Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lampard blijft nog jaren in Londen

Laatste update:

Aan de onduidelijkheid over de toekomst van Frank Lampard is een einde gekomen. De middenvelder heeft woensdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Chelsea, waardoor hij nu tot medio 2014 aan The Blues verbonden zal zijn. De oude verbintenis liep nog een seizoen door.

De onderhandelingen over een nieuw contract namen maanden tijd in beslag. Lampard (30) liet al aan het begin van dit kalenderjaar weten dat hij Chelsea trouw wilden blijven, maar club en speler bereikten maar geen akkoord. Toen Internazionale zich prompt meldde in Londen leek een transfer in de maak.

Chelsea maakte zijn standpunt echter direct duidelijk. De club uit Londen wilde de samenwerking met Lampard voortzetten en wenste niet mee te werken aan een overgang, waarna de Italianen uiteindelijk afhaakten. Chelsea ging opnieuw om tafel met Lampard en dit keer vonden beide partijen elkaar wel. Lamps zette woensdagmiddag zijn langverwachte handtekening.

De Engels international is blij met de zekerheid. “Ik heb al een aantal keer aangegeven dat ik mijn carrière bij Chelsea wil beëindigen”, zei Lampard. “Ik ben blij dat we er nu eindelijk uitgekomen zijn. De onderhandelingen duurden langer dan verwacht, maar nu alles rond is kan ik me weer alleen op het voetbal gaan richten. Ik heb zin in de aankomende jaren en hoop veel prijzen te gaan winnen met Chelsea.”

Lampard staat aan de vooravond van zijn achtste seizoen bij Chelsea, dat hem in de zomer van 2001 overnam van West Ham United. De middenvelder speelde tot dusver 369 wedstrijden voor de club, waarin hij 110 keer wist te scoren. Hij speelde daarnaast 61 interlands voor Engeland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

inter kan hem dus vergeten !

Dat kost een paar ponden.

13 augustus 2008 om 18:40

Hij zal inderdaad wel een van de best betaalde spelers worden van Chelsea, maar dat is hij in mijn ogen ook wel waard.

14 augustus 2008 om 03:58

Lekker zeg, maanden lang wachten op een idioot hoge salaris of een transfer naar Inter en dan een paar dagen nadat Inter geen optie meer is, bijtekenen en beweren dat ie Chelsea trouw blijft. Wel erg arrogant...

Yes! Ik ben hier echt blij mee!
Hij is gewoon een Chelsea-icoon, die Mocht niet vertrekken.
Hopelijk gaat Chelsea eindelijk iets écht presteren dit seizoen!

13 augustus 2008 om 18:46

Eindelijk ? ! weet je wel wat je zegt chelsea heeft twee zeisoenen lang uitstekend gepresteerd. een zeisoen zijn ze steeds net tekort gekomen en dat in een seizoen waar alles verkeerd liep zowel voetballend als bninen de club.

on topic. dat verwachtte ik al, hij heeft al een paar keer aangegeven dat hij zijn carriere bij chelsea wou afsluiten en daar had ik alle vertrouwen in.

jammer ik had hem graag bij Inter gezien.
Nu heeft Chelsea 3 identieke middenvelders: Deco, Lampard en Ballack ik vraag me af wie hij op de bank doet.

13 augustus 2008 om 18:50

Ik denk dat Ballack in eerste instantie op de bank mag plaatsnemen maar dat Deco halverwege uit het elftal verdwijnt. Lampard zal zowiezo zijn plek behouden.

13 augustus 2008 om 19:14

@lebron

Ondanks dat dit erg goed nieuws is voor de chelsea fans, had ik hem ook graag bij Inter zien voetballen!
Had daar mooi het middenveld kunnen complimenteren!

13 augustus 2008 om 19:59

Ballack kan ook verdedigende middenvelder spelen hoor!

13 augustus 2008 om 21:35

deco vind ik niet te vergelijken met lamps en ballack, deco is meer aanvallend ingesteld en op de een of andere manier komt hij op mij lui over...

On: geweldig voor chelsea dat hij bijgetekend heeft! is van grote waarde voor dit chelsea

groetjes van een man U supporter

13 augustus 2008 om 22:21

En Lampard is niet aanvallend?

14 augustus 2008 om 01:04

hij kan aanvallend spelen maar speelt meestal als een "box to box"midfielder...

Geweldig nieuws dit. Lampard is toch samen met John Terry het icoon van Chelsea voor mij. Goede speler met enorm veel inzicht, werklust en goede techniek.
Ik hoop dat het een mooi seizoen voor hem gaat worden, en dat hij nu wel de cl wint

13 augustus 2008 om 18:41

hij hoort gewoon thuis in londen bij de blues geweldige middenvelder

Jammer had veel nieuwe mogelijkheden kunnen bieden. Maar het is toch beter als hij blijft, Die man hoort gewoon bij Chelsea.

13 augustus 2008 om 18:50

je hebt gelijk hij hoort gwoon bij chelsea, samen met terry een van de publiekslievelingen. Bovendien zie k Lampard niet zo gauw in de serie a, hij past veel beter in zijn eigen competitie

Yes eindelijk is de kogel door de kerk ik ben blij dat hij heeft getekend want hij is een onmisbare en onvervangbare schakel op het middenrif van Chelsea.

Na alle speculaties, blijft Lampard toch. Ik zei het al (lees de andere discussies maar na) want waarom zou Chelsea zijn beste speler weg doen. In de voorbereidingen is hij ook echt weer in vorm. Deze contract verlening is dus een belangrijke stap voor Chelsea voor de komende jaren.

Echt geweldig nieuws voor Chelsea dit!
Het is een echte clubicoon en hoeveel zijn er daar nog van in de wereld.
Maar voor het salaris wat hij nu per week verdient zal ik keihard voor moeten werken...

13 augustus 2008 om 19:18

ik denk het niet je opstelling ziet er verder wel leuk uit maar in engeland spelen ze echt niet met 1 aanvaller jhaa oke wigam ofzow ma echt geen topclub of het zouden al vleugelspelers moeten zijn maar lampard en deco zijn centrale middevelders dus maar als arshavin komt ik zou zelf zo de opstelling maken ps.. bij arshavin staat er een streep achter daar zou malouda voor kunnen spelen

cech
bosingwa
terry (c)
carvalho
a.cole
deco
lampard
ballack
arshavin*str
kalou/sh
drogba
13 augustus 2008 om 19:40

Goed maar geen Arshavin,die is niet nodig,ze hebben Joe Cole al.

13 augustus 2008 om 20:00

is wel mooi maar aan de buitenkanten kies ik toch liever voor malouda rechts en kalou links dat zijn spelers die verdedegend ook kunnen helpen en aanvallend super zijn.

Lampard hoort nu eenmaal bij Chelsea samen met John Terry. Het verbaasde me al dat Lampard nooit zei, dat hij niet weg wou.
Maar heeft Chelsea nou niet veel dezelfde spelers, zoals Ballack, Lampard, Deco?
Vorig jaar was er ook al de discussie dat Ballack en Lampard niet op één middenveld kunnen spelen. Uiteindelijk bleek dat het wel kon, maar is met Deco erbij dan toch wel te veel?

Gelukkig maar dat hij bijtekentbij Chelsea, ik dacht echt bijna dat hij naar Inter toe ging, dat zou ik echt erg vinden, ik vind Lampard de beste voetballer van de wereld, het was ook zo geweldig in de halve finale van de Champions League tegen Liverpool, z'n moeder was die week daarvoor overleden, en hij speelde nog steeds erg goed. Ik weet zeker dat Lampard Chelsea nog veel gaat brengen de komende vijf jaar.

leuk dat hij blijft dacht alleen dat hij nog graag een buitenlands avontuur wilden meemaken. als hij dit contract uitdient zal dat zeker niet gebeuren. vind het wel netjes dat hij bijtekend als hij dat niet zou doen was hij volgend jaar transfervrij geweest wat voor hem persoonlijk erg gunstig is. door bij tetekenen laat hij zien dat hij de clubliefde heeft en ze evt. toch nog iets wil laten verdienen als hij volgend jaar zou vertrekken.

Mooi.
Blijft mooi bij Chelsea ipv naar dat smerige Inter Milan. Bah.

Hij is samen met Terry het gezicht van de Chelsea selectie. Oke, Abramovich is het gezicht van Chelsea, maar jullie snapen ongetwijfeld wat ik bedoel .

Ik had ook niet anders verwacht eerlijk gezegd.

gigantisch moeilijk om Engelsen die belangrijk zijn bij hun club weg te lokken, is altijd zo geweest.

een buitenlands avontuur is voor hen toch heel wat minder aantrekkelijk dan voor andere Europese spelers, wat ook een financiele kwestie is uiteraard.
maar het is voor Engelsen lijkt het altijd een veel grotere cultuuromschakeling dan voor andere Europese spelers om zich ergens anders te vestigen.
alleen de wat internationaler denkenden Engelsen hebben de stap gewaagd. Zo'n Beckham die toch zo'n globaliserend vrouwtje heeft, zo'n Waddle wiens voetbal op het vasteland veel meer werd gewaardeerd, zo'n Lineker die voor een voetballer gewoon intelligent is en een andere cultuur aan kan.. dat soort mensen.

alleen Gazza was een uitzondering, dat snapte niemand, en die gedroeg zich in Rome ook precies hetzelfde als in Engeland. .

super speler, ongetwijfeld het gezicht van chelsea

Goeie zaak van Chelsea er zijn op zijn positie haast geen betere spelers.

Een geweldige speler. Middenvelder maar zoveel goals! Wat een heerlijke speler om naar te kijken. Chelsea doet hele goede zaken om deze man langer aan zich te binden.

Waarom zijn er zoveel mensen die denken dat Lampard een echte clubman is... hij komt van West Ham United hoor. John Terry is wel een echte (en bij Chelsea ook enige) clubman.

Respect voor hem dat hij zoveel voor de club wil geven. John Terry is clubicoon nummer 1, maar Lampard komt zeker op de 2e plek.

Goed dat ie blijft, echt clubicoon en kan nog lang belangrijk zijn voor Chelsea.

ben benieuwd wat die per week gaat krijgen! 200.000?

yes, hij is een van mijn favoriete spelers, hij heeft echt een heel goed inzicht en kan echt goed schieten, dus ik ben blij dat hij bij chelsea blijft, wat ook een fantastisch team is.!!

"de middenvelder speelde tot dusver 369 wedstrijden voor de club, waarin hij 110 keer wist te scoren"

Erg goed gemiddelde voor ene middenvelder!
behoort tot de belangrijkste spelers bij Chelsea..

Goed nieuws voor Chelsea ..

Bijna een complete voetballer

Ik had niet anders verwacht van Lamps hij hoort door thuis en ondanks alle concurrentie denk ik dat hij nog steeds een van de belangrijkste spelers is voor Chelsea, ook goed van Chelsea dat ze zijn contract met 4 jaar verlengen zodat hij hier waarschijnlijk zijn carriere kan afsluiten.

1 woord voor; Geweldig.

Maar had eerlijk gezegt ook niet anders verwacht. Chelsea=lampard en Lampard=chelsea, die 2 horen gewoon bij elkaar.

Lampard hoort bij Chelsea, dus goed nieuws! Maar nou heb je een beetje hetzelfde probleem als barca vorig seizoen, welke ster zet ik ernaast? Je hebt natuurlijk te maken met blessures maar dat had barca ook en zei hadden ook de nodige problemen. Hier moet Scolari maar iets op vinden.

als Chelsea hem niet de grootste verdiener bij de club zou maken zou ie linia recta naar Inter zijn verkast. Vanzelfsprekend is er niks mis met geld willen verdienen, maar geloof me, als ze zijn salaris niet riant hadden verhoogt was hij nou onderweg naar Milaan om daar zijn 'clubliefde' te tonen aan de Italianen die daar flink voor zouden betalen.

Lampard Hoort Gwoon Bij Chelsea Net Als Villa , Silva , Abelda , Miguel , Canizares en Vicente Bij Valencia Hooren

Cech
Bosingwa
Terry
Alex
Cole
Essien
Ballack
Deco
Lampard
Drogba
Malouda

ok hij is mister chelsea maar vind hem al 4 seizoenen over the top. een transfer had hem misschien goed gedaan. en tot je 36e bijtekenen bij chelsea is financieel natuurlijk niet verkeerd.

lijkt me heel goed nieuws voor chelsea want hij scoort ook nog eens veel een speelt ijzer sterk op het middenveld, en eigenlijk vind ik ook wel dat lampard bij chelsea hoort...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren