Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zenit biedt FC Porto 35 miljoen voor 'opvolger Hulk'

Laatste update:
/
Clément Grenier heeft aanbiedingen van Palermo en Sunderland afgeslagen. De middenvelder ziet ook een transfer naar Rusland niet zitten en blijft voorlopig dus bij Olympique Lyon. (L’Équipe)
/
Lucas Leiva vreest dat hij komend seizoen niet veel aan spelen toe zal komen. De langst dienende speler van Liverpool staat daarom open voor een overstap naar Besiktas. (Fanatik)
/
Zenit Sint-Petersburg heeft een vervanger voor Hulk gevonden. De club uit Rusland heeft namelijk 35 miljoen euro over voor de 26-jarige Yacine Brahimi van FC Porto. (A Bola)
/
Álvaro Negredo is de volgende speler van naam die een megacontract in China kan tekenen. Guangzhou Evergrande heeft 24 miljoen euro voor Valencia en 5,5 miljoen euro per jaar voor Negredo over. (AS)
/
Marko Pjaca wordt aan veel topclubs gelinkt en zegt ‘vereerd’ te zijn. De linksbuiten zegt echter ‘gelukkig’ te zijn bij Dinamo Zagreb en dat zijn toekomst nog ongewis is. (24sata)
/
Lacina Traoré keert terug naar Rusland. De 26-jarige aanvaller uit Ivoorkust gaat op huurbasis spelen voor CSKA Moskou. Hij kwam eerder uit voor Anzhi Makhachkala en Kuban Krasnodar. (L’Équipe)
Yacine Brahimi is 35 miljoen euro waard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Porto meer dan 35miljoen voor Brahimi wil 45miljoen had ik gelezen, en nu Hulk voor 55miljoen weg is gaat Porto zeker meer vragen dan dat Brahimi waard is.

Waar is hulk heen?

5 juli 2016 om 01:01

Shanghai Sipg.

Topaankoop! De nieuwe Hulk heeft het zelfde postuur als de oude!

5 juli 2016 om 01:27

Brahimi is een sprietje vergeleken met Hulk...

5 juli 2016 om 01:50

En Hulk heeft de draaicirkel van de Titanic vergeleken met Brahimi, zo hebben ze beiden hun eigen kwaliteiten.

5 juli 2016 om 08:02

Die andere spits heeft wel het lichaam van Hulk. Aboubakar is ook een beest. Brahimi is een leuke speler maar die gaat naar de Primera division.

Zenit haalt toch nooit donkere spelers?

5 juli 2016 om 02:10

Dat klopt inderdaad wat je zegt! De racisme in Rusland is bij Zenit wel erg hoog. Maar Brahimi is niet 'donker', maar 'getint'. Hulk is denk ik van dezelfde huidskleur als Brahimi ongeveer.

5 juli 2016 om 04:21

Volgensmij halen ze wel getinte spelers uit Europa of Zuid-Amerika (Witsel, Hulk.) Maar ze hebben nog nooit een Afrikaanse en/of donkere speler in de selectie gehad.

5 juli 2016 om 06:24

Dan verbreken ze een record want Brahimi is een Algerijn.

Goede behendige speler die Brahimi, doet er beter aan te verkassen naar clubs als Spurs, Valencia, Liverpool of BVB. Zit nog genoeg rek in die jongen!

Wij hebben Leiva helemaal niet nodig. Atiba verkopen voor 3.5 miljoen en Tolgay op zijn positie zetten. 3.5 miljoen weer gebruiken om LB of Spits aan te trekken.

Brahimi is toch een middenvelder?

5 juli 2016 om 09:21

Nee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren