicester maakt aankoop van 18,8 miljoen officieel: 'Ik ben heel gelukkig'

Laatste update:

Leicester City heeft de volgende aanwinst voor komend seizoen afgerond. De regerend kampioen van Engeland maakt vrijdagavond de de komst van Ahmed Musa bekend. De aanvaller komt voor naar verluidt 18,8 miljoen euro over van CSKA Moskou en is na Nampalys Mendy, Ron-Robert Zieler en Luis Hernández de vierde zomerse versterking voor de komende voetbaljaargang.

/

"Ik kijk uit naar de ontmoeting met de fans komend seizoen. Ik ga mijn best doen om ze gelukkig te maken", zo laat Musa op de clubsite van zijn nieuwe werkgever weten. Musa, 23 jaar, werd al langere tijd met een transfer naar de Premier League in verband gebracht. Met name West Ham United werd volop genoemd, maar de toekomst van de Nigeriaans international ligt in het King Power Stadium.

"Ik ben heel gelukkig met mijn overgang naar Leicester. Dit is een van de beste clubs in de Premier League, ik ben erg blij. Dit is als een familie." Musa startte zijn loopbaan in Europa bij VVV-Venlo, waar hij tot 10 doelpunten in 42 duels kwam. De aanvaller maakte in januari 2012 de overstap naar CSKA. In Russische dienst was de snelle aanvaller goed voor 53 treffers in 164 officiële wedstrijden.

VVV zal zich ook in de handjes knijpen met de deal, want de club uit Limburg heeft recht op een deel van de transfersom. "Iedereen weet dat wij financieel lastige jaren hebben gekend. We waren goed op weg om weer gezond te worden, maar de overgang van Musa brengt alles in sneltreinvaart", zegt directeur Marco Bogers tegen Voetbal International. Hij zei eerder al dat het 'niet om een aantal miljoenen' gaat.

Gaat Ahmed Musa slagen bij Leicester City, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige transfer voor alle partijen. Musa heeft heel veel vooruitgang geboekt toen hij nog net van VVV kwam. Hij gebruikt zijn snelheid veel beter en het belangrijkste is dat hij overzicht heeft ontwikkeld sinds hij bij ons speelde. Ik hoop dat hij het nu bij een mooie Engelse club gaat laten zien dat hij zijn prijs meer dan waard is. Gelukkig hebben wij al onze opvolger met Lacina Traoré. Ook speler waaraan het een en ander te verbeteren valt na zijn mislukte transfer in Frankrijk, maar als hij eenmaal zijn oude vorm bij Kuban en Anzhi hervindt, boeken we geen achteruitgang.

Afgelopen jaar inderdaad de beste. Maar of ze weer met zo'n stunt komen.... dat betwijfel ik...

8 juli 2016 om 19:00

Hoeft ook niet. Dit jaar was grandioos en een wereldprestatie, maar het is nog niet zo dat ze nu ieder jaar kampioen moeten worden. Als ze structureel om europees voetbal kunnen gaan spelen, doen ze het ook uitstekend!

Hoeveel krijgt vvv hiervan?

8 juli 2016 om 19:05

ja volgens vi 20%

8 juli 2016 om 19:44

Staat in de tekst dat het niet om miljoenen gaat.
Bij 20% gaat het al snel over 3,7 miljoen.
Dus denk dat het minder dan 20% is.

8 juli 2016 om 20:23

Volgens vi wel

8 juli 2016 om 21:10

We zo'n Voetbalzone grap, het gaat juist wel om miljoenen. Lees het op maar op VI. VVV kan zo zelfs uit de categorie 1 komen

Veel succes musa hoe je van vvv venlo opeens een paar jaar later tekent bij de engels landskampioen. #Klasse#hardworkpaysof

8 juli 2016 om 19:11

#hetishiergeentwitter

8 juli 2016 om 23:44

#niet?

De vierde aanwinst van Leicester die gaan ervoor.
Knap van Ahmed Musa zeg maar 4 jaar later van V.v.v naar de Premiership.
en nog maar 23 jaar succes Musa samen met Vardy voorin prachtig.

9 juli 2016 om 01:11

Het is niet v.v.v maar VVV
Oja en niet premiership maar Premier League.
Ik bedoel het niet om je af te kraken maar het stoort een beetje.
Verder ben ik het helemaal met jou eens!

9 juli 2016 om 06:54

De Premier League wordt ook wel Premiership genoemd en VVV is een afkorting dus V.V.V. klopt ook gewoon. Jammer dat jij je eraan stoort maar het klopt gewoon en het is duidelijk voor iedereen.

10 juli 2016 om 13:30

Bedankt , dat je het recht zet maak mij niet veel uit,
hij begrijp wat ik bedoel tenminste dus nogmaals mij stoort het niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren