Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kashima Antlers pakken derde Japanse landstitel in successie

Laatste update:

De hegemonie van Kashima Antlers in Japan houdt vooralsnog aan. De kampioen van de laatste twee seizoenen pakte zaterdag de derde landstitel op een rij door Urawa Red Diamonds op de laatste speeldag met 1-0 te verslaan. De voorsprong van twee punten op de laatste achtervolger, Kawasaki Frontale, bleef daarmee gehandhaafd.

Shinzoh Koroki werd uiteindelijk de gevierde man. Hij trof twintig minuten voor tijd in de stromende regen doel in het Saitama Stadion, wat voldoende was voor drie punten. In totaal behaalden de Antlers 66 punten in 34 wedstrijden. Voor de Braziliaanse trainer Oswaldo de Oliveira betekende het eveneens al het derde achtereenvolgende kampioenschap.

Sleutelspelers bij Kashima Antlers waren dit seizoen Koroki (12 goals) en Marquinhos (13 goals). In de Aziatische Champions League bleek ronde twee het eindstation. Sinds de invoering van de J-League in 1993 trokken de Antlers nu al zeven maal de titel naar zich toe. Andere succesvolle clubs waren Júbilo Iwata (3), Yokohama Marinos (3), Tokyo Verdy (2) en diverse clubs met één eindzege.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

66 punten in 34 wedstrijden is niet zoveel als je nagaat dat Twente 41 punten heeft terwijl wij niet eens op de helft zijn.

5 december 2009 om 11:41

Dat betekent dus dat andere teams meer punten hebben behaald en alle teams dus dichter bij elkaar op de ranglijst staan: dat betekend een spannendere competitie en dat is wat bijna elke voetballer wel wil!

5 december 2009 om 13:36

Was ook het eerste waar ik aan dacht. Zal dus wel een redelijk spannende competitie zijn geweest.

edit: heb het even nagekeken en het was inderdaad behoorlijk spannend, maar vooral in de subtop en het rechterrijtje. Tussen de nummer 5 en 9 zit maar 3 punten verschil. Ook zitten er maar 2 punten tussen de nummer 11 en 15. Bovenin was het minder spannend, zaten toch wel een aantal punten tussen elke positie.

Gefeliciteerd dan maar! Weet iemand toevallig of die Marquinhos de marquinhos is die bij Botafoga heeftspeelt(de)? als je die naam in typt krijg je er flink wat marquinhos' er uit. 3 seizoenen achterelkaar is toch een prestatie als ik aan japanse competitie denk is het toch urawa red diamonds dat bij mij opkomt

5 december 2009 om 11:47

Marquinhos speelde bij Coritba, JEF United, EC Operario, Tokyo Verdy, Shimizu S-pulse en Yokohama Marinos.

En dat voor een club die niet uit de grote steden komt als Tokyo, Osaka of Nagoya, zeg maar het PSV van Japan. Jammer dat Antlers verdediger Atsuto Uchida niet genoemd wordt, ongetwijfeld de beste rechts-back van Azië, een dragende speler en pas 21 jaar, we zullen hem zien tegen Nederland komende zomer. Verder worden er de laatste tijd maar bar weinig spelers uit dit team geselecteerd voor de Japanse ploeg.

Ik ken deze club niet echt heeft iemand hier meer info over?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren