Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zes verdedigers maken kans op transfer naar Real Madrid

Laatste update:
/
Robin Knocke maakt dit seizoen indruk bij VfL Wolfsburg en dat is ook elders niet onopgemerkt gebleven. Die Wölfe hebben echter alle geïnteresseerden, waaronder FC Basel, de deur gewezen. (Kicker)
/
Real Madrid had de kans om Pierre-Emerick Aubameyang voor 55 miljoen euro op te halen bij Borussia Dortmund. De Spaanse grootmacht twijfelde echter te veel over de professionaliteit van de spits. (El Gol Digital)
/
Zes verdedigers maken komende zomer kans op een transfer naar Real Madrid. Leonardo Bonucci, Nicolás Otamendi, Milan Skriniar, Clément Lenglet, José Maria Giménez en Lucas Hernández staan op het lijstje. (Don Balón)
/
Valencia heeft belangstelling voor Rafinha, die komende zomer uit zijn contract loopt. Vertegenwoordigers van de verdediger van Bayern München hebben al met de Spaanse club gesproken. (Superdeporte)
/
Arsenal gaat zich komende zomer weer melden bij Girondins Bordeaux voor Malcom. Ook denkt de Engelse club aan Jonny Evans, Kostas Manolas en Jan Oblak. (London Evening Standard)
/
Liverpool had interesse in doelman Alisson. Monchi, directeur van AS Roma, geeft echter aan dat the Reds nooit concreet een bod hebben neergelegd. (Diverse Italiaanse media)
De defensie is de zwakste linie van Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jan Oblak en Manolas en dan het liefst nog Fabinho erbij komende zomer en ik ga voor het eerst in 3 jaar weer elke week voor de buis zitten. Wat een team krijg je dan zeg!

2 februari 2018 om 09:50

Welke centrale verdediger is denk je beter? Stefan De Vrij of Manolas? Stefan de Vrij lijkt me ook geen slechte CV voor Arsenal.

2 februari 2018 om 10:00

Zelf denk ik Manolas. Heeft meer snelheid en heeft cl ervaring.

2 februari 2018 om 11:07

Tja weet ik eerlijk gezegd niet. Denk dat de Vrij uiteindelijk kan doorgroeien tot een betere verdediger dan Manolas maar wij Nederlanders kijken altijd iets te veel naar potentieel naar mijn mening. Zou dus denk ik zelf voor Manolas gaan.

Ze zijn overigens natuurlijk wat mij betreft allebei welkom maar dat is misschien iets te enthousiast

Het liefst hoop ik dat Real nog 1 ervaren sloper haalt. Wanneer Ramos er niet is, dan mis je een beetje agressie in de verdediging. Varane en Nacho zijn te soft. En ja ik weet dat ze Pepe moesten houden, maar er zijn nog vast andere opties.

Bonucci te oud, Otamendi krijgen ze niet van City en de rest is sowieso bankmateriaal

2 februari 2018 om 07:29

Gimenez zou wel een goede aanwist kunnen zijn voor als backup toch?

Real twijfelde dus aan de professionaliteit van Auba.. Ze hebben dus een van de beste spitsen op dit moment voor maar 55 miljoen laten lopen voor zo'n kut reden? Proberen ze dalijk zeker Kane voor 100 zoveel te kopen wat Spurs sowieso zeker vraagt. Of Icardi waar Inter 110 voor vraagt. Goed gedaan Madrid , 19 punten achterstand , uitgeschakeld in de Copa del Rey en waarschijnlijk geen kans in de UCL MAAR er is niks aan de hand hoor , neeee helemaal niet. Benzema scoort 2x in 14 wedstrijden maar geen rede tot paniek toch?

2 februari 2018 om 11:36

Ajoh maak je niet zo druk joh

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren