Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Larsson wil niet op de foto en ik kan hem moeilijk dwingen’

Laatste update:

Jurgen Streppel betreurt het feit dat Sam Larsson maandag weigerde op de teamfoto te gaan. Een vertrek bij sc Heerenveen lijkt onvermijdelijk voor de buitenspeler, die eerder al geen rugnummer toegewezen kreeg en aan het begin van het trainingskamp vorige week niet aanwezig was.

"Hij is er niet, dat vind ik heel vervelend. Ik ga er niet van uit dat hij heel snel weg is, maar het hoort bij het spel denk ik", vertelt Streppel aan FOX Sports over de selectiefoto. "Nogmaals, ik had hem graag hier gehad, maar hij wil niet op de foto. Ik kan hem moeilijk dwingen." De trainer zegt geen energie te steken in de geruchten over Larsson. "Alleen de pers stelt er vragen over."

"Verder moeten wij met het elftal bezig zijn, met de jongens die we wel hebben", benadrukt Streppel. "Op dit moment is hij er niet klaar voor om te spelen. Laten we voor iedereen hopen dat er snel een oplossing komt." Vorige week maandag kwam het nieuws naar buiten dat Heerenveen een bod van Celta de Vigo, dat tussen de vier en vijf miljoen euro lag, heeft afgewezen. Ook Feyenoord, Fiorentina en Atalanta worden aan de Zweed gelinkt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk kan je hem wel dwingen,
Teamfoto aan het begin van het seizoen is toch een onderdeel van je werk als voetballer
Dat is een onderdeel van het totaal plaatje is mijn mening en wordt hij in salaris in uitbetaald.
Dus geen foto prima dan een boete..
raar als spelers zich zo onmogelijk willen maken

17 juli 2017 om 21:46

Hij heeft ook geen rugnummer, wat dus betekent dat hij volgens de coach niet meer deel uit maakt van het eerste team. Denk dat een akkoord heel dichtbij is overigens.

18 juli 2017 om 00:13

Hij heeft gewoon rugnummer 11 toegewezen gekregen.

Een speler met deze mentaliteit moet je niet in je team willen hebben.

17 juli 2017 om 20:17

Klopt mijn inziens maakt deze jongen zich zelf ongewild bij clubs, zie Feyenoord in het rijtje staan( ben zeker geen Feyenoord fan) lijkt me toch dat je meteen afhaakt als van Geel zijnde.

Wat ik eerder al aangaf: Je werkgever bepaalt in geen enkele wereld welke stap jij zet. Als mijn werkgever mij morgen zegt, beste vent ondanks je doorlopende contract willen we je binnen een maand weg hebben, dan zal er geen haar op mijn hoofd aan denken kantoorfoto's te gaan laten maken. Ongeacht dat hij zelf ook weg wilt/wilde, is het afnemen van het rugnummer een stap verder.

17 juli 2017 om 18:40

Zolang jij door je werkgever betaald wordt heb jij ook verplichtingen die met je werk te maken hebben.

17 juli 2017 om 19:44

En je hebt ook common sense. Wellicht is dit persoonsafhankelijk, maar ik zou mij echt nooit als een of andere vaatdoek laten behandelen. Salaris of niet, redelijkheid hoort daar ook bij en werkgevers hebben in geen enkele zin de ruimte om te doen en laten wat ze willen met hun werknemers.

17 juli 2017 om 21:41

Zolang het voetbal gerelateerd is zal elke rechter mij gelijk geven en niet jou.

Wat moet iemand die geen rugnummer krijgt toegewezen op een elftal foto?
Als Heerenveen er vertrouwen in had dat hij zou blijven kreeg hij een wel een nr. Nu word op deze manier Larsson in een kwaad daglicht gesteld.

17 juli 2017 om 19:22

Larsson loopt al drie transferperiodes te zaniken om een transfer. Nogal wiedes dat ie geen rugnummer krijgt, ze weten zelf ook wel dat ze een jongen met zo'n mentaliteit beter kunnen verkopen.

Zo'n iemand als Larsson had ik vroeger ook in mijn klas. Een soort van aangeboren misplaatste arrogantie en dat wordt helemaal lastig als ze ergens goed in zijn. Voor hemzelf is het wel fijn. Oneindig zelfvertrouwen en schijt aan iedereen. Je kan het al zien aan zijn oogopslag, heel erg verwaand. Maar goed, zo'n iemand kan je soms wel goed gebruiken binnen je elftal, zeker als je hem ook nog belangrijk maakt. Met zijn arrogantie straal je dat ook een beetje uit als elftal. Het kan je maken of breken. Het is altijd beter dan zoals Luuk de Jong rondloopt. De onzekerheid spat ervan af. Voor de wedstrijd begint sta je al 0-1 achter, maar met Larsson wel 1-0 voor.

17 juli 2017 om 20:55

@geniaal84

Hij krijgt geen rugnummer toebedeeld waarmee men eigenlijk zegt dat hij weg moet maar moet vervolgens dan wel op de selectiefoto voor het volgende seizoen? Larsson zal ongetwijfeld niet geheel zuiver gehandeld hebben tot zover maar Heerenveen gaat ook niet vrij uit hoor.

18 juli 2017 om 00:11

Hij heeft gewoon rugnummer 11 toegewezen gekregen.

Geen rugnummer geven, maar wel op de teamfoto moeten. Klinkt allemaal wat vreemd. Die Larsson lijkt me een vrij koppig kereltje, maar Heerenveen gaat er ook absoluut niet handig mee om heb ik het gevoel.

18 juli 2017 om 00:10

Hij heeft gewoon rugnummer 11 toegewezen gekregen.

Als ik geen rugnummer kreeg had ik ook niet op de foto gegaan. Je maakt dan toch geen deel uit van de selectie. Dus kan die foto mij gestolen worden..... ik snap Samba Sam wel in deze situatie

17 juli 2017 om 21:53

Je zal maar met Streppel op de foto moeten!
Heeft iemand daar weleens aangedacht?

18 juli 2017 om 00:12

Hij heeft gewoon rugnummer 11 toegewezen gekregen.

In Duitsland zou zoiets nagenoeg onmogelijk zijn. Daar laten de clubs zich niet chanteren door spelers.

17 juli 2017 om 22:21

@falcao

Als ze in Duitsland jouw een transfer beloven dan doen ze dat. Als ze in Duitsland een speler geen rugnummer geven dan hoeft hij ook niet op de foto.

Ik zie hem graag naar Feyenoord komen hoor! Dreigende speler, speelt met zelfvertrouwen en krijgt bij Feyenoord vaker wedstrijden waarin hij zijn aanvallende kwaliteiten kan laten zien. Gio kan hem wel temmen denk ik.

Ik vind het maar een beetje naar worden. Weet natuurlijk niet of er in eerdere transferperiodes bepaalde afspraken zijn gemaakt, maar dit kan natuurlijk niet. Kan buiten die (misplaatste) arrogantie voor Eredivisiebegrippen verschrikkelijk goede voetballer. Blijft alleen ontzettend grillig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren