Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt: ‘Ik hoop dat hij de juiste keuze maakt, al is de kans kleiner geworden’

Laatste update:
/

Tonny Vilhena is bij Feyenoord in het bezit van een aflopende verbintenis en de middenvelder kan over enkele maanden dus transfervrij naar een andere club. Vilhena is de laatste weken echter weer basisspeler in Rotterdam en aanvoerder Dirk Kuyt hoopt dat zijn ploeggenoot ‘de juiste keuze’ gaat maken.

Volgens Kuyt is het belangrijk om eerst ‘een grote meneer’ bij Feyenoord te worden. In gesprek met Helden zegt de aanvaller dat hij dat gevoel eerst al had bij Jean-Paul Boëtius en nu bij Vilhena. Boëtius besloot te vertrekken, Kuyt hoopt dat Vilhena wel ‘de juiste keuze’ gaat maken.

“Dat hij langer bij Feyenoord blijft. Al is die kans wel heel erg klein geworden." Kuyt denkt dat iemand als Jordy Clasie, die naar Southampton is vertrokken, er wel gaat komen. “Maar hij moet wel een weg bewandelen en bepaalde stappen maken om uiteindelijk ook in de Europese top succesvol te zijn.”

Tonny Vilhena moet bij Feyenoord blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou zeggen overtuig hem daar dan ook van ipv het in de pers te roepen. Ik ben nog steeds van mening dat de eis dat je basisspeler wilt zijn niet op kan gaan. Als je goed speelt sta je in de basis en anders zit je op de bank. Dat is helemaal aan de speler zelf.
Ik denk ook dat het beter is als Vilhena nog een seizoen blijft en snap eigenlijk nog steeds niet waar hij zich zo druk over maakte. Lijkt me toch echt om geld te gaan niets meer en niets minder, sportief zal die anders dezelfde weg bewandelen als Boetius, van held naar anonieme speler ergens in Europa.

9 maart 2016 om 09:53

Basel staat europees meer in the picture dan Feyenoord.

9 maart 2016 om 10:13

Heb je gezien hoeveel Boetius daar speelt? Juist ja bijna niets, die is daar gewoon zijn carrière aan het weggooien. In dat opzicht heeft Kuyt dus gewoon een punt, ik verbaas me ook over het gebrek aan zelfreflectie bij beide heren, maar ja die zullen wel gek gemaakt worden door hun vriendjes.

9 maart 2016 om 10:29

Ik zou Vilhena geen held willen noemen hoor. In potentie misschien, maar dat laat hij al 1,5 jaar nauwelijks zien. Geld speelt volgens mij inderdaad een grote rol, maar volgens mij heeft Vilhena 'gewoon' geen vertrouwen in de huidige TD mbt het nakomen van afspraken.
En Kuyt roept nu iets in de pers maar zit elke dag met hem in de kleedkamer. Zou hij daar ook niet eens zn mond opengetrokken hebben?

9 maart 2016 om 10:36

Wie zegt dat hij niet het gesprek met hem aan gaat hierover?

9 maart 2016 om 14:29

Bender bovenin vraagt zich dat af

10 maart 2016 om 09:45

Ik had ergens gelezen dat de financiele waardering ontbrak. Er is een salaris aangeboden naar verluidt van 550.000 euro per jaar. Terwijl buitenstaanders (gekochte spelers) vaak een hoger salaris krijgen. Jeugdspelers krijgen dan het idee dat hun zichzelf meer moeten bewijzen dan buitenstaanders. Mijn inziens moet je jeugdspelers eerder een bonus toekennen omdat ze al zolang trouw zijn aan de club.

10 maart 2016 om 11:00

Met mijn stukje over vertrouwen doelde ik idd op het salaris wat jij ook aanhaalt. Ik vind dat er voor beiden wat te zeggen valt. Vilhena speelde als een ongelooflijke drol tijdens die besprekingen en zat vaak op de bank. Moet je hem dan een topsalaris geven?
Moet je een Vejinovic binnenhalen die dat salaris wel aantikt en alleen het jaar ervoor heeft laten zien het (hoge) niveau van Vilhena te kunnen halen?

Ik ben erg benieuwd wat het gaat worden aangezien hij nu weer volop aan spelen toekomt en ook enigszins in vorm begint te raken.

Gaat hij nu de verstandige keuze maken door bij te tekenen en inderdaad eerst bij Feyenoord een speler a la Clasie te worden.

Of gaat hij de domme fout maken om gratis de deur uit te lopen naar een middelmatige club in het buitenland om daar als nobody binnen te komen.

Geef de man een goed salaris die sowieso in de buurt komt van de gevestigde orde (qua leeftijd) Vejinovic, Toornstra etc. Want deze jongens brengen absoluut niet meer dan Vilhena.

beste speler van feyenoord. speelt keer op keer het beste. heeft het hele middenveld in handen. ik denk dat hij een stap hogerop kan.

9 maart 2016 om 09:37

Hij laat het slechts enkele weken zien. 1e seizoenshelft stond hij echt niet voor niets wissel.

9 maart 2016 om 09:39

Hij speelt individueel niet slecht, al blinkt hij nog regelmatig uit in domme keuzes maken, maar ik vind het middenveld gigantisch instabiel als hij speelt. Het is echt niet voor niets dat Rutten liever koos voor El Ahmadi dan voor Vilhena naast Clasie.

9 maart 2016 om 09:55

Omdat El Ahmadi een compleet andere speler is dan Vilhena, deze kun je niet vergelijken?

9 maart 2016 om 10:28

Helemaal mee eens. Vilhena kan je in mijn ogen alleen maar als 10 gebruiken of als linkshalf in een viermans middenveld, zoals tegen Utrechts. Puur om het feit dat hij overal rond zwerft, als centrale middenvelder sta je dan bij balverlies helemaal uit positie. Op 10 heeft hij weer het nadeel dat hij niet kort achter de spits speelt

9 maart 2016 om 10:32

@ Cas013

Waar vergelijk ik de spelers dan? Ik geef alleen aan in hoeverre ze voor stabiliteit kunnen zorgen. En dat kan Vilhena niet.

9 maart 2016 om 12:34

Nee joh, onder Koeman en de laatste weken Gio staat hij (op uitzonderingen na) ook gewoon linkshalf. Juist op 10 weet meneer nooit te presteren.
Als controleur maak je veel meer gebruik van zijn dynamische spel, power en loopvermogen.

Dat Tonny Vilhena voor zichzelf geen toekomst meer ziet bij Feyenoord kan ik me nog voorstellen. Een kans op een basisplaats ontbreekt immers. Waarbij ik in het midden laat aan wie of wat dat ligt. Wel vind ik dat Vilhena het aan Feyenoord verplicht is niet gratis de deur van de Kuip uit te wandelen. Hij moet niet vergeten dat hij het aan Feyenoord te danken heeft waar hij nu staat. Maar liefst 13 (!) opleidings- en ontwikkelingsjaren kun je als speler met goed fatsoen niet zo maar 'deleten'. Toch? Wees een vent en gun de club waar je alles aan te danken hebt, in ieder geval een transfersom. Hoe? Gewoon door je contract formeel met b.v. twee seizoenen te verlengen. Met in het contract een clausule dat je bij belangstelling van een andere club voor een gemaximaliseerde transfersom mag vertrekken.

9 maart 2016 om 11:26

Waarom ontbreekt er een kans op een basisplaats? Hij speelt in immers al een tijd lang in de basis. Een garantie heb je sowieso nooit, in het buitenland nog minder.

Zouden PSV en Ajax geen poging moeten wagen? Dit is toch een zeer talentvolle speler? Enige wat je kunt zeggen is dat beiden voldoende middenvelders hebben...

Die gasten leren het gewoon nooit joh. Zie Ebicilio, Castaignos, de Guzman, Ake, Boëtius, enz enz. Voorbeelden te over. Alleen Bruma heeft het, na een aantal jaren pas, gered. En niet eens bij de club waar hij naartoe ging.

10 maart 2016 om 09:50

Inderdaad, moest alsnog de stap terug doen. Spelers die wél zijn gebleven (Fer, Wijnaldum, De Vrij en Martins Indi) spelen allen in grotere competities en zijn verder in hun ontwikkeling.

Een deal met PSV en Maher ervoor terug (uiteraard tegen een bedrag)? Van Geel dit is het moment waar je kwaliteiten naar voren moeten komen.

10 maart 2016 om 09:51

Alsof Feyenoord zit te wachten op Maher.

Tevens is Vilhena transfervrij, een deal zit er dus niet in.

Ik bid nog elke dag dat vilhena blijft, maar heel eerlijk, als ik vilhena was zou ik ook niet blijven. Hij is gewoon veel te goed voor Feyenoord en dat weet hij zelf ook. Ik reken er al sinds de winter niet meer op dat hij gaat blijven

10 maart 2016 om 09:51

Vilhena te goed voor Feyenoord? Laat me niet lachen. Hij heeft nog veel te leren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren