Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Kylian Mbappé schold Luis Enrique na zijn wissel uit voor fils de pute’

Laatste update:

Kylian Mbappé heeft Luis Enrique zondagavond uitgemaakt voor ‘fils de pute’, zo schrijft Foot Mercato. Fils de pute betekent letterlijk vertaald ‘h**renzoon, maar in Frankrijk wordt de term ook wel gebruikt om iemand voor kl**tzak uit te maken.

De Franse superster beledigde de Spaanse trainer van Paris Saint-Germain zondag toen hij na 65 minuten naar de kant werd gehaald in het duel met Olympique Marseille (0-2 winst).

Mbappé was zichtbaar geïrriteerd en nam na zijn wissel niet plaats op de reservebank van de Parijzenaars. De superster trok zijn jas aan en dook meteen de kleedkamer in.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Na afloop was Enrique niet te spreken over het gedrag van Mbappé. “Het is nu constant hetzelfde liedje met hem. Het is heel vermoeiend. Ik ben de coach en ik ben hier de baas.”

“Tot de dag dat ik hier vertrek, zal ik beslissingen maken om de club vooruit te helpen. Het kan me echt niets schelen dat de spelers mijn beslissingen soms niet kunnen begrijpen”, zei de voormalig coach van FC Barcelona.

In de slotfase van het duel maakte Gonçalo Ramos, de man die inviel voor Mbappé, nog een treffer. PSG won dus met 0-2 van Marseille en maakte de marge met nummer twee Stade Brest weer 12 punten.

Mbappé werd dit seizoen vaker gewisseld door de Spaanse oefenmeester. Het heeft er alle schijn van dat hij na dit seizoen vertrekt uit Parijs en Enrique wil dat zijn ploeg ook leert spelen zonder Mbappé.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schorsen graag voor de eerstvolgende 2 wedstrijden!!!

3 april 2024 om 11:35

Wat mij betreft schorsen ze hem voor de rest van het seizoen...

Tja, niemand is groter dan de club als zijn vervanger ook nog de beslissende 0-2 maakt heb je alle recht.

2 april 2024 om 14:12

Precies en hij heeft al gedacht groter te zijn dan xe club

Ik ben een beetje Mbappe moe. De beste jongen is zeker getalenteerd maar ondertussen ''al'' 25 jaar oud en speelt nog steeds bij PSG. Zolang hij daar zal spelen zal die nooit serieus genomen worden denk ik. Daarnaast denkt hij alles maar te kunnen maken en doen tegenover alles en iedereen. Wordt eigenlijk tijd dat iemand hem eens flinkt aanpakt of de les leest.

2 april 2024 om 14:38

Door wie wordt hij niet serieus genomen dan? Hij is toch gewoon een ongelofelijk goede voetballer die al eens wereldkampioen werd, een gouden schoen won en afgelopen WK de topscorer werd. Natuurlijk speelt hij nog steeds 'maar in de Franse competitie', maar ik denk dat hij door heel de wereld serieus wordt genomen.

2 april 2024 om 14:53

Tuurlijk wordt hij serieus genomen door zijn kwaliteiten. Waar Weszol op doelt (denk ik) is dat door het spelen in de Franse competitie zijn carriere straks niet serieus wordt genomen als je hem wilt vergelijken met Ronaldo en Messi.

2 april 2024 om 15:12

@macedonia-040, je hebt inderdaad gelijk, zolang die maar wat blijft aankloten bij PSG in de Lique 1 zal niemand hem toch echt clubcarriere wijs serieus nemen of iets dergelijks? Daarnaast zal de vergelijking ook alleen opgaan met Ronaldo net als met Haaland fantastisce afmakers maar geen pure voetballers zoals Messi.

2 april 2024 om 17:52

Messi en Ronaldo speelden jarenlang in La Liga tegen kannonnenvoer, die werden toch ook gewoon serieus genomen? PSG is al jarenlang een van de vier beste ploegen van Europa (samen met Real, City en Bayern) en is elk jaar een van de topfavorieten voor de Champions League, daar doet de relatief zwakke lokale competitie niets aan af.

2 april 2024 om 18:23

Tegen kanonnenvoer? Werkelijk alle Europese prijzen gingen naar de Spaanse ploegen in die tijdspanne hè gozer.

2 april 2024 om 15:02

Als Mbappe niet serieus zou worden genomen, waarom wilt elke Europese topclub hem dan hebben?

2 april 2024 om 15:08

Geweldige voetballer,maar speelt inderdaad nog steeds bij een Europese subtopper dus op clubnivo heeft ie enkel wat landstitels gewonnen en veel meer zal het ook niet worden bij die club

Real Madrid gaat een speler binnenhalen die heel goed in de groep ligt. Luis Enrique heeft hem met een goede reden gewisseld. Hij zal bij Real Madrid wat heel veel goede spelers heeft ook wel eens worden gewisseld, dan wordt meneer dus boos. Moet je hier aan willen beginnen

2 april 2024 om 14:07

Heel veel topspelers worden wel eens boos door een wissel dus dat is niet zo bijzonder.

2 april 2024 om 14:08

Tsja. Het is wel opvallend dat Mbappe nooit gewisseld werd voordat hij had gezegd dat hij transfervrij ging vertrekken...

En opeens is dat bekend en wordt hij om de haverklap gewisseld. Logisch dat je dan ook een tegenreactie kan verwachten.

2 april 2024 om 14:15

Het is toch logisch en een compliment dat je zo goed bent dat je ploeg zo afhankelijk van je wordt dat het hen als ploeg verzwakt..? Heel logisch allemaal en echt niet bijster snugger als hij dit niet snapt of respecteert, al het is het leuk vinden wat anders

2 april 2024 om 14:20

Jij snapt ook wel dat hij gewisseld wordt omdat hij vertrekt…Dat is dus de tegenreactie op de keuze van Mbappe. PSG moet immers verder en dan is het heel begrijpelijk dat zij eens kijken wat zijn beoogd opvolger laat zien. Daarnaast geven ze de opvolger de kans om zich te ontwikkelen. Het staat Mbappé vrij om zijn contract niet te verlengen, maar de trainer heeft ook alle vrijheid om Mbappe te wisselen, niet op te stellen of zelfs buiten de wedstrijdselectie te houden. Mbappe moet gewoon accepteren dat keuzes ook gevolgen hebben.

2 april 2024 om 14:13

Wat was die goeie reden?

2 april 2024 om 14:16

Lees even de laatste zin van het artikel.

2 april 2024 om 14:17

Mbappe gaat weg. En Luis Enrique vind dat de ploeg moet leren spelen zonder Mbappe

2 april 2024 om 14:19

Omdat hij gefrustreerd is door een wissel, wat veel topspelers zijn, moet Real hier niet meer aan beginnen? Daarnaast is het vrij duidelijk waarom hij steeds gewisseld wordt. Mbappã© gaat transfervrij de deur uit. En Enrique wil een ploeg zien zonder hem voor aankomend seizoen.

2 april 2024 om 17:46

Nee. Dat hij jullie herhaaldelijk te kijk heeft gezet zou de reden moeten zijn dat jullie er niet aan beginnen. Maar wat voorheen door menig madridista is geroepen zullen ze nu maar met alle gemak vergeten.

Goedzo trainer! mooie reactie ook, trainer is de baas.

Tsja. Volgens mij viel hij die wedstrijd ook niet echt op. En was Dembele de gevaarlijkste voorin...

Dat je dan Mbappe of Kolo Muani wisselt, logisch.

Persoonlijk had ik, zeker met 10 man, Mbappé er niet afgehaald en hem meer van zijn geliefde linkerflank laten komen hoor...

Dit gaat nog naar eindigen zo hoor. Want Enrique doet dit echt niet alleen om te laten zien ''ik ben de baas'' en ''een leven na Mbappé''. Dit is ook gewoon om Kylian te pesten hoor...

Vind het wel beetje lachwekkend, maar goed. Mbappé werd never nooit gewisseld. En nu hij transfervrij gaat vertrekken, wisselt men hem om de haverklap. Toeval? Nee. Vind het een beetje kinderachtig wat betreft Enrique, maar goed. Sowieso maar een vrij povere coach.

2 april 2024 om 14:58

Hij gaf laatst toch ook aan dat ie het deed zodat ze ook zonder hem leren spelen? Dus idd geen toeval, maar heel bewust. En ook logisch imo.
En dat Mbappe daarvoor nooit gewisseld werd was juist wel kinderachtig imo. Ook als ie de slechtste was, bleef ie altijd staan. Maar dat was om hem tevreden te houden, want anders had je misschien wel weer de kans dat ie huilend weg liep oid

2 april 2024 om 15:05

Maar goed. Mbappé was ook vrijwel nooit de slechtste, dus ja...

Ik vind het wel opvallend. Je wilt als coach je beste spelers optimaal laten renderen en hebben. Bij PSG lig je er zo uit als je niks wint hé. Dan kan je beter Mbappe gebruiken dan hem banken in mijn ogen, aangezien hij één van de beste ter wereld is momenteel.

Hahaha dit is het ergste wat je tegen iemand kunt zeggen in Frankrijk. Toen ik als 12 jarige naar Parijs verhuisde, en ik op straat aan het voetballen was met wat jongens, en ik daar voor het eerst tegen iemand dit zei! Werd ik meteen door 3 man aangepakt

2 april 2024 om 14:11

Off: Waarom zou je in godshemelnaam naar Frankrijk willen verhuizen en al helemaal in de buurt van Parijs willen wonen? Leef je er nu nog?

2 april 2024 om 14:13

Werk. Levenstijl. Best wel wat redenen te bedenken. Daarbij heb je als 12 jarige nou niet echt een keuze

2 april 2024 om 14:34

Ja ik wilde ook nooit verhuizen maar als kind zijnde had je weinig in te brengen op die leeftijd. Dus met m'n moeder en zusje naar Parijs verhuisd. En ik heb ook heel veel familie die in Frankrijk wonen. Maar ik woon er zelf niet meer. Van een dorpse jongetje die verhuisd naar een harde buurt in Parijs. Die geen Nederlands meer sprak en vloeiend Frans sprak dat is wel even een switch ja!

2 april 2024 om 15:03

Deenb? Waarom zou je niet naar Parijs willen verhuizen? Vind het zelf een heel leuke stad, spreek goed Frans (na paar jaartjes Brussel en Lille) en daarom makkelijk contact met Fransen. Ieder toch zijn eigen ding?!

2 april 2024 om 14:16

Wordt gewoon heel veel gezegd hoor. Zou het eerder als klootzak vertalen.

2 april 2024 om 14:36

Letterlijk vertaling is zoon van 'n hoer, dat is niet even klootzak 😜

2 april 2024 om 14:45

En de letterlijke vertaling van mierenneuker hoef ik je toch ook niet uit te leggen als ik je dat nu noem toch?

2 april 2024 om 15:05

Maar letterlijk bedoelen ze dat in Frankrijk eigenlijk niet meer. Het is echt wel meer iets in de trant van klootzak. Maar beiden lijkt me niet ok om tegen je trainer te zeggen 😉

2 april 2024 om 15:06

En die connotatie is grotendeels weggevallen in het Frans.

Ik snap de reactie wel van Mbappe. Omdat Mbappe zijn contract niet verlengd bij PSG, gaan ze vanuit de clubleiding moeilijk doen en is het een pestgedrag om hem telkens te wisselen of zelfs niet op te stellen. Volgend jaar gaat hij vlammen bij Real Madrid samen met Bellingham en Vinisius jr. Vergeet niet dat Mbappe nog maar 25 is en al twee WK finales achter zijn naam heeft staan, kunnen er weinig zeggen. Enrique moet zijn oren niet zo laten hangen naar Al-Khelaifi(eigenaar Psg). De besten horen te spelen en Mbappe hoort bij één van de beste spelers die we nu hebben op deze aardbol. Messi en Cristiano Ronaldo hebben hun beste tijd gehad, Mbappe, Halland(ondanks dat hij nu minder in vorm is) en Bellingham zijn nu de sterren van dit moment.

Tsja, als PSG alvast gaat doen alsof Mbappe al weg is dan begrijp ik wel dat Mbappe ook niet echt veel moeite meer doet om zijn irritatie te verbergen.. Het is een beetje kinderachtig van beide kanten wat mij betreft, ik snap niet zo goed waarom het op deze manier moet.

Ik denk dat het wel een fout van Luis Enrique is geweest om Mbappe de aanvoerdersband te geven. Mbappe kan hier niet mee omgaan denk ik. Aanvoerder zijn betekent een nog grotere voorbeeldfunctie en verantwoordelijkheid. Ik denk dat het Mbappe een gevoel van onaantastbaarheid geeft.

Veel plezier Madrid.....met dit probleem kind!

2 april 2024 om 16:07

Allesbehalve probleem kind. Het is eerder pestgedrag om Mbappe nog even dwars te zitten, omdat Mbappe zijn contract niet heeft verlengt bij PSG.

2 april 2024 om 18:40

Hij is een probleemkind geworden nadat ze hem als een kind behandelen. Je krijgt wat je toekomt. Hopelijk vliegt PSG snel uit de CL en kan Mbappe al in mei aan Real Madrid denken.

Tja aan een kant begrijp ik het wel. Je wilt dat je team volgend seizoen goed blijft presteren zonder Mbappe. Aan de andere kant is Mbappe wel goed voor 30+ goals en 10+ assists. De andere aanvallers bij PSG hun statistieken vallen tegen. Daarbij is Mbappe ook een speler dat een team toch wel op sleeptouw kan nemen. Deze man heb je gewoon nodig als je ver wilt komen in de CL. In de competitie zal het wel wat minder nodig zijn omdat de concurrentie niet zo hoog is..

Dit is niks nieuw bij Enrique, deed dit soms bij Barca ook, Messi en Ney beiden banken.
Enrique kijkt niet naar namen, als je niet naar hem luistert, dan durft hij dit wel doen.
Denk ook dat Enrique er niet mee inzit als hij wordt ontslagen, hij wilt terug naar Barca denk ik.

Man man man..als dit waar is dan zit er ineens een enorme deuk in zijn zogenaamde sterrenstatus. Je trainer uitschelden...wat een blaag.
Past goed in Saoedi-Arabië, dit soort spelers. Daar hoeft Mbappe alleen maar respect te hebben voor de geldteller.

Mbappe heeft gewoon gelijk lekker volgend jaar naar Real

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren