Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (woensdag, 3/4)

Laatste update:
/
Niet Internazionale maar AC Milan wordt de meest waarschijnlijke bestemming van Julio Baptista. De Milanezen zijn al enige tijd in de middenvelder van Braziliaanse afkomst geïnteresseerd, maar vinden de vraagprijs van de Romeinen te hoog. Nu hoopt Milan dat men in Rome op de komst van Klaas-Jan Huntelaar zit te wachten. Dat zou gezien het blessureleed van Luca Toni helemaal niet zo'n slecht idee zijn. (La Gazzetta dello Sport)
/
Olympiakos Piraeus zoekt nog altijd naar een opvolger voor de ontslagen Zico. Zo wordt Ernesto Valverde met de Griekse topclub in verband gebracht. De trainer van Villarreal was vorig seizoen werkzaam in Athene, maar een financieel geschil leidde al na één seizoen tot een beëindiging van de samenwerking. Walter Novellino zou ook in beeld zijn. De Italiaan werd eerder dit seizoen bij Serie B-club Reggina ontslagen. (Diverse Griekse media)
/
Andrés Palop pakt week in week nog steeds de meest onmogelijke ballen, maar Sevilla zoekt desondanks naar een opvolger voor de routinier. Zo is men in Zuid-Spanje bijzonder gecharmeerd van Samir Handanovic. De doelman van Udinese, elf jaar jonger dan Palop, lijkt aan zijn laatste seizoen in Udine bezig te zijn. De Sloveense sluitpost wordt ook met Arsenal en Bayern München in verband gebracht. (AS)
/
Zoran Tosic maakt dit seizoen waarschijnlijk op huurbasis af bij 1. FC Köln. De overgang van de vleugelspeler naar de Keulenaren zou eigenlijk vorige week afgerond worden, maar op het laatste moment meldde ook Benfica zich op het strijdtoneel. Tosic ziet echter meer in een overgang naar de Bundesliga, en hoopt vooral aan spelen toe te komen. Manchester United ontvangt een half miljoen euro voor de verhuur. (TZ)
/
Royston Drenthe hoopt zich in het tenue van Real Madrid te bewijzen, maar de kans is groot dat hij nog deze maand van club verandert. Manchester City ziet in de ex-speler van Feyenoord een geschikte vervanger voor Robinho. De Braziliaan staat op het punt om zijn overgang naar Santos af te ronden. Real Madrid weigert vooralsnog Fernando Gago naar de Eastlands te laten gaan, en wellicht geldt dat tevens voor Drenthe. (The Sun)
/
Sporting Portugal hoopt niet alleen de huur van Ricardo Quaresma (Internazionale) deze week af te ronden, maar ook Valencia-middenvelder Manuel Fernandes te verwelkomen. Fernandes vreest net als zoveel collega-voetballers dat hij door zijn karige speelminuten buiten de WK-selectie van Portugal zal vallen. Valencia-coach Unai Emery zal een dezer dagen zijn oordeel vellen over een eventuele verhuur. (Record)
/
De naam van Guus Hiddink duikt nu ook op bij VfL Wolfsburg. Na genoemd te zijn in Engeland, Spanje, Argentinië, Turkije en Nigeria is de huidig bondscoach van Rusland nu ook in beeld bij VfL Wolfsburg. De Duits landskampioen zette maandag Armin Veh op straat en is inmiddels druk bezig met het zoeken van een geschikte opvolger. Huub Stevens werd al genoemd, maar Hiddink geldt als de droomkandidaat. (BILD)
/
In navolging van Manchester United heeft nu ook Wigan Athletic belangstelling voor David de Gea, aldus zaakwaarnemer Héctor Rincon. Wigan-coach Roberto Martínez is bijzonder onder de indruk van de capaciteiten van zijn landgenoot, die bij Atlético Madrid steeds vaker het doel verdedigt. Omdat Atlético niet wil dat de ontwikkeling van Sergio Asenjo stagneert, is de club bereid mee te denken aan een overgang. (Marca)
/
Hamburger SV wil na Zé Roberto opnieuw een verdedigende middenvelder overnemen van Bayern München. De Noord-Duitsers hebben zich gemeld voor Anatoliy Tymoshchuk, die in de zomer met veel poeha werd binnengehaald maar de concurrentiestrijd heeft verloren van Mark van Bommel. Tymoshchuk mag in de winter nog niet weg, maar als zijn situatie niet verandert, kan hij in de zomer alsnog vertrekken. (Hamburger Abendblatt)
/
Luis Jiménez beleeft niet veel plezier aan zijn tijdelijke avontuur bij West Ham United, en de kans is groot dat de Chileense middenvelder terugkeert naar Italië. Werkgever Internazionale onderhandelt momenteel met Parma over de overgang van Jiménez. De ex-speler van onder meer Fiorentina en Lazio zal opnieuw worden verhuurd, al is Internazionale bereid om een deel van de transferrechten af te staan. (Sky Italia)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er komt ook elke dag wel een cluppie bij voor Guus he!!!! Denk niet dat wolfsburg een ja krijgt van guusie hoop toch echt dat ie naar Juve gaat

Jammer dat Fenerbahce niet beter zijn best had gedaan met Quaresma. Hij zou een enorme versteking zjin geweest.

Ikzelf als sporting fan weet niet of de fans de terugkeer van Ricardo wel zullen accepteren, want dit is al eerder voorgekomen maar toen ging hij naar porto, en werd eigenlijk een beetje als een verrader gezien.
De benfica verleden van Manuel maakt niet uit want Manuel heeft al aangegeven graag bij sporting te spelen en dit speelt al een paar weken. Vind het wel onbegrijpelijk van Valencia als ze hem laten gaan want deze jongen is verschrikkelijk goed, helaas raakte hij geblesseerd waardoor andere spelers opstonden(ever banega) en is hij zijn plekkie kwijt. Maar wel 2 aanwinsten voor sporting nu Pedro Mendes nog!

Drenthe een vervanger voor Robinho?? Ik snap deze vergelijking niet

@ Dms

Snap dat ook niet Drenthe is toch meer een verdedigende middenvelder en Robinho Aanvallend.
Waar is Man City mee bezig met al die spelers voorin. Ook al gaat Robinho weg ze hebben genoeg kwaliteit voorin.

Drenthe kan ook als linksbuiten spelen en misschien zelfs linkerspits.ik snap de vergelijking opzich wel

Stel Ajax wordt 2de en gaat voorronde Champions League in. Zou het dan wat kunnen worden met Drenthe aan de linkerflank bij Ajax?

Ik weet het, Feyenoorder bij Ajax, blabla, wij hebben meer titels, wij meer passie, nee ik heb een grotere e-penis, nee ik, etc..

Maar effe objectief, het is duidelijk dat Drenthe het niveau van Real Madrid (nog) niet in kan. Hij is voor zijn leeftijd en gebrek aan ervaring overduidelijk nog niet stabiel genoeg. Ik kan me om die reden voorstellen dat Real Madrid verder kijkt.

Aangezien bij Ajax de mogelijkheid bestaat dat Emanuelson weggaat (aflopend contract - ook al kwam hij hier pas op terug dat hij toch mogelijkheden zag), Sulejmani nog niet de juiste vorm heeft (ondanks het vertrouwen van Jol) en dat de spoeling op linksachter met Anita en een geblesseerde Atouba nogal dunnetjes is; zou Drenthe dan niet goed in dat plaatje passen?

Royston Drenthe is een zeer talentvolle voetballer van zijn generatie, atletisch, technisch en een enorme drive om te willen winnen. Daarnaast heeft hij met zijn charme en flair een unieke persoonlijkheid waarmee Jol wel op de goede manier kan omgaan.

Drenthe naar Ajax. Wat vinden jullie ervan?

27 januari 2010 om 10:54

Zoals je het hier schets klinkt het mooi, desalniettemin zie ik het niet snel gebeuren.

Drenthe wat een talent! Het is echt geen linksback! Gewoon een linkshalf of links buiten. Technisch super snel! Super linker been. Ik wou dat Fenerbahce hem huurde voor de links half positie met quaresma rechts en Özer in het midden.

AC Milan!!! Waarom middenveld!!! Heb je niet geleerd van de derby? Onze verdediging Sucks!!!!
We hebben geen Echte rechtsback (abate doet het goed maar is van nature geen rechtsback)
Wij hebben totaal geen linksback en laten we niet praten over de reserve spelers Favalli & Kaladze.

Doe is wat nuttigs ipv goedkope troep kopen want aan Julio hebben we niks. We hebben teveel middenvelders: Seedorf Pirlo Gattuso Ambrosini Flamini Abate Antonini ga zo maar door

Sporting bereid zich goed voor op het tweede seizoenshelft. Hop[elijk kan Quaresma zich nog op tijd in de kijker spelen voor Zuid Afrika, wanneer hij op dreef komt is het zonder meer een meerwaarde.

Julio Baptista is zeker geen slechte speler maar hij krijgt gewoon weinig kansen. Huntelaar zou de eerste paar weken zeker spelen bij As Roma maar wanneer Luca Toni uit blessure terugkeert dan vrees ik dat deze jongen gewoon weer op de bank terecht komt.

Guus Hiddink zijn naam wordt genoemd bij Wolfsburg, hmm, het moet toch nog niet gekker worden denk ik. Ik denk niet dat hij zit te wachten op een club zoals Wolfsburg, hij heeft toch veel meer ambitie dan dat. Verder betwijfel ik het of Wolfsburg Hiddink een loon kan betalen waarmee hij tevreden kan zijn.

als ze een vervanger voor de bank zoeken bij City , dan heb je aan pro-bankwarmhouder Drenthe een goeie!

Het is wat met die Griekse topclubs. Als ik een trainer zou zijn had ik zonder na te denken getekend. Want je bent er na 6 maanden hoogstwaarschijnlijk weg en heb je toch meteen weer paar miljoenen meegenomen.

Wolfsburg is niets voor Guusje. Neem gewoon een job aan in Engeland en maak er een memorabel einde van je carriere waar veel trainers jaloers op kunnen zijn.

Ik denk ook niet dat Guus naar Woflsburg gaat. Wolfburg zal volgens mij doorgaan met hun coach van het 2de team tot deze zomer en dan Stevens binnen halen. Gezien het verleden van Stevens en Hoeneß.

Tosic zou mooi staan bij köln, beiden zouden er van profiteren. In Duitse media wordt zelf gemeld van een koopotie. Met de financiële staat van manu zou dit wel eens waar kunnen zijn.

Als Drenthe nou gekocht wordt door Man City, krijgt Feyenoord dan ook nog een bedrag?

Maar ik denk dat Drenthe daar ook niet slaagt, Man City blijft maar inkopen doen, de spelers krijgen niet de tijd om zich fatsoenlijk aan te passen. Ik zou bijvoorbeeld een Fiorentina wel een ideale club vinden voor Drenthe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren