Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kazim en ik zijn allebei mannetjes, maar ik was altijd goed met hem’

Laatste update:

Mitchell te Vrede en Colin Kazim-Richards hebben elkaar gesproken naar aanleiding van de uitspraken die zij beiden deden in de zomer. Te Vrede zei na zijn vertrek van Feyenoord naar sc Heerenveen dat zijn Engels-Turkse rivaal echt niet meer scoorde dan hij zou hebben gedaan in de punt en dat nam Kazim niet licht op. Hij zei dat ‘shit praten’ respectloos is en vond het niet netjes van Te Vrede.

/

Te Vrede zei kort na het verschijnen van zijn interview al dat hij Kazim telefonisch had gesproken en dat de boel was uitgepraat. Er leeft nu geen oud zeer meer aan beide kanten, zo verzekert de spits van sc Heerenveen aan FC Afkicken. “Ik heb hem gebeld en gezegd: hé, weet je, ik weet niet hoe het aan jou verteld is, maar ik ben niet iemand die anderen zwart wil maken”, aldus Te Vrede.

Zijn band met Kazim in Rotterdam-Zuid was niet stroef toen ze nog samen bij Feyenoord onder contract stonden. “Ik ben altijd goed geweest met Kazim, zat naast hem in de kleedkamer bij Feyenoord. We zijn natuurlijk allebei mannetjes. Dat probleem is allang uit de wereld”, aldus Te Vrede.

Denk jij dat Feyenoord terecht afscheid nam van Mitchell te Vrede?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

klopt toch ook hij scoort nauwelijks, en is voetballend zeer matig. kan alleen de bal met zijn kont bijhouden meer niet. als kramer al beter kan je al kazim zijn de beter een andere sport kiezen. feyenoord heeft geen fatsoenlijk spits kan je constateren, dat heeft van geel echt hard in gefaald. wat mij opvalt dat kramer ondanks zijn lente matig in de lucht. en over de grond ook 0,0 houd geen balvast en kan ook niet combineren.

17 november 2015 om 20:02

Matig in de lucht? Gast scoort bijna alles met kopgoals. Dat doen niet veel m na in de eredivisie. Fysiek kan hij ontwikkelen net als bijna elke eredivisiespeler en met zijn schot moet ie ook nog wat.

Kazim is wel een mannetje ja. Grote mond en ook best wel een kast. Maar te vrede is echt geen mannetje meer een billenlikker.

17 november 2015 om 19:09

Ja mannetje in het stoer doen na de wedstrijden. Maar geen mannetje in het presteren maar mannetje in stoere uitspraken doen en agressief doen op het veld. Maar presteren ho maar alleen maar praatjes en laf iemand van achteren aanvallen zoals bij Labyad.

neem toch aan dat er alleen maar mannen zitten in de selectie van feyenoord. Dat hij zichzelf met een verkleinwoord is al vreemd, zijn boodschap er achter is nog vreemder. Dit soort gasten heeft wel een heel vreemd zelfbeeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren