Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zaakwaarnemer Agüero heeft al deal geregeld

Laatste update:
/
VVV-Venlo wil door met Johnatan Opoku. De 26-jarige middenvelder scoorde dit seizoen dertien keer in de Jupiler League en kan zijn tot medio 2017 doorlopende contract verlengen. Hij maakte vorig seizoen de overstap van FC Oss naar De Koel, al had hij toen ook kunnen kiezen voor een Portugees avontuur bij União Madeira. VVV gaat waarschijnlijk als nummer twee de play-offs om promotie in. (FOX Sports)
/
Aston Villa degradeert na dit seizoen uit de Premier League en dat zou weleens het vertrek van een groot aantal spelers in kunnen luiden. Eén van de voetballers die op zoek lijkt te gaan naar een nieuwe werkgever is Jordan Amavi, wiens zaakwaarnemer naar verluidt al naar Birmingham is gereisd om de club te verzoeken aantrekkelijke aanbiedingen niet naast zich neer te leggen. (Get French Football News)
/
Manchester City heeft er nog geen officiële mededelingen over gedaan, maar het lijkt er op dat de club het contract van Sergio Agüero, die nog tot 2019 vastlag, heeft opengebroken. Een officieel document van de FIFA laat namelijk zien dat City zaken heeft gedaan met de zaakwaarnemer van de Argentijn, wat waarschijnlijk betekent dat er een akkoord is gesloten over een contractverlenging. De Engelsen wilden Agüero graag tot in ieder geval 2020 binden. (Goal)
/
Cristian Brocchi nam nog maar kort geleden het stokje over van Sinisa Mihajlovic, maar de Italiaan staat nu al voor de belangrijkste wedstrijd van zijn jonge trainersloopbaan. Als de voormalig jeugdcoach er niet in slaagt de finale van de Coppa Italia te winnen is het alweer over en uit voor Brocchi bij i Rossoneri. De club heeft na de nederlaag tegen Verona geen geduld meer en Marcello Lippi schijnt al gepolst te zijn om de boel over te nemen. (La Gazzetta dello Sport)
/
Nicklas Bendtner kwam in 2014 met hoge verwachtingen naar VfL Wolfsburg, maar de Deen heeft die verwachtingen nooit waar kunnen maken. Wolfsburg besloot dus onlangs om Bendtner op straat te zetten en directeur Klaus Allofs noemt zijn tijd bij die Wölfe een ‘mislukt experiment’: “Bendtner was een gok die het waard was om te nemen, we waren jaloers op Arsenal toen hij daar nog speelde. Nu is hij slechts een gevaar voor zijn eigen carrière”, vertelt de Duitser. (Kicker)
Sergio Agüero is de beste spits van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Seedorf had nooit ontslagen mogen worden bij Milan. Hij boekte vooruitgang, maar op een of andere manier kreeg Inzaghi de voorkeur boven hem. Gelukkig lukte het al zijn opvolgers niet om succes te boeken met Milan, anders zou Seedorf als grap gezien worden.

30 april 2016 om 12:31

Mihaljovic was de beste van allemaal. Realistisch en nuchter en werkte aan de groep. Maar Milan heeft geen geduld..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren