Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inamoto keert na negen jaar terug naar Japan

Laatste update:

Junichi Inamoto heeft zijn terugkeer naar Japan definitief afgerond. Nadat Stade Rennes al een akkoord bereikte met Kawasaki Frontale over een transfersom, kwam de speler zelf ook tot een overeenkomst met de Japanse club. Inamoto werd vrijdag gepresenteerd en keerde daarmee na negen jaar terug in zijn vaderland.

De middenvelder maakte een half jaar geleden de overstap van Eintracht Frankfurt naar Rennes, maar kon bij de Franse club niet aarden. In de eerste seizoenshelft kwam de markante Japanner maar tot vijf optredens. Met het naderende WK op komst wilde de 74-voudig international de komende maanden meer aan spelen toekomen en dus opteerde hij voor een terugkeer naar de Japanse J-League.

In de afgelopen jaren kwam Inamoto vrijwel uitsluitend uit voor Europese clubs. De inmiddels dertigjarige middenvelder startte zijn Europese tournee bij Arsenal, en stond daarna bij Fulham, Cardiff City, West Bromwich Albion, Galatasaray, Eintracht Frankfurt en dus Rennes op de loonlijst. Bij Arsenal speelde hij slechts een handvol duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik herinner hem nog bij Galatasaray hij had zijn wedstrijden maar was niet goed genoeg voor de top ik kan niet geloven dat hij al 30 is hij ziet er veel jonger uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren