Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lautaro Martínez schittert met dubbelslag opnieuw voor Inter; ook De Vrij scoort

Laatste update:

Inter heeft geen fout gemaakt in de strijd om de Italiaanse landstitel. Op bezoek bij Lecce won de ploeg van trainer Simone Inzaghi met liefst 0-4, dankzij een dubbelslag van Lautaro Martínez, een intikker van Davide Frattesi en een rake kopbal van Stefan de Vrij. Inter staat nu negen punten boven naaste achtervolger Juventus, dat bovendien een wedstrijd meer gespeeld heeft. Lecce staat veertiende en is met vier punten boven de streep nog niet veilig.

Titelfavoriet Inter kwam na een kwartier spelen op voorsprong in Stadio Via del Mare. Een prima steekpass van Kristjan Asllani kwam terecht bij Martínez, die goed zijn lichaam gebruikte, zijn directe tegenstander van zich afhield en knap afrondde achter goalie Wladimiro Falcone: 0-1.

In de verder weinig verheffende eerste helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren, waardoor Lecce hoop mocht blijven houden op een goed resultaat. Die hoop vervloog echter tien minuten na rust. Na een prima combinatie tussen Alexis Sánchez en Frattesi schoot laatstgenoemde bij de eerste paal overtuigend binnen: 0-2.

Inter zette door en kwam amper twee minuten later al op 0-3. Frattesi werd de diepte ingestuurd, keek naar links en bediende Martínez. De Argentijnse topschutter werkte de bal al glijdend tegen de touwen en tekende zo voor zijn 22ste competitietreffer dit seizoen.

Martínez zag Inter de voorsprong verder uitbouwen, al had hij voor de verandering geen aandeel in de volgende Milanese treffer. Een hoekschop van Federico Dimarco werd op waarde geschat door De Vrij, die boven alles en iedereen uittorende en de 0-4 tegen de touwen kopte.

Vlak voor tijd kwam De Vrij verkeerd terecht na een luchtduel. De mandekker ging naar de grond en greep naar zijn knie. Het leek mee te vallen, want de Nederlander kon al vrij snel doorspelen. Echt soepel leek het in eerste instantie niet te gaan, maar al snel trok De Vrij naar voren en dus lijkt de schade alleszins mee te vallen.

Vlak voor tijd had ook de tweede Nederlander op het scorebord moeten komen. Een schitterende voorzet van Nicolò Barella kwam bij de tweede paal terecht bij Dumfries, die van dichtbij naast kopte. Een dure misser voor Inter was het allerminst, dat na de overtuigende zege een stap dichter bij de scudetto is gekomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo neemt Lautaro de penaltys eigenlijk niet? Dan had die gewoon al op 30 goals kunnen staan.

25 februari 2024 om 20:11

Hakan is een absolute specialist. Lautaro is ook zeker niet slecht, maar Hakan is beter. Dus uiteindelijk is het belangrijker dat ze er in gaan dan dat Lautaro nog meer goals maakt.

25 februari 2024 om 20:12

Hij nam ze eerder wel, dus denk een aantal gemist. Wel heerlijk voor mijn toto, 10tje op stade rennes of gelijk, hoffenheim of gelijk en inter handicap is 190 euro 😍

Dit is wel gewoon pijnlijk hoor. Hij had geen hattrick.

Verder wel echt een geweldige wedstrijd van Inter. Met een B-elftal gewoon vlotjes gewonnen. Lautaro weeral top en ook Frattesi sterk. Wie weet zouden de 100 punten kunnen dit seizoen.

Weer genoten van Inter. Het had potentieel zo'n valkuil wedstrijd kunnen worden. Lecce uit hebben veel grote clubs punten verspeeld. Inter won gemakkelijk met een veredelde B-elftal. Inzaghi kon veel spelers laten rusten en de reserves een kans geven. Ook nog eens een jeugdspeler kunnen laten debuteren. Ideale tussendoor wedstrijd want woensdag staat Atalanta te wachten.Wel leuk om te zien dat Lautaro zijn 100ste doelpunt in Serie A kon maken. Klasse speler. Verder speelden Asllani en De Vrij goed.

25 februari 2024 om 20:17

Ik wist niet wat ik zag. Een jeugdspeler die mag invallen en debuteren voor speeldag 35.

Zou wat zijn als er op dat vlak ook nog stappen gezet kunnen worden. Want inter heeft 1 van de beste jeugdopleidingen van Italië.

25 februari 2024 om 20:32

Ja heel verrassend. Inderdaad, Inter heeft veel goede jeugdspelers. Leuk dat ze nu ook een kans krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren