Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter pakt uit en betaalt grof geld voor Atalanta-ster

Laatste update:

Internazionale heeft zich weten te verzekeren van de diensten van Roberto Gagliardini, zo maakt de Milanese club woensdag bekend. De middenvelder komt per direct over van Atalanta, dat Gagliardini eerst voor anderhalf jaar zal verhuren aan Inter en vervolgens zo'n 25 miljoen euro zal ontvangen voor de definitieve verkoop van de spelmaker. Beide partijen hebben geopteerd voor een dergelijke constructie vanwege de Financial Fair Play-regelgeving.

/

"Ik ben verheugd om speler van Inter te zijn. Dit is een droom die uitkomt", vertelde de 22-jarige Italiaan op de officiële website van zijn nieuwe werkgever. "Ik kan niet wachten om samen te gaan werken met Stefano Pioli (hoofdtrainer van Inter, red.), mijn teamgenoten te ontmoeten en het shirt te gaan dragen in San Siro, voor de fans van Inter. Ik wil bijdragen aan het succes dat deze club verdient."

Gagliardini is afkomstig uit de jeugdopleiding van Atalanta en maakte na verhuurperiodes bij Cesena, Spezia en Vicenza vorig jaar zijn competitiedebuut voor de middenmoter. Dit seizoen beleefde hij zijn definitieve doorbraak, hetgeen hem onder meer al een uitnodiging van de Italiaanse bondscoach Giampiero Ventura opleverde.

Roberto Gagliardini is 25 miljoen euro waard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pff ... gaat toch nergens meer over. 25 miljoen euro voor een speler die amper tien wedstrijden op het hoogste niveau heeft gespeeld, inmiddels ook 22 jaar oud. Het is een goede voetballer, geen twijfel over mogelijk, maar Inter neemt wel een flink risico om zoveel geld te betalen voor een dusdanig onervaren speler. Wel knap dat ze de concurrentie van o.a. Juventus hebben gewonnen.

Ik had hem graag bij Juventus gezien als back-up van Marchisio, al begrijp ik wel dat Marotta en Paratici niet verder wilde gaan dan een miljoen of vijftien. Hopelijk weten wij deze week Orsolini en Bentancur binnen te hengelen en gaan we in de zomer all-in voor Verratti, dromen ...

11 januari 2017 om 17:49

Is dit inderdaad een van die spelers waar Juventus zogenaamd een dubbeldeal voor wilde doen?

11 januari 2017 om 17:55

Juventus was inderdaad geinteresseerd in Kessie, Caldara en Gagliardini.

Caldara is binnen voor 15 miljoen euro 5 miljoen variabelen. 21 jaar oude centrale verdediger en zal over 1.5 jaar bij Juventus aansluiten.

Gagliardini is dus naar Internazionale verkast en Kessie gaat ongetwijfeld naar de Premier League. Dat is een krachtige box-to-box speler en daarvoor wil Atalanta 30 miljoen voor hebben. Gagliardini heeft ongetwijfeld meer 'voetbaltalent' dan Kessie, maar Kessie is op dit moment de man in vorm en is fysiek veel sterker en een echte kilometervreter.

11 januari 2017 om 18:32

Zeer teleurgesteld dan dat die andere twee niet komen?

je comment is erg verhelderend!

11 januari 2017 om 20:38

Caldara lijkt mij in ieder geval de beste aanwinst van de 3 voor juve

11 januari 2017 om 21:44

Juventus heeft nooit een officieel bod gedaan op hem, omdat ze wisten dat Atalanta meer als twintig miljoen wou. Marotta heeft dit trouwens een dag of tien geleden al duidelijk gemaakt. Ik zie ook veel liever een Kessie komen als het zover zou komen.. In de zomer zou zou Juventus een mokerslag willen slaan, Verratti wordt genoemd.

Is San Siro niet AC? En Giuseppe Meazza Inter? Of is dit inmiddels veranderd? Anders maakt hij een slechte beurt bij de supporters

11 januari 2017 om 18:11

Volgensmij officeel nog wel maar bijna iedereen noemt het san siro. Op de commentator van eurosport na die noemt het altijd giuseppe meazza zelfs als ac speelt

Ben ik de enige die het bijzonder vind dat hij refereert aan het San Siro? Dacht dat dit het geval was wanneer hij een speler van Milan was. Het is me bekend dat het hetzelfde stadion is maar dacht dat het vanuit Inter giuseppe meazza heette..
Kan me vergissen natuurlijk.

11 januari 2017 om 18:22

Hij spreekt ook geen Nederlands volgens mij, of vergis ik me... Veel hangt af van de vertaler hier denk ik.

11 januari 2017 om 18:25

Hmm staat idd echt op de Inter website als San Siro, ligt niet aan de vertaler dus. Vreemd idd, misschien is ie stiekem Milanista, net als Balotelli vroeger.

Het schijnt een groot talent te zijn en ook een Italiaans international. Volgens Italiaanse pers is hij een van de waardevolste spelers op Italiaanse velden. Grote clubs zoals Juve zaten achter hem. 25 miljoen lijkt inderdaad veel maar in Engeland bijvoorbeeld wordt drievoudige van dat bedrag uitgegeven. Hopelijk gaan we veel plezier aan hem beleven.

Goeie speler, maar 25 miljoen is wel dom geld gegeven! Je middenveld beschikt al zoveel kwaliteit. Brozovic, Kondogbia, Banega en Gary medel niet te vergeten! Ze moeten een linksback halen geen middenvelder! Die Ansaldi bakt er niks van.

11 januari 2017 om 23:36

Ze zijn ook bezig voor linksback . Rodriquez van Wolfsburg moet komen en die heeft ook clubs als Psg en Chelsea afgewezen omdat hij naar Inter wilt

12 januari 2017 om 18:38

Hopen dat hij komt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren