Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Inter zet vanwege ‘misleiding’ streep door Messi

Laatste update:
/
Roda JC Kerkrade is er niet in geslaagd om Luciano Slagveer in te lijven. De aanvaller van sc Heerenveen bleek financieel niet haalbaar voor de Limburgers. (De Limburger)
/
Cagliari gaat Senna Miangue huren van Internazionale. De Belgische linksback kon onder Frank de Boer nog rekenen op speeltijd, maar is voor opvolger Stefano Pioli geen optie. (Gazzetta dello Sport)
/
Lionel Messi gaat niet naar Internazionale. Sportief directeur Piero Ausilio vindt dat de supporters worden ‘misleid’ wanneer hij over de aanvaller van Barcelona spreekt. (Mediaset)
/
Fiorentina heeft Gaetano Castrovilli bijna binnen. De transfer wordt maandag afgerond en Bari ontvangt ongeveer één miljoen euro voor de talentvolle middenveler. (Corriere dello Sport)
/
Sassuolo verwacht dat het Gregoire Defrel deze winter nog kwijt gaat raken. De club zoekt daarom naar geschikte vervangers en heeft daarvoor Alberto Paloschi van Atalanta Bergamo en Ilija Nestorovski van Palermo op het oog. (Corriere dello Sport)
/
Internazionale gaat Ivan Perisic toch verkopen. I Nerazzurri hebben daar een duidelijk doel mee, want met de verkoop van de Kroaat moet ruimte gemaakt worden voor de komst van Alexis Sánchez. (Gazzetta dello Sport)
Denk jij dat Lionel Messi zijn hele loopbaan bij Barcelona gaat blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, die Miangue heeft het wel in zich om een topper te worden. Was veel beter als hij werd uitgeleend aan een Nederlandse of Belgische club

Zijn er Inter supporters die serieus denken dat Messi naar Inter wil dan? haha.
Je krijgt altijd van dit soort verhalen. Een tijdje zou hij naar PSG gaan, daarna City, Inter en zelfs Real. hij blijft lekker bij Barca en over 3-4 jaar lekker naar Argentinie.

23 januari 2017 om 15:37

Inter heeft net als Milan nu eindelijk veel budget voor topspelers.. daarnaast is Messi argentijn en zal hij om te zoveel tijd dus aan Inter worden gelinkt. Nu lijkt het allemaal nog te vroeg iedergeval, Messi is nog de man bij Barcelona en Inter is nog niet op sterkte.

23 januari 2017 om 16:36

Dit berichtje is erg grappig, ik hoop dat die man juist geciteerd is. Want hij zegt eigenlijk dat hij zijn eigen fans misleidt als hij over Messi spreekt.

Dat had de rest van de wereld direct al door, en nu hij gelukkig zelf ook.

23 januari 2017 om 18:10

Precies. Iedereen weet dat Messi zijn carriere gaat afsluiten bij Almere City.

24 januari 2017 om 00:50

Toch zou ik messi wel eens willen zien bij een andere club.
Bijv in de premier league.
Ben benieuwd of hij ook zo kan excelleren als in la liga.
Zou een smetje zijn als hij het alleen bij Barca zou laten zien.
Waar bij Ronaldo het wel heeft laten zien in de PL.

Neeh hij blijft zeker tot zijn 38 (als hij nog voetbalt) blijven bij FC Barcelona of Argentinia

Roda kan Slagveer niet betalen????
Begrijp ik niets van. Goede jongen met veel snelheid, handig voor een counterploeg. Voor hem zelf ook goed want krijgt nu helemaal geen speeltijd meer met Odegaard erbij en Veerman vaak als standaard wissel..
Maar als ze hem al niet kunnen betalen dan hoeven we niet veel te verwachten v Roda.
Kan me niet voorstellen dat Slagveer een enorm contract heeft.

Waar niet over gesproken word hier is dat Alexis Sanchez ook in de belangstelling staat van Inter, lijkt mij ook een broodje aap verhaal! Sanchez zit duidelijk op z'n plek bij Arsenal en heeft totaal geen reden om daar te vertrekken, Italiaanse zuigcompetitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren