Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman stelt zich schappelijk op: ‘Ik ga hem die kans niet ontnemen’

Laatste update:

Southampton nam Steven Caulker afgelopen zomer voor een jaar op huurbasis over van Queens Park Rangers, maar na een half seizoen is de verdediger alweer vertrokken uit het St Mary’s Stadium; trainer Ronald Koeman gunde de wisselspeler dinsdag een overgang naar Liverpool.

/

Collega-coach Jürgen Klopp heeft bij the Reds te maken met tal van blessures in voornamelijk de achterhoede en klopte zodoende bij Southampton aan, dat bereid bleek om na een paar maanden alweer afscheid te nemen van QPR-huurling Caulker. Mede door de komst van Virgil van Dijk, die werd overgenomen van Celtic, kwam de Engelsman toch zelden aan spelen toe bij the Saints.

“We hebben over zijn situatie gesproken”, legt Koeman uit in de Engelse media. “Steven kwam voordat we Van Dijk haalden en hij kwam weinig in actie. Dan ga ik hem de kans niet ontnemen om voor Liverpool te spelen”, stelt de Nederlandse oefenmeester zich schappelijk op. “En normaal gesproken hebben we voldoende spelers voor centraal achterin.”

Vind je dat Ronald Koeman goed gehandeld heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De magie van Koeman bij Southampton lijkt ook wel weg te zijn inmiddels, het nieuwe is ervanaf. Beter gaat hij naar een nieuwe club, veel is er voor hem niet meer te halen nu. Sterspelers willen ook al weer weg.

13 januari 2016 om 10:07

Die Caulker was geen sterspeler. Dat was een huurling die op de bank zat! Dat hij naar Liverpool gaat zegt meer over de problemen nij Liverpool centraal achterin dan de magie van koeman!

13 januari 2016 om 10:27

Ik denk dat hij doelt op wanyama en mané... Maar het tweede seizoen van Koeman verloopt niet geheel soepel, wellicht dat het ook aan de te hoge verwachtingen ligt. Desalniettemin had ik ze in het linkerrijtje verwacht en als ze deze reeks voortzetten moeten ze oppassen voor de degradatiezone

Zowat de halve team is weggekocht in de afgelopen zomer.. Iedereen verwachtte dat Southampton helemaal rechts onderin zou bundelen ( wat ze momenteel bijna doen.) Maar niemand het het verwacht dat Koeman vooral in het begin echt goed zou doen, nu heeft hij wat pech.. Hopelijk komt het nog wel goed met hun, het is toch een leuke club om er naar te zien! Ik vind dat Koeman wel meer respect verdient voor zijn prestaties met the Saints, vooral omdat de betere spelers weggekocht zijn!

13 januari 2016 om 12:06

Halve team? Aldwrweireld is weg na zijn verhuurperiode. En daarnaast zijn Schneiderlin en Clyne weg. Dat waren wel 3 hele belangrijke maar met halve team overdrijf je. Andere sterkhouders zoals Bertrand, Wanyama, Mane, Pelle en Tadic zijn juist gebleven. Met v Dijk, Clasie en Soares is er helaas niet dezelfde kwaliteit terug gekomen. Helaas komt Jay ook nog niet terug op t oude niveau

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren