Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Incident bij Feyenoord: ‘Dit is van alle tijden, inherent aan voetbal’

Laatste update:

Feyenoord boekte zaterdagavond een moeizame overwinning op hekkensluiter FC Dordrecht (2-0). Tegen tien man brak middenvelder Jens Toornstra vier minuten voor tijd de ban, waarna invaller Ruben Schaken diep in blessuretijd de eindstand bepaalde. Door het uitblijven van een treffer nam de frustratie bij Feyenoord op en buiten het veld toe.

Tonny Vilhena kreeg het zelfs even aan de stok met de zelfzuchtige Colin Kazim-Richards. Laatstgenoemde ging voor eigen succes, terwijl Vilhena in betere scoringspositie stond. Fred Rutten wilde na afloop niet al teveel over het incident kwijt. "Dat is inherent aan voetbal. Als er geen emotie meer is…”, vertelde de oefenmeester aan FOX Sports.

"Dit is van alle tijden. Ik heb zelf ook tegen een balletje getrapt, maar toen waren er nog niet zoveel camera's.” Na de rode kaart voor Marvin Peersman, na een stevige charge op Toornstra, leek het dappere FC Dordrecht verloren. Filip Kurto wilde in eerste instantie echter van geen wijken weten. Tegen het schot van Toornstra had hij echter geen verweer (1-0) waarna ook Schaken nog fraai tot scoren kwam: 2-0.

Eindigt Feyenoord bij de eerste vier?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu moet het niet uit zijn verband getrokken worden, maar die Kazim is wel een triestheid. Vilhena mag bij een 0-0 best pissig zijn als zo'n blinde weer voor z'n eigen kans(loze) missie gaat. Hoe lang houd je het vol met zo'n spits. Feijenoord-onwaardig!

23 november 2014 om 09:31

In het geval dat je het al een spits kunt noemen.. gewoon een aanfluiting voor feyenoord

23 november 2014 om 09:31

Hij gaf aardig veel af hoor, ging deze keer opzichtig voor zichzelf. Gebeurt bij elke wedstrijd toch wel eens.

23 november 2014 om 09:43

Ik begrijp echt niet waarom Kazim zoveel krediet krijgt, bij iedere middenmotor zat die gast al lang op de bank. Wat een matige speler zeg. Geen doelgerichtheid, geen snelheid, geen goede kopper, slecht schot en staat vaak niet diep genoeg. Af en toe legt hij een balletje aardig breed en hij werkt hard, maar als dat al genoeg is om bij Feyenoord in de spits te mogen spelen dan zijn er nog heel veel gegadigden, wat een schande!

23 november 2014 om 10:09

"Never change a winning team". Waarom zou je hem eruit halen. Feyenoord loopt als een trein. Hoe de wedstrijden gewonnen worden is helemaal niet belangrijk. Het belangrijkste is. Dat die wedstrijden gewonnen worden.

23 november 2014 om 10:25

Elke keer word mij steeds 1 ding duidelijk en dat is dat we een echte afmaker moeten halen..maar goed dan hoor je van geil en dan weet je dat er gewoon geen spits gaat komen dus zeg ik..kampioen worden we niet hooguit 3e of 4e

24 november 2014 om 08:55

Het was als spits niet best maar Tevreden is echt nog een maatje slechter dan Kazim. Tevreden heeft zo'n slechte eerste aanname dat elke aanval stopt bij hem. Alleen als hij het eindstation is is hij beter als Kazim. maar je komt met Tevreden nauwelijks aan goeie aanvallen.

24 november 2014 om 09:39

Hoe kan je een feyenoord van zijn en de naam van mitchelk te vrede zo fout schrijven? Tevreden? Dat is een Nederlands woord, geen speler van feyenoord

23 november 2014 om 11:21

Eerste helft schiet Vilhena een bal kansloos hoog over, tweede helft schiet Kazim kansloos voorlangs......
Twee vrijwel identieke situatie's waarin spelers vanuit een onmogelijke positie voor eigen succes gaan.
Echter moet Vilhena niet gaan lopen zeiken op Kazim in de tweede helft wat hij deed het in de eerste helft zelf net zo hard.
Vilhena begint ook meer en meer een vervelend mannetje te worden in het veld en reageert zijn eigen falen steeds meer op zijn medespelers af en heeft gisterenavond wederom laten zien niet de man te zijn die Clasie straks zou kunnen vervangen als deze vertrekt.

23 november 2014 om 13:45

Ik vind het enorm zonde van zo'n groot talent, maar het lijkt inderdaad de verkeerde kant met hem op te gaan bij Feyenoord. Wat mij altijd vertrouwen in hem gaf was dat hij naast talent ook een flinke werklust en fanatieke instelling had. Nu wordt er veel geduld en bescheidenheid van hem gevraagd en de vraag is hoe lang hij dat kan opbrengen.

Ik voorzie nog steeds een mooie, internationale carrière voor hem, maar de route lijkt wat langer te worden en moet misschien via een andere club verder lopen.

In het begin speelde Kazim nog wel aardig maar het gaat toch echt snel bergafwaarts. Nu hopen voor Feyenoord dat ze in de winterstop een aardige spits halen

Het probleem was niet zozeer dat Kazim op dat moment niet afspeelt, maar dat hij kans na kans verprutst. Dan durven zelfs de jonge spelers tegen je op te staan.

Hij heeft best aardige bevliegingen soms, maar het is absoluut geen spits.

Wat is die Kazim slecht zeg, wat wij met Sigthorsson hebben.

Mazzeltof weer voor feijenoord...............hadden weer een onterechte rode kaart nodig om te winnen.....
Was zeker niet gelukt met 11 tegen 11.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren