Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Josko Gvardiol stoot Maguire van de troon als duurste verdediger ooit

Laatste update:

Josko Gvardiol mag zich officieel speler van Manchester City noemen. De Kroaat stond al geruime tijd in de nadrukkelijke belangstelling van de club van manager Josep Guardiola en heeft zijn deal zaterdagochtend afgerond. Gvardiol tekent een meerjarig contract en stoot Harry Maguire van de troon als duurste verdediger ooit.

RB Leipzig kende een uitstekende onderhandelingspositie, daar Gvardiol nog tot medio 2027 vastlag. De club wilde de mandekker eigenlijk niet kwijt, maar neemt nu genoegen met een transfersom van 90 miljoen euro. In de deal zijn geen bonusregelingen opgenomen. Daarmee wordt Gvardiol, die vrijdag medisch gekeurd is, in één klap de duurste uitgaande transfer van Leipzig ooit.

Het vorige record stond op naam van Dominik Szoboszlai, die eerder deze zomer voor zeventig miljoen euro verkaste naar Liverpool. Die Roten Bullen kennen wat transferinkomsten betreft een uitstekende window. Eerder verkaste Christopher Nkunku al voor zestig miljoen euro naar Chelsea. Voor City wordt Gvardiol zijn op één na duurste aankoop ooit. Alleen Jack Grealish, die in 2021 voor 117,5 miljoen euro overkwam van Aston Villa, kostte ooit meer. Gvardiol is de tweede zomeraankoop van City, dat eerder al Mateo Kovacic overnam van Chelsea.

Gvardiol was in juni al persoonlijk rond met the Citizens, maar de onderhandelingen tussen City en Leipzig verliepen moeizaam. De Duitsers zetten in op een transfersom van 100 miljoen euro, waarmee de 21-jarige Kroaat ruimschoots de duurste verdediger ooit zou worden. Dat record stond op naam van Maguire, die in 2019 voor 88 miljoen van Leicester City naar Manchester United verkaste. Ook Virgil van Dijk (87 miljoen euro van Southampton) zakt een plekje op de lijst.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hoeveel heeft Pep nu geïnvesteerd in zijn achterhoede over de jaren?

3 augustus 2023 om 19:58

Ik durf wel te zeggen dat het meer dan een miljoen is geweest.

3 augustus 2023 om 20:15

Bruto of netto?

3 augustus 2023 om 20:00

Richting 800 mil ofzo.

Bizar gewoon.

Staat wel een machine. Nog een buitencategorie buitenspeler halen zoals Keva van Napoli of Mbappe en ze zijn helemaal onverslaanbaar

3 augustus 2023 om 20:05

Ik verwacht niet dat ze dat gaan doen. Ze hebben Olise of Doku op het oog. Zijn beide talentvolle jongens maar wel met beperkte stats (al was Doku wel op goed op stoom tegen het einde van vorig seizoen).

3 augustus 2023 om 20:08

11 Assists vindt ik allerminst beperkt voor een jongen als Olise.

3 augustus 2023 om 20:17

Zeg dat wel. Als Mbappe komt zijn ze onverslaanbaar, al denk ik dat zijn speelstijl beter bij die van Real past.
City heeft wel een erg ziek team hoor, ongelofelijk. Het verbaast mij dat ze de CL maar één keer hebben gewonnen in de afgelopen jaren.

3 augustus 2023 om 20:17

En 2 goals in 37 wedstrijden. Dat is niet fantastisch.

3 augustus 2023 om 20:27

Dat niet maar 11 assists voor iemand bij een team als Palace, dat echt een hele slechte periode had in de PL, is gewoon goed vind ik.

Dat zijn er even veel als Saka. Alleen Trossard en Salah (elk 12) en de Bruyne (16) hadden er meer dit PL seizoen. Dat kan je toch niet beperkt noemen?

3 augustus 2023 om 20:40

Redelijke stats dan. Goed aantal assists, ondermaats aantal doelpunten. Ik vraag me af of hij mee kan met het niveau.

3 augustus 2023 om 20:45

Grealish ook maar 12 G/A hè?

3 augustus 2023 om 20:48

'Ja maar grealish voegt iets heel anders toe aan city dan olise' Echt triest hoe je die jonge zo naar beneden haalt. 11 assist bij crystal palace dat uit m'n hoofd echt dramatisch het nieuwe jaar begonnen is gewoon goed. Jullie city fans het begint een beetje naar jullie hoofd te stijgen.

3 augustus 2023 om 20:50

Grealish is er ook louter voor de sfeer

3 augustus 2023 om 20:51

Olise voegt toch ook andere dingen toe aan CP? Dat is ook geen doelpuntenmaker, net zoals Grealish dat niet is.

3 augustus 2023 om 21:04

Als Grealish er al is hebben we toch niet nog zo'n type nodig? Ik haal niemand naar beneden. Ik vraag mij alleen hardop af of hij het niveau van City aankan. We hebben een typische winger nodig a la Mahrez.

3 augustus 2023 om 21:10

Laat Kvara maar nog een paar jaar in Napoli spelen, hij zit daar goed. Niet iedereen moet naar de Premier League komen. Het is veel interessanter als topspelers meer verdeeld zijn over verschillende competities imo.

5 augustus 2023 om 15:56

Kvaratshkelia moet je lekker bij Napoli laten en daar zijn ding laten doen. City heeft genoeg buitenspelers en zou zonde zijn als je een Kvara daarvoor laat banken of hem weinig / minder laat spelen

3 augustus 2023 om 20:10

Iedereen prijst Guardiola om zijn prestaties en dat is grotendeels terecht echter lijken me al die lofuitingen een tikkeltje overdreven. Hij is zeker bij de tv analisten nog net niet Christus zelve. Hij presteert dit enkel bij clubs met 'oneindig' budget en top spelers: Barça, Bayern en nu bij City. De echte hand van de coach wijst zich meer als hij met middenmoot/subtop nieuwe hoogtes weet te bereiken. Bijvoorbeeld, Guardiola die Leipzig, Sevilla, Spurs, Marseille of een Roma gaat trainen. Hij speelt wel erg op safe. Hetgeen wat Napoli vorig jaar liet zien, of wat een Mourinho met Porto deed is toch lovenswaardiger dan wat Pep doet.

3 augustus 2023 om 20:12

Je kan iemand niet verwijten dat hij alleen in de wereldtop werkt. Dat doe je door je eigen kwaliteiten. Ik vind dat altijd maar een heel vreemd argument.

3 augustus 2023 om 20:15

@Lierse1997 het is ook geen verwijt eerder een constatering of nog beter gezegd een waarde oordeel. Mourinho waagt het wel met een Porto, Spurs en nu Roma. Dat zie ik Guardiola niet doen - die speelt erg op safe en dus waar de uitdaging minder is.

3 augustus 2023 om 20:16

Waarom zou je als je absolute wereldtop bent naar die clubs gaan? Dan ben je echt knettergek. Zie je het al voor je dat Ronaldo of Messi in het verleden dat deden? Of Mbappe en Haaland naar een porto of Roma gaan om prijzen met ze te gaan winnen?

3 augustus 2023 om 20:18

Is ook zo Lierse, maar ik vind het daardoor ook wel lastig in te schatten hoe speciaal hij nou echt is als trainer. Al zegt het wel wat dat hij nooit echt onder vuur ligt, hoe hoog de verwachtingen ook zijn. Zijn teams verzaken vrijwel nooit echt. Toch zou ik heel graag zien dat hij inderdaad eens bij een Roma aan de slag gaat, om te zien wat er dan gebeurt

3 augustus 2023 om 20:28

Laten we niet gaan doen alsof dat keuzes van Mourinho zijn. Porto moest omdat hij in de echte top geen kans kreeg en Tottenham en Roma was omdat niemand in de top het nog met hem aandurft.

3 augustus 2023 om 20:29

@bobiku: aan de andere kant, welke trainer je ook hoort of leest in interviews: ze zijn allemaal lovend over hem. Dan heb ik het niet zozeer over de prestaties, maar vooral zijn manier van werken, innovatie, tactische keuzes en zijn enorme gedrevenheid. Dat is voor mij wel een objectief meetpunt

3 augustus 2023 om 20:29

Mourinho begon bij Porto en ging naar Spurs en Roma omdat hij faalde in de wereldtop…

3 augustus 2023 om 20:36

Voetbal is helaas veranderd. Vroeger zag je een R9 gewoon in de uefa Cup met Barca en Inter of Maradona met een Napoli.

3 augustus 2023 om 20:36

Als je als coach goed genoeg bent beland je niet in de subtop. Pep weet van elk team 1 van de beste, zo niet de beste te maken. Logisch dat die dan niet bij een roma of een Spurs terecht komt. Het is geen Mourinho

3 augustus 2023 om 20:48

Idd , dan vind ik Klopp bvb eeb veel betere coach die met ploegen doet die op dat moment niet top zijn en hij brengt ze naar de top zonder overdreven veel geld uit te geven.

3 augustus 2023 om 20:51

@Savano Hij begon bij Porto en hij werd coach bij Spurs en Roma omdat hij slecht begon te predteren als coach. Zijn prestatie bij Porto was werelds, maar Mourinho heeft ook genoeg slechte seizoenen gekend. De kracht van Guardiola is consistency en niet 1 piek jaar in de zoveel tijd

3 augustus 2023 om 20:53

Heeft ook te maken met de keuze van de UEFA om het aantal tickets voor de 4 grootste voetballanden te verhogen in de champions league, omdat zij nog niet genoeg verdienden. Dus het is inderdaad helaas veranderd. Alles draait om geld, geld en geld. Jammer genoeg.

3 augustus 2023 om 20:57

Maar Savano, Mourinho heeft toch meer aan de weg moeten timmeren dan Guardiola? Guardiola is een kind van FC Barcelona en kom zo doorstromen. Mourinho heeft het fantastisch gedaan en ging daarna naar een club met oneindig budget in de vorm van Chelsea. Ook daar fantastisch gedaan en vervolgens naar de grootste club ter wereld. Dat je Spurs en Roma noemt komt echt doordat hij gewoon minder en minder is gaan presteren de afgelopen jaren.

3 augustus 2023 om 22:35

@Savano
Het team waarmee Mourinho de CL-finale speelde was bizar sterk. Een groot deel van deze spelers hebben bij grote clubs in Europa gespeeld en hebben een rijk interlandcarriere gehad met een op dat moment ijzersterk Portugal (finalist EK 2004).

Vítor Baía, Paulo Ferreira (62 interlands) , Jorge Costa (50 interlands) , Ricardo Carvalho (89, een van de beste verdedigers ooit) , Nuno Valente (32 interlands), Pedro Mendes (12 interlands) , Costinha (53), Deco (75), Maniche (53)en Derlei (geen interlands voor Brazilie, maar wel toen regerend topscorer Uefa Cup).

Men doet alsog Mourinho een wonder deed met een stel koekenbakkers. Maar dat is niet zo.. Met spelers als Ricardo Carvalho en Deco in je team kon je het iedere team moeilijk maken.

Vind achteraf dat Porto helemaal geen verrassing. Was een heel goed team. Geldt ook voor Ajax dat in 95 de CL won. Vooraf denk je verrassing, maar als je achteraf naar de carriere van die spelers kijkt.. Beschikte Van Gaal over een ijzersterk elftal. Net als Pep met Barcelona (ook al waren het veel jeugdprpducten).

3 augustus 2023 om 22:55

Wanneer je het voetbal wat Guardiola met zijn ploegen speelt analyseert lijkt het me verre van overdreven. Neemt niet weg dat je een Napoli ook zou kunnen prijzen, maar dat doet niets af aan de prestaties van City. Ik vind het argument dat hij op safe speelt best ridicuul.

Lange tijd moest ik ook altijd lezen dat zijn voetbal in de PL niet zou werken. Nu zien we het.

Zal hij kampioen worden met Sevilla of Tottenham? Nee, waarschijnlijk niet. Omdat ze er de middelen niet voor hebben. Maar doen andere clubs met dezelfde middelen het net zo goed of beter? Niet echt.

5 augustus 2023 om 00:59

Clubs als PSG, United en Real Madrid (en Barcelona tot voor kort) hebben ook semi-onbeperkt budget, en toch laten een hele serie toptrainers zien dat het niet zo makkelijk is om een topteam bij elkaar te kopen en langdurig succesvol te krijgen.

3 augustus 2023 om 20:11

Walker (52,5), Cancelo (65), Aké(45), Stones (58), Dias (70) Laporte (65) Mendy (57,5) Akanji (25) staan nu onder contract die onder Guardiola zijn gekomen. En dan heb je ook nog Mangala (45), Otamendi (45), maar ik weet niet of die in de tijd van Guardiola waren gekomen

3 augustus 2023 om 20:34

Mangala en ota ware peller zijn aankopen.

3 augustus 2023 om 21:58

Zijn er natuurlijk nog wel wat bij, maar dat zijn niet de extreem dure jongens.
Op basis van wanneer hij is begonnen kan je denken aan Zinchenko, Pablo Mari, Maffeo, Danilo, Sandler, Itakura, Angelino, Porro, Yan Couto, Kabore en Sergio Gomez. Een deel hiervan was vast met het oog op de toekomst (of het tweede, of als handelswaar) gehaald, echter zijn dit ook bedragen die uiteindelijk best optellen. Vooral een Danilo (30m), Porro (12m) en Gomez (15m) is toch aardig wat wisselgeld bovenop wat je al hebt genoemd. Ik vind persoonlijk vooral het jammere dat er best wel wat aardige spelers bij zitten die eigenlijk nooit een kans hebben gekregen.

3 augustus 2023 om 20:42

Pep had dan ook na 1 jaar slechts 1 verdediger + een geblesseerde Komapny over voor 4 posities, waar je een stuk of 9/10 spelers in je totale selectie voor wilt hebben

3 augustus 2023 om 20:59

Genoeg om een CL te winnen, dat was het grote doel en dat is gelukt.

4 augustus 2023 om 01:42

Na even snel googlen op defensieve transfers sinds pep er is kom ik op een goede 600miljoen 🤣

City heeft naar mijn mening geen cv nodig en al helemaal niet voor dat geld. Ik vind het zelf een opmerkelijke transfers. Nog net niet de duurste. Ze hebben een goede buitenspeler aan de rechterkant nodig en weet niet of Olise goed genoeg is dat in de belangstelling staat.

3 augustus 2023 om 20:01

Voor de lange termijn is het natuurlijk een topdeal. Qua zuiver talent in zijn leeftijdscategorie zijn er gewoon geen betere. Daarnaast ook polyvalent, kan zowel centraal achterin als op de linksback, en is goed aan de bal.

3 augustus 2023 om 20:15

Als je hem koopt zodat niemand anders hem kan hebben dan begrijp ik het wel een beetje. Alsnog veel geld voor een positie dat goed bezet is bij hun.

3 augustus 2023 om 20:54

Vind het helemaal niet veel geld. is nu al beter dan alle verdedigers van city met uitzondering van Dias. City doet hier een uitstekende zet mee en haalt nu al een van de beste verdedigers die alleen nog maar beter kan worden.

3 augustus 2023 om 20:56

Jullie kopen Havertz terwijl je die al helemaal niet nodig hebt. City koopt veel onder Pep maar 9 van de 10 keer zijn het wel voltreffers. Pep kreeg zelfs Akanji aan de praat. Gvardiol is de meest waardevolle verdediger ter wereld met Dias. Absolute topaankoop. De Haaland van de verdedigers.

3 augustus 2023 om 23:15

Laten we maar niet te hard overdrijven over hem. Zijn blunder tegen Messi op het WK zit nog vers in mijn geheugen. Heeft buiten de Bundesliga om nog niet heel veel laten zien zoals Haaland.

4 augustus 2023 om 07:07

Verkozen tot beste verdediger op afgelopen WK en dat noem jij weinig laten zien. Wie is niet gedold door Messi? Ramos in zijn carrière meer dan 50 keer waarschijnlijk. En waar was Haaland dan tegen Real en Inter als je het over individuele potten gaat hebben. Toch de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Ik wist dat je met deze reactie kwam, typisch een reactie van iemand die geen verstand van voetbal heeft of de speler in kwestie nauwelijks heeft zien ballen.

4 augustus 2023 om 14:29

Lol, maar Kaiser iedere speler van RB is volgens jou de beste ter wereld op zijn positie. Szobo ging voor 70mio weg en jij noemt het een te laag bedrag. Als iemand het met jou niet eens is, heeft die persoon in jouw ogen automatisch geen verstand van voetbal. Vind je dat niet een btje hautain?

5 augustus 2023 om 11:30

Lees mijn reactie hieronder is over de marktwaardes. Voor Szoboszlai en Gvardiol is een marktconform bedrag betaald, maar het heus niet zo dat ze het maximale er uitgehaald hebben. Helemaal als je bedenkt dat de clausule van Gvardiol volgend jaar op 110 miljoen staat had je hem ook nog een jaar kunnen behouden. Nkunku is voor 20 miljoen onder zijn marktwaarde verkocht en Laimer ging zelfs transfervrij. Silva verhuren ze en Halstenberg hebben ze ook bijna voor niks weggedaan omdat die terug wou naar Hannover. Ook voor Sorloth is niet extreem veel betaald. Wat klopt daar niet aan dan?

5 augustus 2023 om 11:47

DerKaiser123

Havertz is de vervanger van Xhaka. Beter opletten met je helemaal niet nodig.

5 augustus 2023 om 11:57

Dat weet ik, maar ik denk dat het geen geschikte opvolger is. Totaal ander soort spelersprofiel imo. En teveel betaald. Had voor dat geld wel 10 betere opties kunnen bedenken.

5 augustus 2023 om 12:26

Noem ze maar op

5 augustus 2023 om 12:48

@derkaiser. Havertz heeft het bij Chelsea niet overweldigend gedaan maar voordat hij naar Chelsea ging zat Arsenal en meerdere topclubs achter hem aan. Daarbij ben jij de Bundesliga kenner en kun je niet ontkennen dat Havertz bij Leverkusen aardige stats kon overleggen.
Mij doet Havertz een beetje denken aan Joao Felix, beide kunnen en hebben het in zich om wedstrijden kapot te spelen maar hebben ook vaak wedstrijden waar ze niet opvallen en niet veel goed doen kortom ze beschikken over veel talent maar komt er niet altijd uit. Ligt ook gedeeltelijk aan de speelstijl van de club.
Felix en Havertz moeten bij clubs spelen die houden van combineren en vrij voetbal en niet bij parkeer de bus of teams die alleen counter voetbal spelen

5 augustus 2023 om 13:35

Havertz was inderdaad erg goed bij Leverkusen, maar wel compleet op andere posities daar waar die bij Chelsea en Arsenal speelde. Zelf had ik spelers als Kone, Laimer, Barella, Mcallister, Thuram, Anguissa, Rabiot en Kokcu vee logischere keuzes gevonden. Veel daarvan zijn goedkoper en een centrale middenvelder. Ik beweer overigens niet dat deze spelers allemaal beter ziin dan Havetz, maar wel veel geschikter als cm naast Rice. Maar das mijn mening.

5 augustus 2023 om 15:11

Die zijn niet beter zoals je zelf ook al zegt. Jij zegt dat je zo 10 betere en goedkopere kan opnoemen. Dan hoor ik het graag.

5 augustus 2023 om 15:23

Wel degelijk zijn een aantal namen beter. Vind Laimer als cm beter dan Havertz. Over een Barella hoeven we niet eens te discusseren.

3 augustus 2023 om 20:02

Laporte en Cancelo zullen wel vertrekken, en ik denk dat Walker aanblijft. Dan is het wel noodzakelijk een speler terug te halen. Ik verwacht dat ze ook nog een buitenspeler gaan halen, al heb ik mijn twijfels bij Olise. Is hij goed genoeg? Ook tot November aan de kant door zijn blessure.

3 augustus 2023 om 20:14

Laporte speelde amper. Dus dan zal je Aka die onlangs zijn contract verlengde op de bank moeten zetten. Cancelo speelde afgelopen zes maanden niet eens bij City en is geen vervanger voor hem.

3 augustus 2023 om 20:20

Dan nog zal je ze op moeten vangen met een aankoop. Anders is de spoeling veels te dun. Vorig seizoen weinig tot niet nodig gehad inderdaad, maar ook erg weinig blessures gehad.

3 augustus 2023 om 21:18

Je kan onmogelijk hele seizoen met Ake, Akanji en Dias spelen lijkt me.

3 augustus 2023 om 20:40

Als Laporte en Cancelo vertrekken en wellicht nog Walker heb je nauwelijks meer verdedigers. Stones speelt op her middenveld dan houd je er maar 3 over. Snap wel dat Pep een voerballende cv wil. Gvardiol is nu al een van de betere op zijn posities.

3 augustus 2023 om 20:44

Cancelo gaat waarschijnlijk weg en mogelijk Laporte. Vergis je niet. City speelt met 4 centrale verdedigers in de basis en speelt zo goed als niet meer met klassieke backs. Dan heb je dus heel veel centrale verdedigers nosig

3 augustus 2023 om 23:18

Je hebt Walker en Lewis nog rondlopen bij de club. Ik zou het zonde vinden als Ake op de bank komt door deze aankoop.

3 augustus 2023 om 23:54

Pep rouleert veel. Lewis mag je blij zijn dat hij af en toe mee kan spelen, maar die maakt nog grote fouten. Ake-Dias-Akanji kunnen niet alles spelen. Cancelo en Walker gaan waarschijnlijk weg. Dan heb je alleen Laporte, terwijl Stones op het middenveld speelt. Gvardiol zal op meerdere plekken inclusief dat van Stones op het middenveld misschien wel kunnen spelen. Als Laporte vertrekt al helemaal echt nodig om Gvardiol e halen. Je gaat blessures krijgen

4 augustus 2023 om 14:26

Is toch beetje afhankelijk Silvacity? Volgens mij is het bij Pep nou niet bepaald in beton gegoten dat jullie blijven spelen zoals je speelt. Daarmee doel ik bijvoorbeeld op Stones op het middenveld. Dat deed Pep pas op 2/3e van het seizoen ongeveer. Dus dat wil niet per sé zeggen dat je zo blijft spelen. Overigens is Gvardiol gewoon een top aankoop natuurlijk. Het lijkt mij dat dan Akanji gaat banken, aangezien hij toch de minste is van Dias, hem en Aké.

Ik ben benieuwd in ieder geval. Je hebt geen backs meer dan, maar wel 6 CV's.

220miljoen voor leipzig aan inkomsten. Die zouden nu toch minimaal een kampioenswaardige team moeten kunnen samenstellen. Ik hoop dat ze de hegemonie van Bayern kunnen doorbreken..

3 augustus 2023 om 20:18

Jeetje en dan 25 miljoen bieden op Geertruida en vervolgens moeilijk doen omdat het bod niet geaccepteerd wordt?? 40 kunnen ze heus wel missen daar

3 augustus 2023 om 20:32

Nkunku onder marktwaarde verkocht door clausule (60 miljoen), Laimer transfervrij laten gaan. Szoboszlai en Gvardiol enigszins marktconform maar 230 miljoen vind ik helemaal niet zo extreem veel. Helemaal gezien het feit dat PL clubs altijd teveel betalen. Als ik de mw van Die 4 bij elkaar optel kom ik al over de 230 miljoen uit. Ze hebben eerder te weinig gekregen dan teveel.

3 augustus 2023 om 20:35

Maar dan verliezen ze toch juist 220 miljoen aan kwaliteit? Belangrijke spelers die je verkoopt waarvoor je nog geen pasklare vervanger hebt die er vanaf het begin staat.

3 augustus 2023 om 21:26

De kampioenwaardige spelers zijn verkocht

5 augustus 2023 om 11:20

Eens op Olmo nagelaten wel ja. Al zijn Simons, Lukeba, Openda wel weer goede aankopen van ze.

En dan juve die ooit een soortgelijk bedrag betaalde voor de Ligt. Krijg er nog nachtmerries van

3 augustus 2023 om 20:44

Probeer je hiermee iemand te provoceren of? Laatste seizoen van de Ligt was hij veruit jullie beste verdediger.

3 augustus 2023 om 20:58

Geweldige verdediger

3 augustus 2023 om 21:39

Scirea1897, Speelt in ieder geval in de basis bij een op dit moment veel betere club..

4 augustus 2023 om 09:15

Nachtmerries dat jullie De Ligt kwijt zijn geraakt neem ik aan? Het kan immers niks anders zijn dan dat.

Gvardiol, Szoboszlai, Nkunku en Laimer in een seizoen verkopen dat is niet mals. Zonder ze hadden het afgelopen jaar moeten doen. Zelfde voor Dortmund. Aankomend seizoen zal Bayern met 2 vingers in de neus kampioen worden.

3 augustus 2023 om 21:04

Oei, als zelf jij dat gaat zeggen, dan is het echt slecht gesteld met de concurrentie voor Bayern..

3 augustus 2023 om 21:18

Ik benoem gewoon de feiten. Afgelopen jaar was gewoon een enorm spannend Bundesliga seizoen rondom de titel, jij ontkent dat. Logisch dat ik daar van wat zeg. Tevens probeer je weer een reactie uit te lokken. Get a life.

Toch benieuwd waar VZ 93 miljoen voor Maguire vandaan haalt. Alle bronnen die ik vind laten tussen 83 en 87 miljoen zien. Nog steeds veel geld, maar word dan wel de duurtlste verdediger ooit.

Wel een hele goede versterking voor City, die hadden al een absurd goede selectie en Gvardiol maakt het alleen maar beter.

3 augustus 2023 om 21:28

Dat is een trend op Vz. Prijzen elke keer weer aanpassen. & ze gaan altijd omhoog, nooit omlaag..

3 augustus 2023 om 21:33

Maguire is voor 80m pond gekocht, toendertijd was dat €87m maar tegenwoordig is het €92,83m

3 augustus 2023 om 21:55

Ja maar VZ snapt toch ook wel dat ze met de wisselkoers van destijds moeten rekenen (als ze het per se in euro's willen uitdrukken) en niet met de koers van vandaag de dag, dat slaat namelijk nergens op haha.

3 augustus 2023 om 22:34

Lol sinds wanneer veranderen de bedrag die betaald zijn aan de hand van de wisselkoers?

Het beleid van redbul is echt top. Geen extreme uitgaven, leuk voetbal en enorm veel uitgaande mega transfers. Een voorbeeld voor vele

5 augustus 2023 om 11:22

Maar welke spelers hebben nu daadwerkelijk de absolute top gehaald? Werner en Keita zijn hopeloos mislukt. Wellicht vergeet ik nog iemand

5 augustus 2023 om 11:33

Nkunku en Gvardiol behoren toch al bij de absolute top. Of moet je daarvoor perse bij een top-5 club spelen? Upamecano al 2 jaar basisspeler bij Bayern, Konate ondanks veel blessures doet het ook prima bij Liverpool, Kimmich ook ex Leipzig overigens. Laten we even wachten hoe Szoboszlai, Laimer, Gvardiol en Nkunku het gaan doen. Want dat waren toch wel de sterspelers van Leipzig de laatste 2 jaar.

Gvardiol, geweldige talent. Heeft bijna geen zwaktes. Maar die Pep he, the foat, blijft maar spenderen. Hoeveel aan de defensie alleen al. Stones 65 mil, Dias 75 mil, Ake 50 mil, Walker 55 mil, Laporte 67 mil etc. en nu Gvardiol duurste verdediger aller tijden erbij. Lekker dan. Vind zijn prestaties maar niks speciaals op deze manier.

5 augustus 2023 om 12:15



Wat een zinloos geklaag. Ze hebben net de Treble gewonnen en hebben geld. Dan ga je nog verdedigers erbij halen waarvan er 2 verkocht worden deze zomer: Walker en Laporte.

Daarnaast heeft City Mahrez al voor 35m verkocht en Trafford en Charles voor 17m en 12m verkocht.

Het loon van Gundogan is ook al vd balans met de verhuis naar Barcelona en Cancelo zal ook wel nog verkocht worden...

Inkomend hadden ze enkel Kovacic voor 29m.

Is gewoon goed zaken doen.

5 augustus 2023 om 12:20

Ze hebben al voor meer dan 100 miljoen verkocht deze zomer, en Laporte zal vertrekken net al waarschijnlijk Cancelo. Het is logisch dat ze hem halen.

Als Maguire de trend heeft gezet voor zovelentachtig (is dat een Nederlands woord trouwens?) miljoen met zijn kwaliteiten, dan had Gvardiol in vergelijking daarmee natuurlijk meer dan een miljard moeten kosten. Niet dat die prijs een probleem zou zijn geweest uiteraard.

Uitstekende aankoop voor City. Als ik me niet vergis gaat Walker nog vertrekken.

Met Dias, Gvardiol, en Ake staat er een uitstekende achterhoede met ook nog eens Akanji en Laporte achter de hand. Stones kan op het middenveld blijven naast Rodri

Guardiola heeft het spel allang uitgespeeld man. Die man wint in beste competitie ter wereld (premier League en CL). Bovendien weet hij steeds nieuwe spelers in te brengen en daardoor het elftal steeds te blijven verversen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren