Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koop de schoenen van de wereldsterren met kortingen tot vijftig procent

Laatste update:

ADVERTORIAL - Ben je op zoek naar een goede voetbalschoen of een mooi shirtje voor een lage prijs? Neem dan een kijkje in de outlet shop van VoetbalDirect! Hier vind je producten van eerdere collecties van alle grote merken, die je met dikke kortingen (tot wel vijftig procent) kan bestellen. Uiteraard zijn ze uit voorraad leverbaar.

/

Grote internationale voetballers als Cristiano Ronaldo, Wesley Sneijder en Wayne Rooney worden ongeveer ieder kwartaal voorzien van een nieuw paar voetbalschoenen met de nieuwste technologieën en de mooiste kleuren. Helaas is dit niet voor iedere voetballer op recreatief niveau weggelegd. Wanneer er een nieuwe collectie is gelanceerd, zijn modellen uit eerdere collecties in onze outlet shop terug te vinden: met hele aantrekkelijke kortingen.

In de outlet shop vind je een groot aanbod van veel verschillende voetbalschoenen. We hebben schoenen van grote merken als adidas, Nike, Cruyff en Puma. Deze schoenen zijn afgeprijsd tot wel vijftig procent korting. Alle schoenen in de outlet shop zijn uit voorraad leverbaar.

Naast schoenen kun je ook heel voordelig een voetbalshirtje scoren voor je team of een officieel shirt van je favoriete voetbalclub of land. In onze outlet is namelijk ook veel club- en landenkleding fors afgeprijsd. Scoor nu het kampioensshirt van Ajax van afgelopen seizoen of het shirt waar Chelsea geschiedenis in schreef, door voor het eerst de Champions League te winnen! Verder is er keuze uit vele andere clubkleding uit de Eredivisie, Premier League, Primera Division of Serie A.

Neem nu een kijkje in de outlet shop van VoetbalDirect, Wees er snel bij en scoor je nieuwe schoen of outfit met flinke korting. Het is een outlet, dus op is op!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren