Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klinsmann prijst zich gelukkig: ‘Heerlijk om Altidore weer zo te zien’

Laatste update:

Bondscoach Jürgen Klinsmann van de Verenigde Staten had het voorbije anderhalf jaar een probleem. Het liefst bleef hij gewoon gebruikmaken van Jozy Altidore in de punt van de aanval, maar de spits rendeerde voor geen meter bij Sunderland en voetbalde zonder zelfvertrouwen. In januari stapte Altidore over van the Black Cats naar Toronto FC, in de Major League Soccer. Daar ziet Klinsmann hem nu weer opbloeien.

/

Zeven jaar geleden verliet Altidore zijn vaderland en begon hij aan een trektocht door Europa. Hij faalde vrijwel overal, totdat hij in de zomer van 2011 neerstreek bij AZ. Daar was hij uitstekend op zijn plek en maakte hij 38 doelpunten in 67 wedstrijden in de Eredivisie. Altidore besloot opnieuw zijn geluk te gaan beproeven in de Premier League, nadat het bij Hull City eerder niets was geworden. Hij flopte echter nog eens, nu bij Sunderland.

Bondscoach Klinsmann zag hoe Altidore in januari terugkeerde naar de Major League Soccer en meteen van start ging met een tweeklapper tegen Vancouver Whitecaps. “Het was echt heerlijk om Altidore er twee te zien maken. Dat was ook belangrijk”, legt Klinsmann uit. “Hij heeft een zwaar anderhalf jaar gekend in Engeland en dat hij nu weer kon beginnen met twee goals, was fantastisch. We weten allemaal waartoe Jozy in staat is, als hij gezond is en fit. Hopelijk gaat hij een geweldig seizoen tegemoet.”

Denk jij dat Jozy Altidore nog eens naar Europa trekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom hij bij de 1e de beste mogelijkheid meteen weer de overstap maar de PL maakte snap ik nog steeds niet. Eindelijk weer de opwaartse lijn ingezet en dan naar Sunderland gaan?

17 maart 2015 om 22:32

Hij ging eerst naar Hull City, daarna is hij naar Sunderland gegaan.

17 maart 2015 om 22:37

Volgens mij in 2009 verhuurd aan Hull, wist daar maar 1x het net te vinden. Na zijn periode bij AZ is hij naar Sunderland vertrokken, zit dus een behoorlijk tijdsbestek tussen.

17 maart 2015 om 22:34

Denk dat het iets met trots te maken heeft. Misschien dat hij voor zichzelf of juist voor anderen graag wil bewijzen dat hij het wel kan. Dan kom je er uit als held, of je gaat op de snufferd. Helaas is dat het laatste gebleken, te gretig misschien. Hopelijk kan hij nu weer z'n niveau wat aanscherpen en snel met een positief gevoel een seizoen afsluiten.

Goede spits voor de Eredivisie, mocht er een club uit het linker rijtje zonder spits komen te zitten zou ik hem halen. Was bij AZ erg gecharmeerd van hem.

17 maart 2015 om 22:40

Denk niet dat vele clubs zijn salaris kunnen/willen betalen..

17 maart 2015 om 23:06

Zal inderdaad nog wel een tijdje in de USA vertoeven.

Stiekem hoop ik hem weer eens bij AZ te zien. Geweldige speler, teamplayer en mens an sich.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren