Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

João Félix begint torenhoge verwachtingen langzaam maar zeker waar te maken

Laatste update:

Atlético Madrid heeft geen fout gemaakt in de thuiswedstrijd tegen Cádiz. De ploeg van trainer Diego Simeone won in eigen stadion met 2-1 van de laagvlieger waar Oussama Idrissi een basisplaats had, mede door een doelpunt van João Félix. Atlético bezet nu de derde plek in LaLiga, met een voorsprong van drie punten op nummer vier Barcelona en een achterstand van twaalf punten op koploper Real Madrid. De concurrentie speelde echter wel een wedstrijd minder dan los Colchoneros.

Atlético werkte met drie overwinningen uit de laatste vier wedstrijden toe naar de thuiswedstrijd tegen Cádiz, de nummer achttien van LaLiga. Waar de regerend kampioen van Spanje de punten kon gebruiken om zich steviger in de top vier van de ranglijst te vestigen, hebben de bezoekers uit Zuid-Spanje ieder punt nodig om uit de degradatiezone te kruipen. De wedstrijd was slechts drie minuten bezig toen Atlético op voorsprong kwam in het Wanda Metropolitano.

Cádiz-doelman Jeremías Ledesma ging gruwelijk in de fout door de bal in de voeten te spelen bij João Félix. De aanvaller controleerde de bal, legde het leer goed en schoot in de korte hoek raak. Félix was de afgelopen acht wedstrijden betrokken bij zeven doelpunten, evenveel als in de 37 duels daarvoor. Cádiz gaf zich echter niet gewonnen en kwam op slag van rust op gelijke hoogte. Alfonso Espino slingerde de bal in het strafschopgebied, waar Álvaro Negredo overtuigend raak wist te koppen. Het duurde in de tweede helft lang voordat Atlético weer op voorsprong kwam komen.

Pas twintig minuten voor tijd wist Atlético de defensie van Cádiz voor de tweede keer te passeren. Ledesma keerde aanvankelijk nog een schot van Ángel Correa, waarna de rebound voor de voeten viel van Rodrigo De Paul. De Argentijnse middenvelder maakte geen fout en bracht de stand daarmee op 2-1. Intussen was Luis Suárez al als vervanger van Antoine Griezmann in het veld gekomen en het was de derde keer op rij dat hij minuten maakte zonder dat hij basisspeler was: zijn langste reeks als invaller sinds zijn komst naar Spanje. Met Suárez en zonder de met een rode kaart weggestuurde Javi Serrano trok Atlético uiteindelijk de 2-1 zege over de streep.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Real Madrid3225614881
2FC Barcelona3221742770
3Girona3221562768
4Atlético Madrid3219492161
5Athletic Club32161062258
6Real Sociedad32131271251
7Real Betis3212128248
8Valencia3213811147
9Villarreal3211912-442
10Getafe3291310-640
11Osasuna3211615-939
12Sevilla3291013-437
13Las Palmas3210715-937
14Alavés329815-1035
15Rayo Vallecano3271312-1234
16Real Mallorca3261313-1231
17Celta de Vigo3271015-1031
18Cadiz3241315-2325
19Granada 323920-2818
20Almería3211120-3314

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gonzalez Gonzalez zit echt veel te veel in dat VAR hokje en ziet het volgens mij niet meer goed. Die overtreding uit de eerste helft rood van terugdraaien is echt een van de meest schandalige acties die ik in tijden heb gezien

Winst. Lelijk, maar met zo een blessurelijst mag dat misschien wel even. Hoe is dat van Serrano rood als Reinildo geen rood pakte? Fijn dat Felix weer zn goaltje meepakt en wat verdiend Gimenez zoveel meer waardering dan dat die krijgt. Wereldklasse verdediger die helaas een max van 20 competitiewedstrijden per seizoen heeft. Tegen Vallecano hebben we niemand over met schorsingen van Savic en Carrasco en dat is ook nog eens in Vallecas....

11 maart 2022 om 23:19

Ik heb eigenlijk nog nooit iemand gehoord die Gimenez niet goed vind. Ik vind hem ook niks onderdoen voor Godin in zijn Atletico tijd, maar ik snap het ook wel heel goed dat Gimenez nooit genoemd wordt. Het is natuurlijk ook een kwaliteit van bijv Van Dijk en Ruben Dias dat ze het 35+ wedstrijden per seizoen laten zien en bijna nooit een steekje laten vallen. En Gimenez heeft dat nooit (kunnen) laten zien. Volgens mij staan we nog steeds op maar 1 of 2(?) nederlagen in de competitie in alle wedstrijden die Gimenez meedeed, dus dat zegt wel genoeg in dit dramatische seizoen.

11 maart 2022 om 23:22

1 nederlaag voor Gimenez. De 0-1 tegen Levante. Gimenez wordt wel gezien als een topverdediger, maar hij is meer dan dat. Tuurlijk is fit blijven cruciaal, maar ook Neymar wordt beoordeeld op een minimaal aantal wedstrijden in een seizoen.

11 maart 2022 om 23:33

Maar Neymar krijgt toch meer kritiek als Gimenez Ik denk dat het voor aanvallers ook anders is dan voor verdedigers. Als je als verdediger 4 geweldige wedstrijden speelt en 1 slechte, ben je gewoon een waardeloze verdediger. Kijk maar eens naar Felipe. Die vind ik vaak een stuk beter dan Savic. Alleen elke blinde ziet dat je veel meer aan Savic hebt omdat hij nooit een steekje laat vallen. Voor aanvallers is dan gewoon anders. Al vind ik zelf dat Neymar wel meer gebreken heeft dan zijn fitheid.

Schandalige vertoning van Atletico. Het is altijd een ploeg die het van strijd heeft moeten hebben, maar dit ging alle perken te buiten.

Die overtreding tegen rust was echt donker rood. Een vliegende tackle met twee benen naar voren, hoe kan je dat als VAR terugdraaien en er als scheidsrechter nog mee akkoord gaan ook. Hoeveel hebben die gesnoven??

Dan nog die schandalige overtreding van achteren van Savic tegen de 80ste minuut. Donker rood! Kreeg niet eens een kaart?! Even later werd dan de langverwachte rode kaart getoond, maar die overtreding vond ik nog het minste erg van de drie, en geel had misschien zelfs volstaan.

Uiteraard pakt die trainer ook nog rood even later. Vier keer rood voor Atletico was de normaalste zaak van de wereld geweest vandaag. Het was wel of we naar FC Bajes 4 aan het kijken waren. Schandalige vertoning.

We zullen onszelf vast weer eens populair hebben gemaakt. Nee, dit was echt om te janken. We spelen 3 goede wedstrijden en dan komt dit weer... Het enige positieve aan de hele wedstrijd is dan aan de 2-1 een goede aanval vooraf gaat. Ik hoop echt dat we niet terug bij af zijn. Vooral het middenveld was echt om te janken. Ik was blij toen onze nieuwste parel Javi Serrano erin kwam, maar dat pakte ook een klein beetje ongelukkig uit volgens mij. Voor de rest weet ik niet wat ik van de nieuwe rol van Felix moet vinden. Hij loopt nu wel mooi 1 op 1 sinds hij als pure aanvaller speelt, maar hij is nu nauwelijks meer betrokken bij het spel. Hij is nu een soort van betere, niet bejaarde versie van Suarez. Dan heb ik eigenlijk veel liever de versie die bij elke aanval betrokken is en met regelmaat aan het toveren is. Leuk dat iedereen op social media (en VZ blijkbaar) begint te zeggen dat hij het waar begint te maken. Maar ik heb liever die versie van Felix die volgens iedereen zogenaamd een flop is dan.

De top 4 begint toch steeds meer en meer een zekerheidje te worden voor Atleti en Barca. Wie had dat gedacht in december.

Drama pot van Madrid. Snel vergeten. Punten zijn binnen en verder. Maar daar is alles mee gezegd vanavond

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren