Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Julian Nagelsmann verklapt volledige basiself van Duitsland tegen Nederland

Laatste update:

Duitsland treedt dinsdagavond tegen het Nederlands elftal aan met dezelfde basiself als zaterdag tegen Frankrijk. Dat onthulde bondscoach Julian Nagelsmann maandag op de persconferentie. De Duitsers maakten indruk tegen Frankrijk, en wonnen de oefeninterland met 0-2.

“Iedereen is fit, afgezien van een of twee kleine pijntjes. We hebben maar weinig tijd om te experimenteren. De wedstrijd tegen Frankrijk was intens, maar het plan is dat we met hetzelfde team zullen spelen als tegen Frankrijk als iedereen beschikbaar is”, verklapte Nagelsmann alvast.

Duitsland won dus van Frankrijk, door een heel vroeg doelpunt van Florian Wirtz (na acht seconden) en een treffer van Kai Havertz. Dat betekende dat het sentiment rondom het Duitse elftal een positieve impuls kreeg.

"Het gaat in het voetbal snel van negatief naar positief en andersom", aldus Nagelsmann. "Maar de wedstrijd tegen Frankrijk was maar een eerste stap, de tweede willen we zetten tegen Nederland."

Nederland speelde afgelopen vrijdag tegen Schotland, en won met 4-0. Toch had Oranje het met name in de eerste helft lastig, zag ook Nagelsmann.

"Het spelbeeld tegen Schotland was anders dan de uitslag deed vermoeden. Het was heel open en de Schotten hadden ook kunnen winnen."

"Maar over het algemeen blijft Nederland een ploeg die sterk aan de bal is, met veel positiewisselingen. Het wordt een hele grote uitdaging voor ons morgen”, besloot de bondscoach.

Opstelling Duitsland tegen Nederland: Ter Stegen; Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt; Andrich, Kroos; Musiala, Gündogan, Wirtz; Havertz.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig! Had ook niet verwacht dat Nagelsmann veel zou rouleren morgen. Die Duitsers hebben Frankrijk zoek gespeeld en daar zal morgen flink wat van verwacht worden.

Hopelijk kan Nederland laten zien waartoe ze in staat zijn. Want tegen sterke landen kunnen wij meestal toch aardig spel op de mat leggen! Ben benieuwd!

Tegen Duitsland wordt wel een echte test. Dit Duitsland was erg goed tegen Frankrijk. Dus ben benieuwd wat Koeman te bieden heeft. Verdedigend moet het sowieso veel sterker staan dan tegen Schotland. Want in tegenstelling tot Schotland hebben de Duitsers wel kwaliteit voorin met spelers zoals Wirtz en Musiala.

25 maart 2024 om 18:53

Aanvallen mag anders ook veel beter. Die doelpunten die je scoort tegen Schotland maak je niet zo makkelijk tegen Duitsland.
Uiteraard is voetbal onvoorspelbaar, maar ik schat de Duitser vele malen sterker in dan Nederland. Hopelijk weten we in ieder geval gezonde weerstand en strijd te bieden en staat de organisatie goed, er is nog veel werk te verrichten voor Oranje als we wat willen bereiken van de zomer.

25 maart 2024 om 18:57

Op zich zijn Nederland en Duitsland de afgelopen jaren wel steeds gelijkwaardig. Dus hopelijk dat het dit keer ook zo is. Ook geeft een wedstrijd tegen Duitsland net dat beetje extra's omdat het een soort burenderby is. Voor de rest mee eens hoor. Hopen dat Malen in ieder geval start zodat je nog wat snelheid hebt voorin.

25 maart 2024 om 19:00

Ik vind ze op papier ook gelijkwaardig aan elkaar. Onze verdediging is by far beter. Hun middenveld is van wereldklasse. Maar beide voorhoedes zijn daarentegen weer best wel matig

25 maart 2024 om 19:02

Helaas is Koeman onze bondscoach, maar ik ben het met je eens dat we moeten starten met Malen. We kunnen er wel van uit gaan dat Duitsland het spel gaat maken.
Kansloos is Nederland nooit, zeker niet tegen onze leuke oosterburen. Hoop op een leuke pot in ieder geval.

25 maart 2024 om 19:05

@Linley op papier is een voorhoede met Musiala, Havertz en Wirtz niet verkeerd. Zou elk van hen boven iedere aanvaller van Oranje kiezen.
Verdedigend is Nederland op papier wel ijzersterk, maar er moet echt wat aan de organisatie gedaan worden. Schotland kwam er een aantal keer erg gevaarlijk doorheen, die beschikten over net niet genoeg kwaliteit voorin om het af te straffen.

25 maart 2024 om 19:26

Ik vind de namen die je noemt niet per se beter of slechter dan onze voorhoede met bijvoorbeeld Gakpo, Depay en Malen. Beide voorhoedes zijn niet verkeerd maar ook niet van super goed ofzo. Matig was misschien een verkeerde woord om ze te beschrijven, maar het zijn in theorie geen spelers waar je prijzen mee pakt.

25 maart 2024 om 19:36

Daar heb je wel gelijk in ja, al zijn Wirtz en Havertz wel in goede vorm..overigens geldt dat ook voor Malen en Depay, hopelijk mag Malen spelen....

25 maart 2024 om 20:24

Bijna elk duel de laatste jaren word NL helemaal weggespeeld en met karakter behalen ze dan soms winst of een punt. Ook onder Koeman werden ze weggetikt maar mistte Duitsland dan de kansen

25 maart 2024 om 20:38

Wirtz en Musiala zijn klassen beter dan een Malen of Gakpo met alle respect. De spits positie is gelijkwaardig.

Kijk, zo moet het Koeman! Maar wij zitten opgescheept met die quasi-intelligente vent die perse iedere wedstrijd alles wil omgooien in plaats van te werken met een vast systeem en automatismen. Vind je het heel gek dat iedere speler minder is dan bij hun club?

Ik zie Ter Stegen basis staan. Heb ik iets gemist? Is Neuer met pensioen?

25 maart 2024 om 19:06

Die is geblesseerd, was tegen Frankrijk ook niet opgenomen in de selectie

25 maart 2024 om 19:27

Ahh duidelijk. Thanks! Maar wat een luxe hebben ze op die positie. Pff, het is lang geleden dat Oranje keepers had van dat kaliber.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren