Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay junior tipt controversiële naam als vervanger van Frenkie de Jong

Laatste update:

Hans Kraay junior beschouwt Kenneth Taylor als de enige serieuze optie om opgeroepen te worden als vervanger voor Frenkie de Jong in het Nederlands elftal. De analist van ESPN reageert na de gewonnen oefeninterland van Oranje tegen IJsland (4-0 winst) op het afhaken van De Jong.

"Er is er maar één waar je aan kunt denken nu: dat is Kenneth Taylor. Die heeft zich geweldig gerevancheerd bij Ajax", zegt Kraay junior.

Het oproepen van Taylor zou controversieel genoemd kunnen worden. In Oranje ging het een jaar geleden mis voor de middenvelder. Hij werd in de desastreus verlopen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk (4-0 verlies) in maart 2023 na 33 minuten gewisseld. Daarna deed Ronald Koeman geen beroep meer op Taylor.

Taylor maakte vervolgens met Ajax een uitzonderlijk moeizaam seizoen mee. De middenvelder had het ook persoonlijk heel zwaar en werd meermaals uitgefloten door het publiek in de Johan Cruijff ArenA.

Bij Ajax kreeg Taylor aan het eind van het seizoen wel steeds vaker positieve kritieken van de analisten. Ook Kraay junior vindt dat de dynamische middenvelder genoeg heeft laten zien om weer opgeroepen te worden. "Al ligt hij op het strand op Ibiza of is hij in Dubai nu..." Taylor is overigens in werkelijkheid in de Amerikaanse stad Los Angeles, samen met zijn vriendin Jade Anna van Vliet.

Kraay junior denkt dat Koeman het EK ook met de huidige selectie zou aankunnen. "Op dit moment denk ik dat Jerdy Schouten, Tijjani Reijnders en Joey Veerman voor de twee controlerende posities vechten, en dat is alle drie prima. Ik denk dat Xavi Simons en Georginio Wijnaldum vechten om de 10-positie."

Landen mogen spelers overigens tot 24 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd vervangen. Koeman heeft al aangekondigd dat er een vervanger komt voor De Jong. De bondscoach wacht ook de diagnose voor Teun Koopmeiners af. Laatstgenoemde liep een liesblessure op in de warming-up tegen IJsland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Zou je Kenneth Taylor bij de selectie van Nederland halen voor het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Zijn laatste interland was tegen Frankrijk toen hij in de rust werd gewisseld toch?

11 juni 2024 om 03:10

Maak daar maar na een half uurtje van 😂

11 juni 2024 om 04:32

Dat staat wel in de tekst inderdaad

11 juni 2024 om 05:50

Aangezien Taylor sowieso niks toevoegt zou ik Seedorf oproepen.

11 juni 2024 om 09:54

Ja dat was toen De Roon een bal over z'n voet liet lopen en heel Nederland boos was dat Taylor daar niet snel genoeg op anticipeerde met Griezmann in z'n nek.

11 juni 2024 om 10:07

Knap staaltje omdenken dit. Sowieso komt Taylor natuurlijk op alle facetten tekort. En werd hij terecht gewisseld en is hij er eveneens meer dan terecht niet bij.

11 juni 2024 om 14:24

Precies Nickyy!

Eindelijk iemand die het ook ziet.

11 juni 2024 om 14:25

Haha knap staaltje omdenken neerpennen en dan met geen enkel tegenargument komen. Oftewel Nickyy heeft gelijk en jij bent er weer zo een die de massa napraat.

Laat Taylor maar even lekker thuis. Was inderdaad weer wat aan het opkrabbelen, maar heeft nu in mijn ogen weinig meerwaarde. Zeker als vervanger van Frenkie, totaal ander type.

11 juni 2024 om 10:32

Ik zou Taylor ook niet oproepen. Ik heb echt vertrouwen in hem (1 van de weinigen heb ik vaker het idee), maar het afbreukrisico is te hoog. Daarnaast heb ik liever dat hij nu z'n rust pakt en dan kan beginnen aan het nieuwe clubseizoen.

Als Ajacied zeg ik nee niet doen laat hem Lekker op zich zelf focussen en rust pakken. Heeft een zwaar seizoen achter de rug en moet volgend jaar echt op gaan staan als dragende speler. Daarnaast zijn er voor oranje betere alternatieven. Ook vind ik het spel van Koeman niet bij hem passen.

11 juni 2024 om 03:54

Wie zijn de beteren?

11 juni 2024 om 07:09

Weliswaar een andere positie maar Maatsen. Verder zou ik nog eerder Stengs of zelfs Til oproepen. Laatstgenoemde kun je gebruiken wanneer je wanhopig op zoek bent naar een goal. Stengs ben ik niet kapot van maar heeft een beter seizoen gedraait dan Taylor. Indien fit lijkt Timber me een no-brainer. Waarom zouden we Taylor moeten belonen voor een bijzonder matig seizoen? Op basis van de laatste 3 potjes waar hij eindelijk eens niet verzoop?

11 juni 2024 om 11:05

Taylor heeft nog nooit het niveau aangetikt wat tot een oproep voor Oranje zou mogen leiden. Heel benieuwd hoe je de vraag kunt stellen wie de betere zijn, gezien zijn belabberde vorm.

11 juni 2024 om 11:56

3 potjes waar hij “eindelijk” eens niet verzoop. Heerlijk overdrijven weer. En “bijzonder” matig seizoen.. Juist 1 van de weinigen met nog een minstens redelijk seizoen.

Alsjeblieft niet zeg.... ik weet wel een goede optie, Azor Matusiwa! Liet bij ons al zien geweldig te kunnen voetballen en heeft zich echt uitstekend door ontwikkelt. Anders zou ik Clasie nog eerder vragen dan Taylor... ik zal het erbij houden dat ik niet zo'n grote fan van hem ben.

Timber zat in de voorseelctie en viel af, en is daarmee gewoon de logische erste vervanger. En kwalitatief klopt dat denk ik ook wel gewoon.

11 juni 2024 om 04:01

Dat werd hem na de wedstrijd ook gevraagd. Maar die schijnt dus ook niet fit genoeg te zijn. Maatsen heeft bij Jong wel eens op het middenveld gestaan en met Maatsen heb je ook gelijk een echte linksback! Miss Daley als de nood echt(!) hoog is dat hij op het middenveld kan.

Hoe doet Pablo Rosario het eigenlijk bij Nice?

11 juni 2024 om 04:26

Taylor gaat 100% niet komen, anders zat hij wel inde voorselectie. Koeman selecteerd waarschijnlijk Maatsen, anders zou ik Luuk de Jong vragen.

Taylor hoeft echt maar een paar potjes niet door de mand te vallen en hij wordt al gezien als 'geraamte van Ajax' en nu zelfs als EK ganger. Bizar.. laat hem nou eerst eens even een keer een seizoen constant presteren en hem dan een keertje uitproberen in een oefenduel of iets, maar dit kun je toch niet serieus nemen? Net als Rensch lijkt hij analisten en fans soms wel te betalen voor een positieve mening

11 juni 2024 om 09:56

Ja want wanneer mensen niet meedoen aan het psychopatische kapot willen maken van Taylor moeten ze wel betaald krijgen.
Het wordt steeds ziekelijker.

11 juni 2024 om 11:58

Echt lachwekkend inderdaad. Zou het misschien kunnen liggen aan een gebrek aan voetbalverstand bij sommigen?

Doe ff normaal Hans! Een speler die al veel te licht is voor Ajax. Alsjeblieft zeg.

Nog liever Proper van NEC. Of zelfs Eiting. Taylor heeft een paar potjes van zich af gebeten dit jaar, maar verdiend het in geen enkel opzicht.

Til en Stengs zouden het meest logisch zijn maar die zijn ook al lang op vakantie. Maatsen erbij en Blind dan als middenvelder gebruiken zou het meest voor de hand liggen

Alsjeblieft niet.
Nog liever Jurrien Timber of Zirkzee en Maatsen.

Dan zou ik nog eerder Steijn oproepen. Taylor is het gewoon niet.

11 juni 2024 om 12:00

Steijn.. Wat een matige voetballer is dat. Taylor is dan nog veel beter.

Normaal gesproken neem ik Hans Kraaij best serieus op voetballend gebied maar even serieus. Kenneth Taylor de enige logische vervanger? Op basis van wat zou Taylor ook maar enige aanspraak hebben op een plek in de selectie van Oranje? Vanwege zijn geweldige seizoen?
Heeft een paar potjes van zich af gebeten maar is gewoon enorm matig.

Taylor werd in Oranje een fout van De Roon aangepraat door de elkaar napratende en slechtziende massa, en sindsdien afgeschreven.

Alsof je een bal die plotseling en heel slecht voor je voeten tijdig is te controleren én af te wenden met Mbappé al in je nek....

Het is ongelooflijk.

En dan Wieffer de volgende pot die over zijn eigen benen struikelt in de laatste linie terwijl het elftal hoog staat en bijna een tegengoal inluidt, steeds de makkelijkste breedteballen hobbelend en meters naast een medespeler speelde. En dat was dan weer een uitstekend optreden. Puur gunfactor of gewoon heel slecht kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren