Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicoís van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

John Guidetti, you make us happy!

Laatste update:

Zoals gewoonlijk lag er op een woensdag weer een VI bij ons op de deurmat. Wat zou er dit keer in staan? Ik sloeg hem open en keek even snel naar de inhoudsopgave. Ik zag de jongen, die ons drie punten tegen FC Twente en Ajax heeft bezorgd. De jongen met een uniek karakter en de jongen die verliefd is op de bal. Iemand die wil slagen, per se. Een strijder die voorop gaat in de strijd. Een jongen, die waarschijnlijk iedereen in Nederland kent. Weten jullie al over wie ik het heb? Juist, John Guidetti.

Even terug in de tijd. Het was begin september dat ik hoorde dat er een Zweed naar Feyenoord kwam, Guidetti. Bij het horen van zijn afkomst, begon mijn hart al sneller te kloppen. We hadden namelijk al een aantal Zweedse succesvolle spelers gehad, zoals onder andere Henrik Larsson. Guidetti maakte zijn debuut uit bij NAC Breda. Hij nam gelijk de penalty voor zijn rekening en scoorde hem feilloos. Hij vestigde daarbij zijn naam in De Kuip en het bleek gelijk dat hij geen last van en zogeheten 'kuipvrees' had.

Guidetti is een belangrijke mentale, maar ook voetballende schakel binnen het spel van Feyenoord. Dat merk je met name in het duel met VVV-Venlo waarbij Guidetti niet aanwezig was. Feyenoord komt gemakkelijk voor met 0-1 en er lijkt niets aan de hand. Vervolgens krijgt Feyenoord twee tegengoals om de oren en komt het met 2-1 achter. Feyenoord kon tijdens deze wedstrijd, net als vorig seizoen, niet met deze mentale klap omgaan en ze gaan gemakkelijk ten onder. In deze wedstrijd mis je de persoon, die een week eerder tegen FC Twente de overwinning over de lijn trekt. Die koste wat het kost de drie punten over de streep wil trekken. Iemand die mentaal het team oppept en zorgt dat iedereen gaat strijden. In dit soort wedstrijden mis je de jonge Zweed Guidetti.

Daarnaast spreekt Guidetti niet alleen, hij laat ook zijn daden blijken. Zo heeft hij veertien wedstrijden gespeeld, en heeft hij hierin veertien goals gemaakt. Dat is een gemiddelde van één per wedstrijd, wat voor een jongen van negentien erg veel is. Maar dat is niet het enige, hij heeft daarnaast nog vijf assists gegeven. Dat betekend dat hij (mede)verantwoordelijk is voor zowat de helft van de Feyenoord doelpunten.

Ten slotte scoort hij niet alleen tegen tegenstanders als, met alle respect, Excelsior met bijvoorbeeld een 4-0 voorsprong. Hij is daarentegen ook aanwezig op belangrijke momenten in grote wedstrijden. Hier zijn ook een aantal voorbeelden van te noemen. Zo geeft hij bijvoorbeeld een assist aan Sekou Cissé in de wedstrijd tegen PSV, scoort hij drie keer tegen FC Twente en scoort hij drie keer tegen Ajax. Dit zijn feiten waarover de meeste negentienjarige spitsen in de Eredivisie alleen maar kunnen dromen.

Guidetti is voor mij een jongen die De Kuip weer op zijn kop zet. Een jongen die zichzelf is en blijft, ook al is hij een beetje gek. Iemand die mij weer met een lach op mijn gezicht naar Feyenoord laat kijken. En iemand, die ‚Äėsterker is door strijd‚Äô.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maak van Larsson maar Kindvall en ik ben het volledig met je eens.

Mooi stuk! Ben het ook helemaal met je eens. Had misschien iets langer gemogen maar hij is beter dan je vorige stuk.

Bedankt voor jullie reacties! Ik vind hem zelf ook wat beter. Beter onderbouwd met feiten en minder stijl- en spelfouten. En Imit, ik had beter Kindvall ervan kunnen maken inderdaad.

Jammer van de titel. voor de rest leuk om te lezen.

10 februari 2012 om 20:16

Wat is er met de titel?

10 februari 2012 om 20:32

De titel vind ik juist een titel die perfect gekozen is, wat je maar bij weinig Ce's ziet. Goed en leuke CE, hier en daar een spelfoutje en een opendeur, maar niet meteen dat het irritant is. Je had misschien je eigen mening over Guidetti wat meer naar voor mogen brengen! Dit die je alleen de laatste 3 regels.

11 februari 2012 om 17:16

Wat jammer van de titel is, is dat hij de inleiding verpest. "weten jullie al over wie ik het heb?" Goh, het zou toch niet de persoon uit je titel zijn... Verder is het ook een beetje raar dat je begin september hoorde dat hij naar Feyenoord kwam aangezien hij er toen al was. Ook raar dat je zo blij bent met een Zweed als je de laatste paar Zweden bij Feyenoord bekijkt zoals een Elmander of die gekke Ostlund. Vervolgens kom je dan ook nog eens met het kromme verhaal dat Guidetti bewijst geen Kuipvrees te hebben door een penalty in een Uitwedstrijd te scoren zonder ook maar ooit een wedstrijd in de Kuip te hebben gevoetbald.

Nee al met al zeker geen hoogstaand stuk en ik vind het dan ook onbegrijpelijk dat leden die net een week lid zijn al een clubexpert kunnen zijn.

11 februari 2012 om 23:29

Zo, jij heb nog steeds een hekel aan Guidetti na de klassieker? Guidetti speelt gewoon goed zoals deze clubexpert beaamt.

12 februari 2012 om 16:27

Zet die frustraties van je af.
Ik vind dit juist wel een goed stuk en geef je 4 sterren.

Hele simpele ce weinig spelfouten maar dit was echt open deur na open deur intrappen. Ik heb letterlijk niks nieuws gelezen alles wat je heb geschreven wist ik al en het meeste heb ik zelfs met eigen ogen gezien.

10 februari 2012 om 20:29

Vind ik nou ook, je trapt alleen open deuren in en je vertelt eigenlijk niks nieuws. Gewoon een soort biografie van Guidetti. Verder wel goed geschreven maar niet echt boeiend om te lezen.

11 februari 2012 om 16:46

oké, ik snap je mening, maar geef hem dan niet gelijk 1 ster om zijn gemiddelde naar beneden te trekken. 1 ster geef je iemand die dingen zegt die niet waar zijn!

11 februari 2012 om 18:17

Zeg je dat nou omdat je een Ajacied bent? Laf dat je maar een ster geeft.

On: Hele goede CE over de meest geweldige speler van Feyenoord, eentje waarvan Ajax alleen maar mag dromen. Weinig spelfouten, misschien wat kort, maar goed gedaan!

Een hele goede CE, maar hij is wel een beetje kort.

4 sterren.

Dit is mijn visie over de speler John Guidetti en zijn status bij Feyenoord. Die kan inderdaad overeenstemmen met die van anderen, waardoor het open deuren zijn die je opentrapt. Daarnaast heb ik hem geschreven om mensen te vermaken en te benadrukken dat John Guidetti en belangrijke speler is in Feyenoord 1.

Leuke CE. Guidetti is een zeer goede voetballer met een zeer stomme, arrogante karakter.
Volgens mij denkt hij dat hij nu al beter is dan Ronaldo ofzo.

11 februari 2012 om 16:49

juist niet! In al zijn interviews zegt hij altijd dat zijn succes door het team komt, en niet door hem zelf! waar slaat het dan op, om te zeggen dat hij arrogant is! en waar haal je die onzin van Ronaldo van daan!

13 februari 2012 om 00:11

Plus dat hij ook nog eens zegt te weten dat hij aan het begin van zijn carriere staat en nog een hele weg te gaan heeft en daar hard voor moet trainen.

Ook na trainingen veelal op het veld achter blijft om nog even persoonlijk door te trainen, een karakter van woorden en daden is het meer!

Niet echt vernieuwend, beetje te kort en er zit ook geen verrassingselement in. Wel netjes geschreven op een paar spelfouten na. Probeer wat meer achtergrond informatie over die jongen te vinden. Waarom is hij zoals hij is? Wat voor invloeden hebben zijn jeugd daarop gehad? Dat soort zaken. Wellicht dat je me dan pakt, want dit is iets wat ik (ben ook Feyenoorder) allang weet en zelf ook kan bedenken.

Voor de moeite toch 3 sterren en omdat je een kameraad bent ;

Haha, bedankt voor jullie reacties. @livinglegend; dat zal ik zeker voor de volgende keer doen, bedankt voor de tip!

Hee baas! Goed stuk alleen heb je een klein foutje staan namelijk! 'die een week eerder tegen FC Twente de overwinning over de lijn trekt.' Niet dat ik dit erg vind, maar die wedstrijd tegen Twente was toch een stuk eerder!

Kort maar krachtig! Misschien niet de 1000 woorden bereikt, maar wel alles gezegd wat er gezegd moet worden.

Goed stuk!
Guidetti zegt wat hij wil zeggen.

Een fout,, In deze wedstrijd mis je de persoon, die een week eerder tegen FC Twente de overwinning over de lijn trekt.,, Het was meer dan 1 week. De wedstrijd was de laatste voor de winterstop.
Voor de rest leuke cl. 4 sterren

Een matig stuk. Je vertelt niks nieuws, een echte mening zit er ook niet in. Een CE over deze jongen zou zoveel krachtiger kunnen en moeten zijn. Zoals iemand hierboven al zei'het is een beetje open deuren intrappen. ook vind ik het stuk veel te kort.

'in deze wedstrijd mis je de persoon, die een week eerder tegen FC Twente de overwinning over de lijn trekt'

VVV was de eerste wedstrijd na de winterstop dus een week eerder zat je in Marbella of ging je daar net weg. Klein lullig foutje, voor de rest een prima stuk!

leuk struk om te lezen

Dit leest best lekker weg, heerlijke voetballer bij de mooiste club.

Leuk stuk en achja, je kan zien wie er voor Feyenoord is en wie er voor Ajax is aan de hand van de sterren . Of het nou goed of slecht geschreven is, het gaat over een Fenomeen. Elmander en √Ėstlund waren twee spelers die zeker van toegevoegde waarde waren maar die niet zo in de schijnwerpers staan.

5/5

Mooi stuk, misschien had je in de titel niet moeten verklappen over wie het ging. Ondanks dat vind ik dat je een leuke schrijfstijl hebt.

ja guidetti is een baas en is in onze harten, goed stuk.
helamaal met jou eens.

Goede Ce, alleen een beetje kort, verder niks mis mee,
5 sterren.

Zonder guidetti is feyenoord niks

12 februari 2012 om 20:24

Goede reactie man echt goed onderbouwd mag ik nu je vriend zijn jij ben zo slim om zo te reageren op een ce jij ben echt goed

13 februari 2012 om 18:12

Hij heeft wel een punt hoor. Guidetti is op dit moment samen met Clasie toch wel het Feyenoord. Ik zeg niet dat het een slecht team is, maar vooral Guidetti heeft een groot aandeel in dromen in het kampioenschap. Wat Rogiersvs zegt is een feit en er valt weinig aan te onderbouwen.

"zo geeft hij bijvoorbeeld een assist aan Sekou Cissé in de wedstrijd tegen Psv, scoort hij drie keer tegen FC Twente en scoort hij drie keer tegen Ajax. Dit zijn feiten waarover de meeste negentienjarige spitsen in de Eredivisie alleen maar kunnen dromen."
ik denk dat elke spits of die nou 19, 26, of 30 is hiervan droomt wat hij laat zien is ongeloofelijk vooral voor zo'n jonge speler !
mooie Ce

Geen slechte CE. Het is wat aan de korte kant. Jammer dat je al verklapt over wie het gaat. Maar je hebt een zeer aantrekkelijke, toffe schrijfstijl. Ga zo door!

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren