Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Legendarische materiaalman Rangers plots overleden, Nederlanders rouwen

Laatste update:

Jimmy Bell is op 69-jarige leeftijd plotseling overleden, zo meldt Rangers in een statement op de officiële kanalen. Bell was al ruim dertig jaar werkzaam voor de club uit Glasgow. Verschillende oud-spelers en oud-trainers reageren geschokt en aangeslagen op het nieuws, onder wie oud-speler van Rangers Ronald de Boer.

“Jimmy, die de club al meer dan dertig jaar heeft gediend en een vriend en vertrouweling is geweest van vele generaties spelers en stafleden, zal vreselijk worden gemist door iedereen bij Rangers Football Club”, brengt de Schotse club naar buiten. Bell begon bij Rangers als buschauffeur, maar nam al snel de rol in als hoofd-materiaalman. In die positie werkte Bell met veel bekende spelers en trainers door de jaren heen. Bell zat zondag nog op de bank voor de Old Firm tegen Celtic (1-1), als deel van de staf van Giovanni van Bronckhorst.

De voorzitter van Rangers, Douglas Park, is kapot van het nieuws. “Als club zijn we er absoluut kapot van om het verlies van onze collega en, belangrijker nog, onze dierbare vriend Jimmy Bell te vernemen. Jimmy wijdde zijn leven aan Rangers Football Club. Hij werkte onder managers van Graeme Souness tot Giovanni van Bronckhorst en beleefde enkele van de mooiste tijden in onze 150-jarige geschiedenis.”

“Jimmy’s arbeidsethos was ongeëvenaard. Hij besteedde talloze uren aan de voorbereiding van elke training en elke wedstrijd. Geen klus was te groot of te klein voor hem, en hij genoot ervan om te werken voor zijn favoriete club”, besluit Park. Ook Ronald de Boer werkte met Bell en is aangeslagen door het nieuws. “Met groot verdriet heeft het bericht dat Jimmy Bell is overleden mij ook bereikt. Je zal gemist worden Jimmy. De beste kitman ter wereld. RIP.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Altijd hele treurige berichten... Zo te horen een fantastische clubman. RIP

Mooi om die ouderwetse kitmans te zien bij Britse clubs. Deze Bell heeft toen der tijd toen Glasgow faillet ging een transfer kunnen maken naar de Premier League, maar heeft dit geweigerd en is samen met Rangers FC weer teruggeklommen naar de Schotse top. Prachtig! Past in het rijtje Buffon, Chiellini, Totti

Wat een club is dat sowieso! 👌

57 pas, heftig. Sterkte aan de nabestaanden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren