Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale haalt dag na Godín-deal Italiaans international in huis

Laatste update:

Internazionale heeft Stefano Sensi definitief binnen, zo meldt de club dinsdag via de officiële kanalen. De 23-jarige middenvelder, afkomstig van Sassuolo, onderging de medische keuring zonder problemen en tekende een eenjarige huurdeal ter waarde van vijf miljoen euro. In de overeenkomst is opgenomen dat de Milanezen Sensi na afloop van volgend seizoen definitief voor 22 miljoen euro kunnen overnemen. Marco Sala bewandelt de omgekeerde weg en gaat verder bij Sassuolo, dat vijf miljoen euro neerlegt voor de linksback.

“Ik ben er gelukkig mee dat ik mezelf een speler van Internazionale mag noemen”, reageert Sensi in een eerste reactie op de website van zijn nieuwe werkgever. “Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt en kijk uit naar de start van het nieuwe seizoen.” De aanwinst heeft volgens de grootmacht uit Milaan de bijnaam ‘maestro’ vanwege zijn intelligentie manier van spelen en zijn visie.

De deal was eerder al in kannen en kruiken, want Sassuolo-voorzitter Giovanni Carnevali sprak met La Gazzetta dello Sport al over de transfer van de tweevoudig international van Italië. “Het vertrek van Sensi zal ons niet verzwakken. Sala, die overkomt van Internazionale, is daar het bewijs van. Van alle jonge spelers die zijn genoemd, stond hij bovenaan ons lijstje. Wij hebben Sensi aan Internazionale verkocht om de constructie van het Mapei Center (trainingscomplex Sassuolo, red.) te kunnen bekostigen.”

Sensi is de derde aanwinst van Internazionale voor volgend seizoen. In een eerder stadium werden Diego Godín (Atlético Madrid) en Valentino Lazaro (Hertha BSC) aan de selectie toegevoegd. Trainer Antonio Conte lijkt nog niet klaar op de transfermarkt, want in de Engelse media is Romelu Lukaku al meermaals in verband gebracht met een overgang van Manchester United richting het Giuseppe Meazza.

Een goede aanwinst voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een slecht einde van de tekst. Alleen godin en lazaro zijn aankopen . De rest zijn talenten die terug zijn van een huur periode . Pinamonti is ondertussen al verkocht aan genoa en die andere spelers zijn serie c materiaal en zullen ook weer verkkcht/verhuurd worden . OT sensi toch wel weer een lekkere aankoop . Ken hem niet heel goed maar niet voor niks internationaal . Ook pas 23 jaar dus kan nog groeien . Wordt wel tijd dat er nu ook spelers verkocht gaan worden zodat er nog meer geld vrij komt voor meer aankopen

Sensi, heerlijke speler. Ook een speler uit de jeugd van Inter als ik het niet verkeerd heb. Volgens mij heeft ie de hele jeugdopleiding doorgelopen tot aan het eerst elftal en was daarna verhuurd/verkocht aan Cesena (dacht ik). Sassuolo heeft een leuk beleid, net zoals andere Italiaanse clubs inmiddels echt een goed beleid hebben. Jeugd wordt weer opgeleid, krijgt de kans (bijna alle spelers van Italië onder 21 waren allemaal basisspeler bij hun club) en geld kan geïnvesteerd worden. De Serie A blijft toch een fantastische competitie!

2 juli 2019 om 19:49

Ik denk zeker een goed aankoop van Inter.
Volgens mij kent Sensi bij Rimini vandaan en toen de club failliet ging is hij naar Cesena gegaan. Dus geen Inter jeugd doorlopen.
Sassuolo heeft zeker een leuk beleid, doet het met datzelfde beleid ook al jaren echt heel erg goed. Ik hoop dat ze zo doorgaan wat betreft de jeugd opleiden, goed om te zien dat er enkele clubs zijn die - net als sassuolo - de jeugd veel laten debuteren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren