Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Janko kopt hem binnen en voor de rest hebben we hem niet gezien'

Laatste update:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daarvoor staat Janko toch in de basis, om goaltjes te maken lijkt me.
Nou dat heeft hij vandaag 1x gedaan, missie geslaagd toch?

Je bent niet de enigste die er zo over denkt. Ik denk als Chadli weer terug is dat Chadli achter de spits komt te staan en de Jong doorschuift na de spits en dat Janko genoegen moet nemen met een plek op de bank. Adriaanse heeft nu toch ook wel een keer door dat Janko niet met het niveau mee kan. Hij werd ook al niet voor niets gewisseld vorige week en vandaag (of eigenlijk gisteren) gewisseld.

14 augustus 2011 om 00:07

Haha, onder Adriaanse heeft Janko meer dan 30 doelpunten gemaakt. Ik denk dat Adriaanse een behoorlijk vertrouwen in zijn spits heeft.

14 augustus 2011 om 00:12

Ja maar na 5-6 wedstrijden ziet Adriaanse ook wel in dat Janko dat kunstje niet meer na gaat doen.

14 augustus 2011 om 00:35

Behalve dan dat Janko nu al 5x heeft gescoord in 5 officiële wedstrijden.....

14 augustus 2011 om 08:08

3 strafschoppen.

14 augustus 2011 om 14:10

@gl
Ja, in de Oostenrijkse competitie, dat stelt niks voor.

14 augustus 2011 om 09:20

De jong heeft gisteren zowat alles verprutst. Kerel was rond uit slecht, misschien en ik hoop dat het even een dipje is maar, het gaat niet ten goede van zijn basis plaatst vind ik.

Dat gezeur op Janko, hij scoort nu alweer, prima. Hij staat er voor die 1 a 2 kansen en benut er 1. De Jong speelde een slecte pot dit maal, veel balverlies , veel glijpartijen en veel ongelukkige aannames en houdt de bal veels te lang bij zich.

Meer hoeft Janko te doen, alleen nog penalties binnen schuiven. Ook moet ik erbij zeggen dat Esteban, met een beter positie, die bal wel had kunnen keren. Janko moet doelpunten maken en dat doet hij de laatste wedstrijden dus niks te klagen in Twente!

Ik denk dat als Chadli terug is dat het gewoon ten koste gaat van John. Verwacht dat Chadli gewoon op links gaat spelen en Ruiz rechts om Janko te bedienen en een de Jong die kan inschuiven richting de spits.

lol, ik vind het wel grappig dat mensen het een kwaliteit vinden dat een speler 1 doelpuntje maakt en verder dan maar onzichtbaar is....
ja dat is echt een kwaliteit hoor, de rest van de wedstrijd onzichtbaar zijn

hij pikt natuurlijk wel gewoon zijn doelpunten mee en daar valt weinig op aan te merken maar stel nou eens dat dat ene doelpuntje eens niet genoeg is, een beetje mee voetballend vermogen is toch wel gewenst of niet dan?

14 augustus 2011 om 12:55

Tja, zo'n speler is Janko nou eenmaal niet. Hij staat vaak op de goede plek om de balletjes in te tikken, maar een echt aanspeelpunt is het niet. Dit vind ik wel jammer, want hij laat toch af en toe zien wel over een uitstekende techniek te beschikken. Dit in combinatie met zijn bijna 2 meter lange lichaam zou eigenlijk een van de meest gevaarlijke spitsen van de Eredivisie moeten zijn. Helaas is Janko gewoon een beetje een luie donder, kan er ook niet meer van maken.

Janko moet je alleen afrekenen op zijn doelpunten en onnodig arbeid verrichtten heb je niks aan. Een spits moet goals maken en dat kan hij als geen ander. De Amstel cup heeft hij al gebracht richting Twente en nu al weer 2 goals uit 2 wedstrijden. Het is een soort Huntelaar en dat houd dus in dat hij levensgevaarlijk is in de 16. Samen met sigthorson zie ik hem strijden om de titel topscoorder van de eredivisie

janko was de rest van de wedstrijd inderdaad onzichtbaar, zoals altijd. alleen die kopgoal van hem was een knappe goal dit keer, zo zie je ze niet vaak bij hem.

luuk de jong heeft meer kansen nodig maar daar zou co wel zijn totaalvoetbal mee kunnen spelen, daarom snap ik zijn keus voor janko nut. misschien handelt co met de middelen die hij tot zijn beschikking heeft, maar dan moet hij niet beginnen over aanvallend en attratief voetbal, want dat is op het moment niet aan de orde.

Laat die nu maar aan Co over, Janko gaat er nog genoeg inschieten.

1 punt was verdiend geweest haha marcellis was erg gelukkig met zijn verdedigende acties, hij had het geluk vandaag aan zijn zijde, elke keer kreeg die de bal in de kluts toevallig mee, ik vind dat twente wel verdiend gewonnen heeft vooral de 2e helft hebben ze gedomineerd en az laten zien hoe dodelijk twente is.

14 augustus 2011 om 01:28

Ach, AZ wint nog steeds vaker van Twente dan andersom. En AZ had gewoon de pech. Geen supporters die mee mochten (belachelijk), Martens die afhaakte, Ruiz die nu nog meedoet en een voorhoede die veel kansen nodig heeft. Twente heeft op mij geen indruk gemaakt...

14 augustus 2011 om 05:17

typisch een reactie van een teleurgesteld iemand, jij hebt de wedstrijd volgens mij niet gekeken de 2e helft was twente echt goed gewoon kan niet anders zeggen de 3-0 hing veel meer in de lucht dan de 2-1

Martens die afhaakt? jah daar zal je wel vaker last van hebben dit seizoen, die jongen is blessure gevoelig dus zal wel vaker geblesseerd zijn.

Jah tuurlijk doet ruiz nu nog mee het is toch een speler van twente ofniet? pas als ze hem verkopen dan doet hij niet meer mee.

Geen supporters die mee mochten belachelijk? Jij bent echt echt een hele rare he ? Niemand zeurde bij az toen fctwente dit aangaf en bij de knvb gaven ze goedkeuring, wat natuurlijk logisch is want dit overkomt je, twente kiest er ook niet voor om een ongeluk te krijgen in het stadion, kan niet anders concluderen dan dat jij daar geen respect voor hebt voor deze beslissing.

14 augustus 2011 om 09:48

Maar de 1-1 hing eerder in de lucht dan de 2-0 AZ verdiende gewoon een punt. Ruiz redt weer de 3 punten voor Twente en nu hij naar alle waarschijnlijkheid naar the Spurs gaat, gaat het een lastig seizoen worden voor FC Twente.

14 augustus 2011 om 10:19

Dat Twente in die laatste fase beter was zegt me niets, toen was de wedstrijd al gespeeld. AZ had eerder de gelijkmaker al moeten maken. Met Martens en Ruiz wil ik alleen zeggen dat AZ pech heeft met het programma. Komt deze wedstrijd in oktober dan is Ruiz waarschijnlijk weg, is Martens waarschijnlijk fit en Moisander niet geschorst. Dat ze bij de Knvb goedkeuring gaven is belachelijk, Twente had gewoon moeten uitwijken of de wedstrijd had omgedraaid moeten worden. Heeft niets met respect te maken want iedereen vindt het triest wat er gebeurd is. Maar op deze manier wordt er een slaatje uit geslagen.

14 augustus 2011 om 10:47

Ja natuurlijk. Ze hebben het dak extra in laten storten om er een slaatje uit te slaan.... Misschien moet je even nadenken voor je wat schrijft, dat wil wel eens helpen.

14 augustus 2011 om 12:06

@christobal

Wat ben jij een rare zeg. Jij denkt echt dat om een paar honderd (zijn het er wel zoveel?) Az'ers naar Twente uit gaan dat de wedstrijd opeens compleet anders was verlopen? Verder is dat toch ook geen reden om voor die paar honderd man duizenden Twente supporters niet naar hun club te kunnen laten gaan? En dan hebben we het nog niet eens over de reden waarom er geen AZ supporters konden komen. Een beetje respect voor wat er is gebeurd zou geen kwaad kunnen.

Mensen mensen wat een dom gelul. Janko schopt er in Oostenrijk 57 in in 68 wedstrijden. Ook het eerste jaar bij Twente heeft hij bijna 1 op 1 gelopen. Stel hem gewoon 34 wedstrijden op en hij legt er 25 in. Dan wordt je kampioen. Dat gelul over meevoetballen. Ik heb liever een spits waarvan je gewoon weet dat hij er 25 inlegt.

14 augustus 2011 om 10:56

De vraag is of Luuk de Jong er ook niet 25 inlegt als die in de spits staat. En omdat hij een beter voetballende speler is, misschien de vleugelspelers en andere nummer 10 ook meer gaan scoren.

zo'n voetballer is janko nu eenmaal ...
De jong is het tegenover gestelde,,,

Wat een onzin, balvast spelinzicht neusje voor de goal zijn zijn eigenschappen! hij heeft het allemaal laten zien!
marcellis daarintegen niet, dat is zijn probleem

Krijgen we straks ook een interview van Janko te zien?

Interviewer: ''en Marc, hoe voel je je nu?''
Janko: ''ik kreeg één goede voorzet, en toen waren Marcellis en Poulsen nergens te zien.''

14 augustus 2011 om 10:19

Misschien moet je de interview eerst bekijken, maar ik zie dat bijna niemand het interview heeft bekeken. Vz bedankt.

Tja, wat maakt het uit als je als je qua spel geen toegevoegde waarde hebt, maar wel scoort? Aan Makaay had je ook niks, maar hij werd wel Europees topscorer. Janko idem dus. Een Luuk de Jong is veel meer een spits waar je lekker mee kan combineren, maar daardoor is hij wel minder voor de goal te vinden. Het is maar wat je wilt. Maar als iemand in een seizoen 5 op 5 loopt, is het gewoon lastig hem eruit te halen.
Ik denk dat het nog spannend gaat worden wie straks kind van de rekening wordt.

Maar wij moeten wel scoren!! Als je dat niet doet verdien je het ook niet.
Bij sommige spelers gingen de kopjes hangen op een gegeven moment, ze waren er helemaal klaar mee. Falkenburg en Benschop in het midden.
Holman, Elm en Wernbloom konden niet meer toen eindelijk Altidore en Mahar waren gebracht. Ze moesten zoveel werk opknappen van Falkenburg. En wat was Klavan aan het doen?

Gun Falkenburg alles, maar het werkt nou eenmaal niet waar die jongen anders geplaatst moet worden weet ik ook niet. Maar verhuur hem maar, misschien komt hij beter terug.

Geef Ali en Mahar de kans, tegen Nec als Martens nog niet fit is.
Beerens op rechts, Holman links en wissel Gudmon af en toe tussen beide. De spits Boymans/jozy.

Ik vind de kritiek op Marc Janko onterecht. Natuurlijk is hij heel de wedstrijd onzichtbaar en valt hij niet specifiek op. Maar hij staat er wel elke keer als het nodig is. Hij maakt wel de beslissende en doorslaggevende goals. Zo noem ik de Bekerfinale waar hij (helaas) de beslissende 3-2 maakt met een geweldige kopbal. Recent nog 2 goals tegen Vaslui waar hij er persoonlijk voor zorgde dat Twente doorging in de Champions League. daarna opnieuw tegen Ajax in de JC schaal door middel van een strafschop. Tegen NAC de enige goal uit de wedstrijd door middel van een feilloze penalty. En gisteren opnieuw beslissend met een kop goal tegen AZ. Hij maakt belangrijke goals en staat op de juiste plek op het juiste moment. Daarnaast liep hij vorig seizoen gewoon 1 op 2. 14 goals in 29 duels. Dat is een prima rendement voor een nieuwkomer uit de Oostenrijkse competitie die nog erg moest wennen aan de Nederlandse cultuur. Dit seizoen onder de leiding van Co waar hij bij Red Bull Salzburg al eens met veel succes samenwerkte en de aanvoer van de vleugels (ruiz, Chadli) is hij instaat om 25, 30 goals te gaan maken en zijn verwachtingspatroon in te lossen.

Janko is niet zichtbaar, misschien de verdienste van AZ, als je goed dekt mag hij in de 3e minuut dit doelpunt natuurlijk nooit maken. Aan de andere kant, janko is geen super zichtbare spits, dat hoeft ook niet als hij 2 op 3 loopt dan doet hij het gewoon naar behoren.

Ik snap niet waarom Dirk Marcellis dit zegt over Janko, we kunnen ook zeggen ''az haalt Dirk Marcellis binnen en voor de rest hebben we hem niet gezien''.

ik begrijp dat hij teleurgesteld is, maar verliezen bij Twente ligt wel in de verwachting, Twente is gewoon nog iets beter dan Az.

Wat Janko betreft, ik denk dat iedereen weet en ook Co Adriaanse zelf dat Janko weinig voetbal kwaliteiten heeft , maar wel over de kwaliteit beschikt om een neusje voor de goal te hebben en altijd op de juiste plaats te staan, zijn taak is minimaal 1 doelpuntje scoren en daarna wordt hij vaak gewisseld, prima toch, ik wou dat Feyenoord zo'n spits had.

Ik vind Janko ook een hele matige spits, die met de bal aan de voeten vrij weinig kan.
Alleen hij heeft zijn lengte mee, en knikt zo nu en dan een voorzet op maat tussen de palen.
Voor het geld wat ze hebben neergelegd voor Janko, vind ik hem het echt niet waard.
Maar een spits word afgerekend op zijn doelpunten zeggen ze

14 augustus 2011 om 12:49

Dus is hij het waard als hij ze blijft maken.
Er zijn zat spitsen die veel beter zijn maar er minder maken.

Huntelaar zien wie ook bijna niet in een wedstrijd bij Oranje maar hij legt ze d''r wel allemaal in.
En zeker een punt was verdiend.

Jank is een spits. Een spits moet scoren. Spits Janko scoort. Wat wil je nog meer? Al dat gezanik rond zijn persoon vind ik onbegrijpelijk. Natuurlijk moet je je spel aanpassen rond zo'n soort spits en natuurlijk zien we allemaal liever een spits die de ene na de andere verdediger passeert en de highlights uit z'n mouw schudt. Dat Janko niet zo'n spits is, betekent niet dat hij een slechte spits is...

Overigens vond ik dat hij gister ook weinig bruikbare ballen kreeg. Je zou toch denken dat het met Janko in de spits handig is om zo nu en dan eens een bal hoog voor te geven. Dat gebeurde niet tot nauwelijks. Allemaal rare half hoge boogloze voorzetten, veelal nog achter de man geplaatst ook. Tja, dan kan de Oostenrijker ze natuurlijk ook niet binnenknikken.

Ten slotte: deze discussie zal ongetwijfeld morgen in VI ook weer plaatsvinden. Vaste prik en al enigszins vermoeiend :P

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren