Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Interne onrust bij Bayern München door de komst van Matthijs de Ligt

Laatste update:

De komst van Matthijs de Ligt naar Bayern München heeft voor onrust gezorgd binnen de selectie. Tanguy Nianzou, een Franse centrale verdediger, heeft volgens L'Équipe een gesprek met de clubleiding aangevraagd omdat hij bang is dat hij nu al helemaal niet meer aan spelen toe gaat komen.

Nianzou werd in 2020 overgenomen van Paris Saint-Germain en mocht sinds die tijd zo nu en dan opdraven in het eerste elftal van Bayern, maar een vaste basisplaats kreeg de Franse mandekker nog niet. Zijn perspectief in de Allianz Arena vertroebelt door de komst van De Ligt alleen maar meer en daarom heeft hij een gesprek met de beleidsbepalers in Beieren geëist. Nianzou overweegt een vertrek en wil zijn gedachten graag kenbaar maken aan technisch directeur Hasan Salihamidzic.

Die zou niet happig zijn op een vertrek van de twintigjarige verdediger, omdat hem een grote toekomst toegedicht wordt. Bayern zal derhalve alleen mee willen werken aan een verhuur van Nianzou, maar het is nog maar de vraag of de boze Fransman daar akkoord mee zal willen gaan. De komst van De Ligt heeft hem gekrenkt, aangezien hij verwachtte dat er komend seizoen meer kansen zouden komen en nu dus blijkt dat dat naar alle waarschijnlijkheid helemaal niet gaat gebeuren.

De Ligt was het volgens de Duitse tak van Sky al enige tijd eens met Bayern over een contract tot medio 2027, waarbij hij een netto jaarsalaris van circa acht miljoen euro plus bonussen zal gaan opstrijken. De mandekker is al sinds zijn jeugdjaren fan van Bayern en sloeg daarom onder meer concrete interesse van Chelsea in de wind. Het grote obstakel in de overgang van De Ligt naar Beieren bleek tot voor kort de transfersom. Die plooien zijn nu ook gladgestreken: er wordt een pakketbedrag van tachtig miljoen euro overmaakt naar Turijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie kans voor Psv om die Nianzu te huren voor een seizoen.

19 juli 2022 om 15:30

Dat was in iedergeval een stuk betere optie geweest dan branwaite.

19 juli 2022 om 17:20

Ja indd. Heb totaal geen vertrouwen in die Branwait. Lijkt me gewoon een snelle oplossing van Brands te zijn om toch maar een aankoop in de verdediging te doen.

19 juli 2022 om 15:30

Kopen met 40m terugkoop optie.

19 juli 2022 om 15:39

Nou, ik zou als PSV zijnde een poging wagen. Nu heb je een grote kans om het voor elkaar te krijgen. Nianzhou zal heel veel geluk moeten hebben wil hij aan spelen toe komen bij Bayern. Deed het ook niet onaardig wanneer hij speelde.

19 juli 2022 om 15:44

Ken deze speler nauwelijks, maar schat jij hem hoger in dan dat we al hebben ja? Ik bedoel, speelt hij Teze of Ramalho eruit? Zie liever een gozer met wat meer ervaring komen, het is allemaal erg jong bij ons in de verdediging.

19 juli 2022 om 15:53

Voor Eredivisie begrippen is hij een goede speler ja. Hij is inderdaad wat jong, maar heeft toch al een jaar mee mogen trainen met top verdedigers als Sule, Upa en Hernandez. Als je de keuze hebt tussen Braithwath and Nianzhou moet je altijd voor die laatste gaan. Ik schat hem wel hoger in dan Ramalho. Zoals ik al aangaf kon ik hem niet op fouten betrappen wanneer hij ook daadwerkelijk speelde bij Bayern. Komt erg volwassen over. Voor Bayern zou dit ook alleen maar positief kunnen uitpakken. Gewoon 2 jaar verhuren aan een topclub in het buitenland en kijken of hij het waar kan maken.

19 juli 2022 om 17:23

Ik dacht gelijk toen ik het artikel las dat is wel wat voor ons Psv. We hebben al een aantal jaren een slecht centraal duo. Na Moreno hebben we geen goede CV meer gehad. En deze jonge is beter dan wat we nu hebben. Zoiezo beter dan Rahmalo. En indd deed het niet onaardig als hij speelde bij Bayern.

20 juli 2022 om 00:04

@psv18, ik kijk nooit Bundesliga maar wel PSG. Deze jongen speelde bij PSG op 17 jarige leeftijd al behoorlijk goed. Heeft daar ook toen meerdere keren basis gestaan en het prima gedaan.

19 juli 2022 om 16:00

Jumbo kan niet eindeloos geld blijven voorschieten voor hen is er ook een grens. Dus is hij onbetaalbaar voor PSV.

19 juli 2022 om 16:08

PSV heeft 6 miljoen uitgegeven aan 7 spelers. Ik denk dat ze best Nianzhou kunnen aantrekken. Ze hebben de trigger op die Engels-man te snel overgehaald.

19 juli 2022 om 18:02

Geld voorschieten? Waarom zoiets benoemen terwijl dat nergens op slaat.

19 juli 2022 om 19:29

Je beseft dat al die aangetrokken spelers ook allemaal moeten passen in t salarisbudget? Zeker een de Jong en een Xavi komen niet spelen voor een appel en een ei.

Nou wat een onrust. Een speler die gewoon wil weten of hij in de plannen voor komt voor dit seizoen. Die jongen wil gewoon graag spelen.

Nou nou, interne onrust. Volgens mij is het heel gewoon dat spelers zich zorgen maken over hun positie in het elftal als er voor hun positie een nieuwe speler wordt aangetrokken. De club gaat er niet van ondersteboven. Interne onrust is alsof er een kleedkameropstand uitbreekt.

19 juli 2022 om 15:33

Juist, dit is gewoon topsport, goed voor de concurrentie in het team en de kwaliteit.

19 juli 2022 om 16:49

Nog beter dan concurrentie en kwaliteit is natuurlijk diversiteit in je team beste Prem.

Dus jij zou juist moeten roepen dat deze speler meer kansen moet krijgem bij Bayern. Zo veel diversiteit heb je er niet.

19 juli 2022 om 16:52

Mrkrillin, je blijft er wel graag op doorgaan of niet? Ga gewoon lekker inhoudelijk in op prem of laat het lekker gaan. Zie jou bij elke reactie van Prem hier weer over beginnen.

Nianzhou pff dat zou pas een goede vervanger voor Martinez zijn bij Ajax. Frans (dus interessant voor topclubs net als Brazilianen), ijzersterk en daarnaast voetballend ook goed

19 juli 2022 om 15:33

Kijken we nog naar het land in het paspoort yo? Volgens mij maakt het (voor europese topclubs) geen hol uit waar iemand vandaan komt. Alleen Afrikaase spelers zijn wat lastig gezien de internationale kampioenschappen

19 juli 2022 om 15:40

Zeker wel! In sommige landen zijn er nog altijd restricties op het aantal buitenlanders of non-eu spelers dat tegelijk mag spelen of geregistreerd mag worden per seizoen. Daarom zouden dit soort jongens een stuk interessanter kunnen zijn voor een ploeg uit Engeland of Italië bijvoorbeeld.

19 juli 2022 om 15:47

Ik denk dat bundy bedoeld dat wanneer hij bij ajax uitgroeit tot frans international topclubs dit ook zien en zijn transferwaarde een boost krijgt.

19 juli 2022 om 16:05

Frans-internationals zullen altijd een boost krijgen t.o.v. bijv. Een Italiaans international. Dus ja, Braziliaanse en Franse spelers, mits ze het goed doen, zullen je meer opleveren.

19 juli 2022 om 16:09

wat dat betreft hebben ze met Bassey toch ook een prima deal. Als home grown speler is die voor elke PL club een leuke optie.
Ik denk dat zelfs wanneer hij het bij Ajax niet goed doet dat er nog wel een club uit de middenmoot komt die 20 miljoen voor hem over hebben

Denkt dat hij nog wel aan spelen toe komt, 1 of 2 blessures achterin en hij gaat genoeg minuten maken.

19 juli 2022 om 16:06

Je vergeet wel dat we ook nog Pavard hebben die op de centrale positie kan spelen. Ik denk dat een verhuur beter is voor die jongen. Ze moeten hem wel het vertrouwen blijven geven dat hij in de toekomst een kans maakt.

Goede speler. Denk dat een verhuur een prima optie is voor hem.
Met De Ligt, Pavard (die er kan) en Lucas Hernandez en Upamecano heeft hij al 3 a 4 geduchte concurrenten komend seizoen.

Tanguy is in mijn ogen te goed om te banken. Moet op deze leeftijd vlieguren maken, want ik denk dat hij (mits hij speeltijd krijgt) echt wel een goede verdediger kan worden.

Zou hem ook wel graag bij PSV zien op huurbasis eventueel. Of bij Ajax was hij ook wel welkom geweest, al lijkt Bassey al aardig gevorderd.

Nianzou heeft tot nog toe niet kunnen imponeren in München . Keren dat ie gespeeld heeft zich in niks opgedrongen. Gewoon beter worden,en jezelf laten zien. Wacht eigenlijk op het moment dat uppe en Hernandez zich gaan melden. Deze twee liever gezien dan de Ligt

Ik denk dat dit gewoon uitdraait op een verhuurperiode in de Bundesliga. Speler geeft heel netjes aan dat hij meer speelminuten had verwacht en Bayern is dan wel zo'n club die mee wil denken in het proces van minuten maken.

Mochten ze hem toch kost wat het kost bij de selectie willen houden dan kan dit vanuit de speler nog wel een dingetje worden denk ik. Ook omdat hij zo snel een gesprek wilde met de TD.

Interne onrust en boze Fransman.

Tanguy Nianzou was een talent maar ik verwacht er niet zoveel meer van. Zijn minuten op het veld afgelopen seizoen waren nu niet zo spectaculair. Daarvan is hij zich waarschijnlijk ook bewust.

19 juli 2022 om 16:12

@messino die jongen is net een maand 20. Op zich geen schande dat je als 19 jarige niet direct doorbreekt bij Bayern toch.
In Nederland lopen er genoeg spelers rond met het stempel jong talent die 3 jaar ouder zijn/

20 juli 2022 om 08:27

De bombarie waarmee deze jongen richting Bayern trok deed vermoeden dat het een speler zou zijn van de buitencategorie. Heel jong of niet, hij voldeed in mijn ogen niet aan de verwachtingen. Dat is ook geen schande maar ik snap wel dat Bayern met het oog op de toekomst vervolgens kiest voor een verdediger die zijn sporen al wel heeft verdiend en waar nog meer rek in zit.

@VZ: het is ‘toebedeeld’ of ‘toegedicht’. Toebedicht is een niet-bestaand woord

Zo gaat dat in de absolute top… als ik Nianzu was zou ik eieren voor mijn geld kiezen, De Ligt wordt voor zo’n bedrag niet voor de bank gehaald.

Denk niet dat de Ligt voor de prijs waarvoor hij gehaald is niet op de reservebank wordt gezet.

Welkom bij een topclub….

Dit zijn spelers waar o.a. PSV voor zou moeten gaan

Mooie kans voor Ajax. Deze jongen halen, Schuurs verhuren. Timber zal wel aan zijn laatste seizoen bezig zijn denk ik. Heb je zijn opvolger alvast in huis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren