Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Krankzinnig megasalaris Lavezzi blijkt nóg hoger uit te vallen’

Laatste update:

Dat Ezequiel Lavezzi bij Hebei China Fortune een krankzinnig salaris opstrijkt was al even duidelijk, maar door onthullingen van Football Leaks blijkt het honorarium van de Argentijn nog hoger te zijn dan gedacht. Uit de gelekte stukken blijkt dat Lavezzi omgerekend circa 53 miljoen euro over de voetbaljaren 2016 en 2017 incasseert.

/

Dat komt neer op 26,5 miljoen euro per seizoen en daarmee is Lavezzi de best betaalde speler van de planeet. Per week ontvangt Lavezzi dus meer dan 500.000 euro. Dat is flink meer dan Real Madrid-sterren Cristiano Ronaldo en Gareth Bale, die naar verluidt respectievelijk 430.000 euro en 415.000 euro per week ontvangen.

Of Lavezzi nog lang de best betaalde speler ter wereld blijft ligt mogelijk aan Lionel Messi. De ster van Barcelona ontvangt op dit moment naar verluidt 320.000 euro per week, maar de dribbelaar zal spoedig een beslissing over zijn toekomst kenbaar maken.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw.. Snap niet dat Chinese clubs niet heel bijzondere spelers of spelers die al over hun top zijn zo overbetalen.

7 december 2016 om 09:39

Om steeds iets grotere spelers aan te kunnen trekken. Iedereen verbaast zich erover, maar dit is precies wat er bij chelsea gebeurde en daarna bij city. De echt grote komen niet zomaar, daarvoor moet je eerst aantrekkelijk worden als club. Echter komen de minder grote ook alleen voor grof geld. Lavezzi is het aas waarmee ze hopen grotere vissen te kunnen vangen.

Enige nadeel voor hun, City en Chelsea zaten in de PL. Aantrekkelijk en sportief goed.
China is een pokke eind weg, competitie slaat nergens op en er valt geen eer te behalen, alleen salaris. Denk dat de gedachtegang voor hun niet zal werken. Zij moeten niet een club interessant maken, maar een hele competitie en heel land. Kansloos lijkt me. Dit hele china is iedereen over een jaar of 5 volledig vergeten denk ik.

7 december 2016 om 09:52

Die grote namen worden niet gekocht voor jou en mij. Ambitie is om voetbal binnen China op de kaart te zetten. Grote sterren halen is daar een prima tactiek voor (doen ze in de MLS ook al sinds mensenheugenis). Probleem is dan natuurlijk wel dat het hier niet gaat om grote sterren maar om sub-toppers.

7 december 2016 om 09:57

Wie heeft het over kopen voor jou en mij? Ik zeg exact hetzelfde als reden waarom ze grote namen kopen. Ik geef ook aan waarom ze nu geen sterren kunnen halen, maar subtoppers. Ik begrijp je reactie niet helemaal volgens mij.

7 december 2016 om 10:45

Je hebt gelijk. Was niet voor jou bedoeld. Toch dan een inhoudelijke reactie op je post: Ik denk dat ze het wel gaan redden.

Ze zetten de competitie niet op de kaart voor ons maar voor hun eigen volk. Uiteindelijk zullen de "westerse" sub-toppers wel weer wegblijven maar ik geloof er wel in dat het voetbal in China een enorme boost krijgt (missie van de grote leider). Dan doel ik voornamelijk op het feit dat voetbal een verplicht vak is op school en nu ook overal opleidingen worden gestart. Een paar van dit soort stuntjes kunnen hier veel aan bijdragen.

7 december 2016 om 11:23

Ja, het zal voor hun enorm groeien. Maar het doel om van China het grootste voetballand ter wereld te maken bedoel ik meer. Dat gaat natuurlijk nooit lukken. Zeker niet vanuit ons oogpunt.. Voor hun is de groei enorm, maar het zal naar mijn idee nooit de aantrekkingskracht krijgen van de competities in europa.
Een Lavezzi, Ramires.. dat zijn de spelers waar ze het mee moeten doen.
Of inderdaad zoals de VS de oudere toppers. Al denk ik dat ze dan voor het land naar de vs gaan en voor het geld naar China. Maar wereldwijd zal het niet snel een aantrekkelijke optie worden.

Ik zie rechts op deze pagina de tussenstand in de Aziatische kwalificatie race. Wanneer je onder Syrie, Oezbekistan en Qatar staat dan heb je wel een bizar lange weg te gaan. Ben benieuwd hoe snel China die weg gaat afleggen.

7 december 2016 om 10:07

Ik weet niet hoe snel je een chinees paspoort krijgt maar als ze het doen zoals oost europese landen met brazilianen kan het hard gaan.

7 december 2016 om 10:46

Ik geloof niet dat dit de bedoeling is. Ze hebben echt als doel om met eigen spelers de opmars te maken.

Haha, en de spelers van bijvoorbeeld 'profclub' Excelsior moeten bijna een krantenwijk erbij nemen! Maar goed, aan absurditeit geen gebrek in de voetballerij!

En nog geen doelpunt gescoord. Top scouts die Chinezen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren