Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zuid-Amerikaanse sterren gaan samen avontuur aan

Laatste update:
/
Sebastián Coates heeft zich in dienst van Sporting Portugal in de kijker gespeeld bij AC Milan. De Portugezen hebben echter een optie tot koop op de verdediger, die voor het tweede opeenvolgende seizoen wordt gehuurd van Sunderland. (GazzaMercato)
/
Na het aanstellen van een Italiaanse opvolger van Frank de Boer wil Internazionale ook de selectie verder Italianiseren. Federico Bernardeschi of Domenico Berardi kan worden binnengehaald om dat doel te verwezenlijken. (Corriere dello Sport)
/
Miami United FC wil twee grote namen strikken. De club uit Florida heeft het voorzien op de Uruguayaan Diego Forlán en op de Argentijn Juan Riquelme. (Fox Sports)
/
Fiorentina probeerde Stevan Jovetic afgelopen zomer terug te halen en het blijft bij een eenmalige poging. De club is voorzien in de voorhoede en zal niet meer aankloppen voor de aanvaller van Internazionale. (Radio Toscana)
/
Karl-Heinz Rummenigge kan zich heel goed voorstellen dat Philipp Lahm in de toekomst trainer van Bayern München wordt, maar Oliver Kahn heeft zijn twijfels. Het risico op mislukking voor een onervaren trainer is volgens hem niet te onderschatten. (BILD)
/
Hull City heeft slecht nieuws voor Arsenal, Liverpool en Everton. De club is ervan overtuigd dat de begeerde verdediger Josh Tymon een nieuw contract gaat signeren. (The Sun)
Denk jij dat Philipp Lahm in de toekomst de trainer van Bayern München wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou verrassend zijn als deze 2 namen ( Forlan en Riquelme ) zouden tekenen bij Miami United FC. De club speelt niet zo hoog in Amerika namelijk. Maar wie weet dat deze 2 spelers wel niet op hoog niveau willen spelen.

23 november 2016 om 20:49

Forlan zwerft hier en daar en Riquelme is al gestopt dus ze mogen flink in de buidel tasten, willen ze deze twee legendes naar de USA lokken. Denk persoonlijk niet dat Riquelme weer de schoenen uit de kast zal halen maar je weet maar nooit. Heeft ooit eens eerder weer wezen ballen nadat ie gestopt was.

Internazionale kan de komst van Federico Bernardeschi vergeten. Hij wil zijn loopbaan bij Fiorentina afsluiten en dat wil de club ook, heeft Paulo Sousa gezegd. Ik zou ook niet weten waarom hij naar zo'n club in 'crisis' zou willen gaan... hij doet het prima bij Fiorentina!

Massimo Oddo zou de favoriet zijn om Paulo Sousa aan het einde van het seizoen te vervangen bij Fiorentina, meldt Corriere dello Sport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren