Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger zette zelf streep door wens van supporters

Laatste update:
/
AZ verscheurde afgelopen maandag het contract van Denni Avdic en de aanvaller kan daardoor in alle rust op zoek gaan naar een nieuwe club. Zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya laat weten dat de 26-jarige Zweed ‘een aantal’ opties heeft in Engeland en dat hij ook al door andere verenigingen is benaderd. “Ik sluit niets uit”, zegt hij. Avdic traint woensdag en donderdag mee bij Heracles Almelo. (GT)
/
Felipe Melo verklapt dat hij jaren geleden al droomde van een transfer naar zijn droomclub Internazionale. “Daar heb ik het met mijn familie al jaren over. Dit is al enige tijd een droom voor mij en ik ben dan ook dolblij dat het eindelijk is gelukt. Mijn sterke punten? Ik ben technisch niet de allerbeste, maar ik werk er altijd keihard voor”, zegt de van Galatasaray overgenomen middenvelder. (Sky Italia)
/
Trainer Arsène Wenger heeft besloten om Edinson Cavani niet naar Arsenal te halen. De aanvaller van Paris Saint-Germain werd in verband gebracht met the Gunners, maar Wenger bleek het uiteindelijk geen goed idee te vinden om diep in de buidel te tasten: de 28-jarige Uruguayaan zou bij een eventuele latere verkoop een te geringe waarde vertegenwoordigen, was de mening van de Franse oefenmeester. (Daily Mirror)
/
Sevilla heeft geprobeerd om Federico Fazio terug te halen. De 28-jarige centrale verdediger speelde tussen januari 2007 en augustus 2014 in Andalusië en lijkt geen toekomst meer te hebben bij Tottenham Hotspur. Sevilla was bereid om een huursom te betalen en wilde het volledige salaris van Fazio voor zijn rekening nemen, maar Tottenham zette in op een definitieve transfer en een bedrag van tien miljoen euro. (Estadio Deportivo)
/
Newcastle United kocht deze zomer voor zeventig miljoen euro in en daarmee staan er tal van nieuwe gezichten op het veld. Een van hen is Georginio Wijnaldum. De Oranje-international is zeer realistisch over de mogelijkheden van zijn nieuwe club. “Als er veel spelers naar een club komen, dan kan het moeilijk worden om er een goed team van te smeden. Er moet een gevoel ontstaan dat je een prijs kunt pakken. Dan worden we vanzelf een goede ploeg”, denkt hij. (Newcastle Chronicle)
Begrijp jij dat Arsène Wenger heeft besloten om Edinson Cavani niet te halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet of Cavani de investering wel of niet waard is. Ben in ieder geval opgelucht dat er nog ergens wordt nagedacht en niet alleen maar blind met geld wordt gesmeten!

2 september 2015 om 18:08

Ik denk niet dat dit waar is hoor... Als ik iets zeker weet is het dat Wenger niet meer topspelers meer wil zien vertrekken. Hier staat dat Wenger Cavani liet lopen omdat hij niet veel meer oplevert. Dat lijkt mij dus onzin.

2 september 2015 om 20:01

Als iemans perfect bij Arsenal past dan is het Lacazette wel

2 september 2015 om 20:01

Wat een talent is dat! Die had ik meteen gehaald Arsenal zijnde

2 september 2015 om 22:07

Die heeft deze zomer nog zijn contract verlengt. Lastig verhaal dus.

2 september 2015 om 23:05

En heeft 1 seizoen goed gedaan. Laat het nog maar 1 of 2 seizoenen zien.

Bij eventuele verkoop. Die jongen is 28. Speelt due 3 jaar top voor je, heb je zijn kosten er al uit. Geloof daarom ook weinig va dit bericht. Als het wel waar is, dan wil Wenger dus alleen maar jonge jongens. Maar die zijn niet te betalen, dus komt niemand.

Het bericht is deels waar. Wenger heeft inderdaad besloten om Cavani niet te halen. Zijn eerste optie, Karim Benzema, bleek opnieuw niet haalbaar.

Vervolgens werd Cavani wel degelijk een interessante optie, maar niet voor het bedrag (50 miljoen euro) wat Paris SG ervoor verlangde. Wenger vindt dat een te hoog bedrag voor een speler op die leeftijd met zijn kwaliteiten. Kortom, hij was gewoon te duur en dat is de reden geweest dat Wenger hem niet wilde uiteindelijk. Dat hij bij een eventuele doorverkoop minder oplevert is wel waar, maar is niet de hoofdreden geweest.

2 september 2015 om 19:57

Geen idee, maar als AS Roma hem kan halen, had Arsenal dat zeker ook moeten lukken.

2 september 2015 om 18:49

50m pond bedoel je. 50m euro is een illusie en dat was zeker een optie geweest. Aan de ene kant is het zwaar frustrerend, maar aan de andere kant heeft hij gelijk. 70m euro betalen voor een speler die begin volgend jaar alweer 29 jaar is en zich zal moeten aanpassen.

Ik maak me zorgen over de spitsen in Europa de komende jaren. We leiden alleen nog maar spelmakers op overal.

2 september 2015 om 19:58

Dat bedoelde ik inderdaad. Nogal een verschil, maar conclusie is hetzelfde: te duur.

Klopt, de beste spitsen komen dan ook uit Zuid-Amerika. Welke jonge Europese spits heeft nou echt zoveel potentie om uit te groeien tot een wereldtopper? Ik heb geen idee.

2 september 2015 om 22:59

Martial natuurlijk! En om over Milik nog maar te zwijgen

Ik snap dat hij te duur wordt bevonden en te overrated voor 50 mil pond en dat is ook zo. Maar je moet toch echt wat doen. Als Wenger nou aan het begin was gekomen bij PSG had je hem denk voor 40 mil pond kunnen krijgen. Ben blij dat Wenger niet in paniek ging raken, maar je weet dat je 1 week van te voren geen topspits meer kan halen tenzij je de volle mep betaald. Ruildealtje was ook mooi geweest. 40 mil pond en giroud als wisselgeld haha. Heeft PSG achter ibra een goede spits. Dat was win win geweest

Had toch graag cavani, Auba, of Benzema gezien maa helaas

Er wordt maar van uit gegaan dat Cavani haalbaar was. Maar ik kan me niet voorstellen dat PSG Cavani wilde verkopen. Zonder Cavani hou je maar één centrumspits over: Zlatan (33) die al op zijn retour is, blessuregevoelig en schorsinggevoelig. En PSG heeft helemaal geen geld nodig. Hetzelfde geldt voor Bezema. Hij is Real's enige goede centrumspits, no way dat ze die verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren