Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kroaat wacht af: ‘Inter en Milan kunnen die miljoenen niet betalen’

Laatste update:

Milan Badelj liet in een eerder stadium weten dat zijn voorkeur uitgaat naar AC Milan, maar de kans dat de middenvelder in het San Siro terechtkomt, is niet groot. Zaakwaarnemer Dejan Joksimovic weet dat het prijskaartje niet bescheiden is.

/

“We hebben met een aantal ploegen gesproken, maar er is nog niets concreet. Tot 3 of 4 januari denk ik niet dat we met nieuws komen”, aldus Joksimovic in gesprek met de Corriere dello Sport. “Ik denk niet dat Internazionale en Milan de twaalf tot vijftien miljoen euro die nodig zijn om hem te halen, kunnen betalen.”

Fiorentina heeft nooit officieel gezegd dat ze Badelj gaan verkopen, dus is het ook mogelijk dat hij tot de zomer of zelfs nog langer blijft. Maar het is nagenoeg onmogelijk dat hij zijn contract verlengt”, besluit de belangenbehartiger van de 27-jarige Kroaat, die bij Fiorentina nog tot medio 2018 vastligt.

Denk jij dat Milan Badelj in januari transfereert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit een soort van omgekeerde psychologie waardoor de zaakwaarnemer probeert éã©n van de clubs aan te zetten om Badelj te kopen?

Internazionale heeft afgelopen zomer alleen al 40 miljoen voor Joao Mario en 30 miljoen voor Gabriel Barbosa neergelegd. AC Milan heeft minder uitgegeven, met aankopen onder de 10 miljoen, maar als ik het me goed kan herinneren heeft een Chinese overname gezorgd voor een toekomstperspectief waarin grotere uitgaven tegemoet gezien kunnen worden.

Deze uitspraken moeten dan ook maar als lichte provocatie, ofwel stimulans, richting de twee clubs gezien worden denk ik?

29 december 2016 om 16:49

Misschien kunnen ze hem daarom niet betalen, omdat Inter's geld op is door die aankopen.

29 december 2016 om 17:48

Nee hoor, die Chinezen bij Inter gaan nog veel meer uitgegeven, ben benieuwd hoe dat werkt met de FFP. AC Milan zal ook wel 12-15 miljoen kunnen betalen. Zeker met de nieuwe eigenaren.

29 december 2016 om 17:49

Dat zou heel goed kunnen. Het zou verder heel goed verklaren waarom niet Badelj maar Lucas Leiva zo nadrukkelijk gelinkt wordt aan Internazionale (huurdeal).

Edit:
@marc Juventus
Ah die overname van Internazionale heb ik dus helemaal gemist. Ik was nog steeds in de veronderstelling dat Thohir daar de grootaandeelhouder was. Ik vroeg me al af waarom Inter opeens zo actief was afgelopen zomer. Vergeet in dat geval mijn bovenstaande bericht in deze reactie.

29 december 2016 om 18:10

Wilde al zeggen milan heeft 2 weken terug 100 miljoen ontvangen van de chinezen en een maand of 2 geleden ook al 100 miljoen dus geld zou geen rol moeten spelen bij ac milan

30 december 2016 om 11:57

Die 2x 100 miljoen is voor Verleden sconi zelf, het is het geld voor de overname.

Badelj is best een goede speler. Een controleur. Heeft me op het EK aangenaam verrast en ook de wedstrijden die ik zie van Fiorentina doet hij het behoorlijk. Drie jaar geleden vond ik hem nog drie keer niks. AC Milan zou een mooie club voor hem zijn veel hoger zou hij ook niet aankunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren