Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB maakt scheidsrechter voor Klassieker per ongeluk al bekend in eigen app

Laatste update:

Allard Lindhout fluit woensdagavond de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Dat valt te lezen in de app Voetbal.nl. De 35-jarige arbiter staat daardoor voor de eerste Klassieker in zijn loopbaan als scheidsrechter. Lindhout floot in september al zijn eerste Nederlandse topper, met de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord (4-3). Wie de leiding heeft tijdens de halve finale tussen PSV en Spakenburg van aanstaande dinsdag is nog niet bekend.

Lindhout krijgt in De Kuip ondersteuning van assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Rens Bleumink. De vierde official is nog niet bekend, terwijl Pol van Boekel en Mario Diks het videoarbitrageteam vormen. Lindhout floot in januari de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord (1-1). Toen kreeg de leidsman na afloop veel kritiek omdat hij besloot een overduidelijke handsbal van Robin Pröpper niet te bestraffen met een penalty. Begin maart floot Lindhout zijn laatste duel van Ajax. De Amsterdammers waren toen in de kwartfinale met 0-3 te sterk voor De Graafschap.

Slot was na het laatste duel in de Grolsch Veste woest op Lindhout. “Ik vond het een onacceptabel moment van de arbitrage”, foeterde de trainer van Feyenoord voor de camera van ESPN. “'In topwedstrijden zijn standaardsituaties heel belangrijk, maar ook de arbitrage speelt een cruciale rol in topwedstrijden. Dat vind ik vandaag ook weer. Ik zal niet cynisch gaan doen, ik vind gewoon het een onacceptabele beslissing. Dit is overduidelijk een strafschop.” De beslissing om Feyenoord geen strafschop te geven in Enschede lijkt niet fataal te gaan worden: de Rotterdammers zijn nog altijd koploper en hebben een voorsprong van maar liefst acht punten op achtervolgers Ajax en PSV.

De Eindhovenaren komen dinsdagavond al in actie, wanneer de halve finale tegen tweededivisonist Spakenburg wacht. De amateurclub van trainer Erik Meijers wordt in het vissersdorp gesteund door 6.300 supporters, terwijl er ook 300 PSV-fans een kaartje hebben bemachtigd. Hoogstwaarschijnlijk wordt maandagmiddag bekend wie het duel tussen Spakenburg en PSV gaat fluiten, aangezien die scheidsrechter nu nog op afgeschermd staat in Voetbal.nl. De laatste keer dat PSV het in de beker opnam tegen een amateurclub ging het niet van harte. Pas in de 117de minuut kroonde Mohamed Ihattaren zich tot matchwinner door de 1-2 te maken. Daardoor wist PSV in 2019 uiteindelijk alsnog te winnen van GVVV op sportpark Panhuis.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandig om niet Makkelie te benoemen als scheidsrechter.

3 april 2023 om 10:58

Makkelie zit diep bij jou he Bart
Lol!

Erg benieuwd naar deze wedstrijd. Normaliter is de beker erg belangrijk voor Feyenoord om in ieder geval Europees voetbal veilig te stellen. Inmiddels durf ik voorzichtig te beweren dat Feyenoord misschien wel eens CL gaat voetballen volgend jaar. Daarnaast doen we het leuk in de EL en wil je ook daar zo ver mogelijk komen. Dan wordt de beker toch ineens minder belangrijk (in mijn hoofd).

Aan de andere kant speel je in eigen huis tegen je aartsrivaal. Wil je misschien wel laten zien dat de winst een paar weekjes terug geen toeval was en dit ook een keer in eigen huis doen.

Wat zou het mooi zijn, om gewoon tot het "laatste" moment op 3 fronten te blijven strijden.

3 april 2023 om 12:02

Zit mij heel diep ja. Als jij je als professionele scheidsrechter jezelf zo laat opstoken door publiek

3 april 2023 om 13:32

Rode kaart terecht en 9 minuten extra ook prima te rechtvaardigen, dus ik snap niet dat dat nog zo diep kan zitten.

3 april 2023 om 15:01

Doorspelen na een hoofdblessure ook terecht. Snap mezelf eigenlijk ook niet

3 april 2023 om 16:22

Oh ja, die cruciale beslissing was me eventjes ontschoten.

Lindhout? Nou, dat gaat niet meevallen....wordt weer een gevalletje als afgelopen weekend tegen Sparta vermoed ik, dat je het weer, net als vaker dit seizoen, ook met arbitrage tegen moet doen.

Maar goed, dat is al vaker gelukt.

3 april 2023 om 10:26

Jullie zijn ook veel beter dan Ajax. Het zou een wonder zijn als mijn ploegje wint in Rotterdam. En dat doet me pijn om te zeggen.

3 april 2023 om 10:29

Nouja, los van de vorige editie laat Feyenoord het natuurlijk standaard afweten tegen Ajax. Met die 1-1 tegen een vogellam Ajax voor de winterstop als mooi voorbeeld. Het zou mij niet verbazen als Ajax nipt wint woensdag, ook omdat Feyenoord nog de competitie en Europees voetbal heeft. Zou voor ons ook niet erg zijn moet ik zeggen, Ajax ligt ons een stuk beter dan Feyenoord haha. Zeker bij een finale in de Kuip.

3 april 2023 om 10:33

Suarez 7

Op een of andere manier is het geen garantie dat Feyenoord wel even win.
Ook bij jullie hadden we het gewoon weer lastig. Misschien dat het nu doorbroken is hoor.
Maar ik denk dat de meeste Feyenoorders nog wel voorzichtig zijn op 1 of andere manier

3 april 2023 om 10:37

Ik kijk naar Feyenoord en zie een geoliede machine waarvan ik kan genieten. Vervolgens kijk ik naar Ajax en zie ik het meest onsamenhangende elftal in misschien wel tien tot vijftien jaar waarvan de tranen nog net niet in je ogen komen. En ja, dat komt ook doordat we wat verwend zijn geraakt, maar van Mazraoui naar Sanchez, van Martinez naar Bassey en van Tagliafico en Blind naar Wijndal is gewoon saddistisch. Ik zie niet in hoe dat losse geheel het collectief dat Feyenoord is gaat verslaan. Maar jullie wel zie ik.

3 april 2023 om 10:51

Ach hou toch op man. Spreek eens vertrouwen uit man. Jullie hebben op bijna elke positie een betere speler. Kunnen zomaar grote cijfers worden woensdag.

3 april 2023 om 11:00

@suarez7,

Wel apart dat het gat tussen een onsamenhangend elftal tot 2 wedstrijden geleden, nog maar 3 punten achter de geoliede machine was...

Is dan die geoliede machine minder goed dan gedacht word, of is dat onsamenhangend elftal minder slecht dat word gedacht ?

3 april 2023 om 11:13

Voor ajax is de beker de belangrijkste wedstrijd van het resterende seizoen, voor Feyenoord de onbelangrijkste.

Desalniettemin moet je altijd willen winnen tegen ajax. Maar eigenlijk is het altijd een wedstrijd op zich, cliché, maar het is al vaak gebleken.

3 april 2023 om 11:15

@j3ro3ntj33__

Heel raar is het niet als je kijkt naar het programma wat Feyenoord heeft afgewerkt en wat Ajax heeft afgewerkt: 2 wedstrijden geleden kreeg Ajax alle topploegen nog terwijl Feyenoord die, op Ajax na, allemaal al heeft gehad.

3 april 2023 om 11:26

@jeroentjee, gezien het feit dat Feyenoord nog Europees actief is, 15 nieuwe spelers heeft gekocht en 7 basisspelers heeft ingepast, daarnaast nog blessures gehad van uitblinkers als Bijlow Geertruida, Trauner en Szymanski en het zwaardere programma wasvan Feyenoord was het niet gek dat het verschil maar 3 punten was. Dat het verschil nu 8 punten is zegt genoeg en is een terechte afspiegeling.

3 april 2023 om 11:37

Volgens mij vergeet iedereen dat Feyenoord een tussenjaar zou hebben met 15 nieuwe spelers? Dan is het helemaal knap als ze met nog een gemakkelijk programma te gaan 8 punten voor staan. Waar Ajax nog 3 topduels heeft.

3 april 2023 om 11:46

@jjr12,

Ajax heeft juist tegen de kleine ploegen de belangrijke punten laten liggen...

3 april 2023 om 12:00

En niet tegen Feyenoord? 5 verlies punten.
En tegen psv? Az? Beide verloren.
Twente gelijk.
Ajax heeft nog geen grote wedstrijd in winst om gezet dus is echt complete onzin wat je hier verkoopt.
13 verliespunten in 5 wedstrijden tegen de top ploegen in de competitie.
Heel veel slechter kon het niet.

3 april 2023 om 14:00

Jeroentje....tegen de kleintjes heeft Feyenoord hier en daar ook gelijk gespeeld en pinten laten liggen.
Verschil is vooral dat Feyenoord bijna niet verliest (alleen tegen PSV dacht ik?), en er een duidelijke lijn in het spel zit waardoor je ook ziet dat de ploeg zich ontwikkelt en steeds beter gaat presteren.

Op al deze fronten laat ajax het dit jaar gewoon liggen. Niet alleen tegen de kleintjes.

3 april 2023 om 10:39

Ajax net zo, ook meermaals arbitrage tegen.

Waarom niet Joey Kooij???

3 april 2023 om 11:23

Een 10-0 is nergens voor nodig Migi, gun ons ook eens wat

Doe maar zonder VAR, worden we misschien keer niet genaaid..

3 april 2023 om 10:29

Je bedoeld Ajax hoop ik

3 april 2023 om 10:30

Wie is we? Want echt elke club kan deze retoriek voeren.

3 april 2023 om 10:52

Feyenoord had met de VAR de halve finale waarschijnlijk niet eens gehaald. Met 11 tegen 11 was er een verlening nodig tegen Nec.

Hartman had na 6 minuten gewoon kunnen gaan douchen als er een VAR was.

Allang blij dat ik niet tegen dat hautaine hoofd van Makkelie moet aankijken als die weer eens fluit met een gezicht van 'ik ben de kroonprins van het Nederlandse scheidsrechterskorps, aan de kant voetballertje'.

3 april 2023 om 10:35

Alles beter dan Higler.
Ongelooflijk dat die man op het hoogste niveau mag fluiten.
Die chanteert de voorzitter van de knvb, kan niet anders.

Man man stel voor zo’n wedstrijd de best presterende scheidsrechter aan. Niet de man van cijfer 5,5 . Kom op zeg er is toch wel iets beters. Misschien Bas dan mag het ieder geval een wedstrijd worden.

3 april 2023 om 10:32

Ik ben persoonlijk ook voor Bas! Laat het een wedstrijd worden waar voetbal nog steeds als contact sport word gezien!

3 april 2023 om 10:33

Zit Nijhuis niet thuis met een gebroken arm?

3 april 2023 om 10:42

Nijhuis zou de grootste fout zijn van de Knvb.
Vooropgesteld ik ben voor Ajax, maar ik vrees dat de Ajax spelers alles uit de kast zullen trekken en zware overtredingen zullen worden weggewuifd.
(weggewuifd commentatoren, ik hoor jullie voortdurend op de tv zeggen weggewoven)
Waarom ik nu wat DIT betreft voor Feyenoord ben is omdat Feyenoord nog EL moet spelen.
Zware blessures zijn nu ongewenst, altijd wel, maar nu nog meer

3 april 2023 om 10:53

Wat lul jij nou man. Als er een club van de 2 bekend staat om zware overtredingen maken is het feyenoord wel. De club waar ze werkertjes meer waarderen dan technisch begaafde spelers.

3 april 2023 om 11:11

Thanks Blaugrana, heerlijk zure comment die afgelopen weekend alleen maar des te beter doet smaken.

3 april 2023 om 11:30

Gelukkig hebben we nu een combinatie van een team dat hard werk, nooit opgeeft, maar ook nog eens technisch begaafd is. Wat hebben wij het op dit moment goed. En nog mooier.....zure gastjes al blaugrana11 die het niet kunnen hebben. Gelukkig gaat het wel goed met dat walgelijke clubje uit Spanje van je, heb je nog iets om "trots" op te zijn. Benieuwd hoeveel ze dit jaar hebben overgemaakt naar de scheidsrechters.

3 april 2023 om 10:45

Nijhuis heeft z’n arm gebroken mensen.

Over iedere scheidsrechter zal wel wat te vinden/schrijven zijn. De laatste wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord werd ontsierd door een scheidsrechter, die van mening was dat hij een internationale referee is.
Ja, dus?
Maar ik vind de foto veel mooier. Ik schreef net bij een andere artikel (ik dacht die van de heer Driessen van de Telegraaf) wat ik vond van de trainers van de "top"4
- Heitinga, hoe kan het ook anders, een ex verdediger, gaat ook nu zichtbaar in de verdediging
Nagenoeg alle ex-verdedigers dragen verdedigen uit. Europees ben je een klein jochie en dan MOET je, niet omdat je wilt, maar je wordt door de tegenstander gedwongen, tot verdedigen
- Slo valt aan, schreef ik hij gaat voor DRIE punten en niet een schamel puntje. En ook op deze foto is dat zo mooi te zien
VZ bedankt

Manschot fluit andere halve finale is ook al bekend behalvebij vz

3 april 2023 om 11:08

Ja was vorige week al bekend haha

Maakt niet uit wie je laat fluiten, ik zie Ajax toch niet winnen en de scheidsrechters van tegenwoordig zijn gewoon erg slecht.

3 april 2023 om 10:46

dan passen ze zich wel moeiteloos aan aan het niveau van de voetballers en trainers.

Tja over iedere scheidsrechter is wel wat te mekkeren dus zoveel maakt het ook niet uit. Benieuwd naar dit bekerduel waarbij Feyenoord natuurlijk gewoon de favoriet is in eigen huis tegen dit drama Ajax dit seizoen. Maar goed alles kan gebeuren alleen in topwedstrijden is het heel pover bij Ajax.

Welke scheidsrechter je ook aan gaat stellen er zal altijd gezeur blijven. Die is niet goed, die heeft ons ooit benadeeld bla bla bla. Ja als je zo gaat denken dan kan je niemand meer op die wedstrijd zetten. Iedere scheidsrechter heeft z’n fouten, iedere scheidsrechter heeft je club wel eens “genaaid”
Daar moeten we mee dealen.

Makkelie had ik nog wel een kans gegeven, maar dan moet hij wel zijn rode kaart meenemen.

De amateurclub van trainer Erik Meijers wordt in het vissersdorp gesteund door 6.300 supporters.

Dit klopt niet Voetbalzone. Eric (met een C) is al in 2021 ontslagen bij Spakenburg. Op dit moment is Chris de Graaf de trainer van Spakenburg.

Dat Ajax moet winnen is geen garantie dat ze ook de instelling en het geloof hebben. Dat hebben we gisteren gezien. En over de scheidsrechter : de meeste mensen die reageren op arbitrale fouten hebben alleen nog maar hun eigen fluit in de hand gehad....

3 april 2023 om 21:43

Hoezo moet Ajax winnen? Het is de beker maar he. En bovendien is Feyenoord de favoriet.

Zolang het maar geen Makkelie is maakt de scheidsrechter mij niet uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren