Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jeugdexponent van FC Twente is op proef bij grootste club van Georgië

Laatste update:

Ninos Gouriye vervolgt zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid in Georgië. De 25-jarige aanvaller is op proef bij Dinamo Tbilisi, de recordkampioen van het land, en maakte zaterdag al een doelpunt in de oefenwedstrijd (6-0) tegen stadsgenoot Locomotive.

/

Dinamo is hard op weg naar het eerste kampioenschap sinds het seizoen 2013/14, want na 21 speelronden staat men met 55 punten op de eerste plaats in de Umaglesi Liga. De voorsprong op Samtredia bedraagt elf punten. Als Gouriye een contract in de wacht sleept, zou hij dus mee kunnen delen in de feestvreugde.

Gouriye begon zijn loopbaan bij FC Twente en kwam later uit voor Heracles Almelo, ADO Den Haag, Excelsior en het Roemeense Astra Giurgiu. Hij liet eind januari zijn contract bij Astra ontbinden.

Zou Dinamo Tbilisi een geschikte club voor Ninos Gouriye zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren