Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus pikt spits met Milan-verleden op: 'De belangrijkste club van Italië'

Laatste update:
/

Simone Ganz mag het de komende jaren bij Juventus gaan proberen op het hoogste niveau. De 22-jarige goalgetter kende een goed jaar in de Serie B en zag dat beloond worden met een vierjarig contract bij de regerend kampioen van Italië.

Ganz scoorde het voorbije seizoen 16 keer in 35 optredens voor Como, dat desondanks degradeerde naar de Serie C. Zijn goede prestaties bleven echter niet onopgemerkt en resulteren nu dus in een dienstverband in de Serie A, waar zijn vader Maurizio in zijn actieve jaren ook actief was voor clubs als AC Milan en Internazionale.

Ook Ganz maakte in zijn jeugdjaren deel uit van Milan, maar brak daar nooit door. “Ik had meer verwacht en gehoopt van Milan, maar ik heb nu een contract getekend bij de belangrijkste club van Italië. Ik klaag dus niet”, sneert hij naar de club die hij in 2014 verliet voor Como.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kent iemand hem? Ik ken hem niet maar ik betwijfel dat iemand van Como kan opboksen tegen een morata, dybala of een zaza. Overigens zie ik geen bevestiging bij de officiele juve accounts

24 mei 2016 om 19:13

Ik ken hem door Fifa Manager, daar ben ik altijd AC Milan. Maar ja, ik ken hem niet echt goed qua zijn voetbaltalenten. Maar hij zal inderdaad niet kunnen opboksen tegen de huidige spitsen van Juve. Plus natuurlijk ook nog Mandzukic

Lijkt me eerder een speler die Juventus door gaat verkopen als hij ook redelijk presteert in de seria a. Zal dus waarschijnlijk ook meteen verhuurd worden verwacht ik.

24 mei 2016 om 20:19

Uiteraard, deze jongen is echter ook nog jong en scoort toch al twee seizoenen vlot in de Serie B bij, nota bene, een laagvlieger. Juve koopt niets waar ze niets in zien, maar inderdaad, zoals deze jongen heeft Juve er veel lopen, denk zelfs dat Juventus meer verhuurde spelers heeft dan Chelsea, maar zeker ben ik niet. De jongens die door Juve verhuurd worden krijgen meestal uiteindelijk wel een mooie carrière bij subtoppers, middenmoters of laagvliegers in de Serie A en B.

Zal waarschijnlijk gelijk weer uitgeleend worden

Ik denk dat hij waarschijnlijk uitgeleend zal worden.
Ganz maakt toch geen kans tegen Morata, Dybala, Zaza en Mandzukic.
Dus als je het zo bekijkt is uitlenen de beste optie.

Jammer, had hem nog graag bij Milan gezien kreeg helaas geen kans. Ging naar Como en werd zowat topscoorder serie b bij een degradant erg knap. Het is een beetje een kleine spits 175 maar, maar beweegbaar en heeft een neusje voor de goal.

Gemengde gevoelens...

Ben nog niet helemaal overtuigd dat dit de man is voor ons.

Juve weet wel waar die mee bezig is, Dit wordt dan ook zeker geen flop en anders maken ze wel winst op hem!

Zoon van... Typisch voor Milan. Zeer teleurstellend weer echt verschrikkelijk. Verder heb ikgeen idee welk niveau hij haalt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren