Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Komst Valdés zorgt voor verdeeldheid: ‘Of we hem echt nodig hebben...’

Laatste update:

Standard Luik moet het zelf nog bevestigen, maar de club zal zich dit weekend waarschijnlijk officieel versterken met Víctor Valdés. De 34-jarige doelman bevond zich op een dood spoor bij Manchester United, waar hij zich onmogelijk had gemaakt bij Louis van Gaal. In Luik hoopt Valdés zich tot de zomer goed te laten zien, maar niet iedereen is meteen voorstander van zijn komst.

/

Hoewel Valdés meerdere landstitels en Champions League in de wacht sleepte met Barcelona en ook jaren deel uitmaakte van het nationale team van Spanje, vraagt Mathieu Dossevi zich voorzichtig af wat de routinier nu echt kan brengen bij Standard. Zelf wordt Dossevi gehuurd van Olympiacos en hij vindt dat de club met Guillaume Hubert al een uitstekende doelman in huis heeft.

“Ik ben een beetje verdeeld. Natuurlijk is hij een heel goede speler. Maar of we hem echt nodig hebben, weet ik niet. Guillaume heeft veel goeie dingen laten zien”, geeft Dossevi zaterdag te kennen in Het Nieuwsblad. “We staan allemaal achter hem, dat is normaal. Dankzij hem kunnen we ons kwalificeren voor de bekerfinale. Waarom hem vervangen?”, vraagt Dossevi zich hardop af.

Snap jij dat Standard zich versterkt met Víctor Valdés?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De keuze van de club snap ik wel, maar valdes kan toch wel ergens beter aan de bak (in een grotere competitie bijvoorbeeld)

23 januari 2016 om 09:34

Helemaal gelijk ,is gewoon een wereldkeeper !!

23 januari 2016 om 15:17

Weet niet wanneer cilessen van plan is weg te gaan, maar als hij al jaar std luik gaat, zou hij nog best bij Ajax terecht kunnen lijkt me

23 januari 2016 om 09:37

Het was domme pech dat ie toen in die periode geblesseerd raakte en daarom de clubs niet in de rij stonden

Is voor elk team een versterking imo

23 januari 2016 om 13:03

Vraag is of hij et door de mefische keuringen zou geraken wat bij Monaco niet hel geval was.

23 januari 2016 om 13:04

Sorry voor de schrijfoutjes. Nieuwe mobiel moet nog wat wennen

De komst van Valdes was aan het begin van het seizoen nog te begrijpen. Maar nu is het sneu als Hubert uit doel moet omdat Valdes komt.
Hubert heeft dit seizoen zijn kans gekregen en gegrepen na de mindere prestaties van Thuram.
Het bewijs daarvan zijn 7 cleansheets in de laatste 8 wedstrijden.

Vergeet niet dat hij medisch afgekeurd was door Monaco en hij zijn kruisbanden had gescheurd toen hij weg wou bij Barcelona.

Hubert is pas 21 geworden en staat er pas in, was mooi om hem de kans te geven maar Standard Luik ambieert een topclub te zijn en moet zich absoluut kwalificeren voor Play-off 1.. Als je Valdés kunt halen moet je dat niet weigeren. Zou wel grappig in als Valdés op de bank zit voor Hubert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren